Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 7 mai 2011

Imblanzirea Trimozei (poveste sex-fiction)

Eroul nostru Dexatul Dox (este ca sunt subtil?) se gasea in cea mai romantica pozitie imaginabila, de catre el, in cada, plin de spuma, reconstituind Razboiul din Pacific cu doua ratuste de cauciuc, una galbena si una roz. Tocmai cand ratusca galbena se apropia amenintator de Guadalcanal, suna telefonul.
"Cine mama racului suna la ora asta inaintata de 9 jumate?" 

Cand vazu ca pe ecran scria "Trimoza" (nu Mimoza, concentrativa, iara sunt subtil) era cat p-aci sa-i cada telefonul in cada, lucru care ii putea fi fatal, pentru ca telefonul era model industrial, alimentat la 380 V. In locul socului electric, o revelatie ii trecu fulgerator prin bila si incepu sa danseze ca Jenifer Lopez si sa cante: "I will get laid! I will get laid!"

Dupa proverbialele 13 secunde de dezinteres raspunse extrem de dezinteresat: 
"Yello!"
"Buna, sunt Trimoza! Stiu ca n-am mai vorbit de doua luni dar... chiar nu stiu cu cine altcineva sa vorbesc. O sa-ti spun direct ca asa am invatat la ultimul curs de la corporatie: Am nevoie de cineva sa ma tina in brate in noaptea asta, si tu... snif... snif... esti singurul care ma place si nici nu e un porc! Snif! Te rog, nu ma refuza! De fapt nu accept nici un raspuns negativ! In 10 minute sunt la tine!"
Tocmai terminand in gand o reproducere originala dupa Salt'n'pepa cu versurile "I will get laid! I will get laid!", Dox raspunse cu cea mai impartial de sexi voce posibila:
"Da, draga ce nu fac eu pentru tine!?"
"Come to Butt-Head!", noroc ca telefonul era deja inchis.

In urmatoarele secunde sari ca ars din cada, schimband ireversibil cursul Razboiului din Pacific si alerga disperat prin casa in cautarea celei mai sexi pijamale posibilie. Dupa cinci minute de cautari si injuraturi gasi pijamama fix pe umerasul etichetat: "cea mai sexi pijama posibila" si, astfel echipat, se posta in fata usii.
Soneria suna dupa 5 minute de agonie, si in pragul usii se ivi Trimoza, imbracata intr-o haina lunga pana la pamant si echipata cu cel mai adanc decolteu posibil. Atat de adanc era incat Dox gandi imediat:
"Sa-mi bag picioarele, astia sunt cei mai misto genunchi pe care i-am vazut!"

Se privira amandoi in ochi iar aerul parea electrizat de atractia extraordinara dintre ei. Atunci Dox gandi:
"Cat am alergat eu dupa faptura asta, si uite-o acum toata splendoarea ei, pana la genunchi, asteptand sa fie luata in brate! De cate ori ai patit batrane Dox chestia asta? Sa fi innebunit dupa o femeie, care nu e nici ea indiferenta la afrmecele tale, dar de, ea nu e dispusa sa se implice, sau e pe stop non-stop, sau viseaza la Ferrari, sau la un barbat care sa o tina inchisa in bucatarie, iar dupa ce te lasi pagubas si-ti vezi de viata ta, si ea de a ei, din intamplare, intamplarea fiind de obicei un porc care o inseala, te trezesti cu ea in pat? Batrane Dox, sinceri sa fim, nu de foarte multe ori, dar tot am invatat un lucru: Partida de sex va fi extraordinar de penibila!"

Si asa ramase Trimoza in fata usii inchise, cu decolteul ei mirobolant, gandindu-se unde mama racului a gresit!?

Cat despre eroul nostru, Dexatul Dox, el reconstituie Razboiul din Pacific cu doua ratuste, zambind timp la gandul ca poate cu o singura miscare sa schimbe istoria lumii. "Spre Guadalcanal ratoii mei!!!!! Eu v-am ouat, eu v-am clocit, eu va omor!"

27 de comentarii:

  1. Am propus articolul pe Polimedia. Mi-a plăcut mult prea mult să nu o fac.
    "Doxatul într-o formă de zile mari. Azi mi-a adus aminte de ce îmi place să intru la el şi la Milogul pe blog şi mai ales de ce am acceptat să şi scriu acolo uneori. Fiindcă îi ador pur şi simplu."

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca n-as fi in cada, plin de spuma si cu o ratusca in fiecare mana, te-as lua in brate in semn de multumire. Dar asta dupa ce inceteaza Mimoza sa mai zgarie usa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper că ai răţuşte din alea care, dacă le strângi un pic, măcăne. Mie îmi place să-mi pun ochelarii de scafandru cu tub pentru aer, astfel încât să mă scufund şi privindu-le de sub apă să vin ameninţătoare precum Octombrie Roşu şi să le frig la mufarină. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ochelari... notat
    Octombrie Rosu... notat
    Mufarina... notat

    Razboiul din Pacific 2.0 va fi mega trendy-fancy-cool!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ştii care e faza cea mai tare, cea mai trăznită, cea mai super, cea mai cool, cea mai extrasupercalifragilistică la acest război?
    Dacă reuşeşti să tragi nişte vânturi sub apă. E ca şi cum ai torpila răţuştele.
    Prrrloac! Prrrrrloaaac! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Fara arme chimice in Pacific! Nu se gandeste nimeni la broastele din Galapagos???
    Pai daca le omori cu arme chimice, ce mai pui intre cartofii prajiti si salata?!? Rata?!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce răboi e ăla fără arsenal complet?! Păi ce facem aici, ne jucăm?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dex, de azi ti-ai castigat renumele de TZUSHCA-RATZUSHCA! Iata ce i-am scris Sosetei cand erati plecati:
    13.

    Gradinita cu Bureti, Maiolica no.3
    Draga Soseta cu Povesti,
    Daca ai sti cat de mult m-am bucurat ca scrisoarea mea chiar a ajuns la tine…Nu eram deloc sigura si am sa iti explic de ce.
    Am fost amagita demult tare ca voi fi zeita vanatorii pe un vas de ceramica Wedgwood, alba toata, intr-un chenar de lauri empire. Am asteptat cuminte cu piciorusele incrucisate sub scaunelul de ratan ziua cand vasul trebuia scos de la cuptor.Chiar in ziua aceea, artistul m-a mai privit inca o data din profil si a hotarat ca am nasul prea mare pentru o zeita si brusc a decis ca as sta mai bine plantata ca La Fee, pe un platou de ceramica maiolica cu scene de vanatoare, printre bureti,gaste salbatice, vanatori fara arc si ogari fara dinti.Mi-au lasat coiful de zana din varful caruia atarna un ciorap de matase autentica din viermi ce se hraneau numai cu piersici.
    O rata salbatica mi-a spus ca nu as fi avut niciodata panglica sa atarne din coif, daca nu te-ai fi indurat chiar tu sa imi trimiti ciorapul acesta.Multumesc mult!
    Mai ieri, in timp ce plangeam ca sa formez un lac lacrimar pantru gaste si broaste, am vazut zburand o pana de rata salbatica si mi-am spus ca ar fi o buna hartie pe care sa iti scriu. Cred ca a zburat cand ai sfasiat salteaua. Cum traiesc in incremenire de ani buni, a trebuit sa inspir profund ca sa aspir pana in dreptul nasului. Apoi, cu eforturi mari, mi-am rupt mainile ca sa imi iau de pe cap singurul obiect ascutit cu care sa iti scriu, coiful meu.
    Am scris greu de tot.Iarta-mi greselile, ca nu am mai scris pana acum cu un coif inmuiat in lacul lacrimar si condus caligrafic doar din ochi, asternand litere pe o pana de rata salbatica, in timp ce imi tineam respiratia ca soldatul sovietic de pe cupa de alaturi.
    Acum, asa cum ai banuit port pe cap doar ciorapul de matase si sunt destul de nostima cu el. Expir cu putere aerul tinut in piept sa ajunga scrisoarea mea la tine!
    Cu gratie de ceramica maiolica, La Fee.
    P.S. Saliva de strut o folosim doar ca adeziv cand ne ciobim. Acum trebuie sa adun multa sa imi pun coiful la loc. Sau sa raman fara coif ca sa iti mai scriu?


    P.S
    @Dex,@Milogul
    Acesta e actul tradarii! Declansati Octombrie Rosu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca chiar iti placeaa Trimoza si, daca pentru a fi impreuna, ati fi trecut in ordine: Marea Bariera de Corali, Groapa Marianelor,Roraima, ciuma din vremea lui Caragea si alte pericole, atunci intalnirea si partida ar fi fost memorabile!
    Iti doresc sa treci prin asta! Am auzit ca e sublim!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Zefira
    Hai sa facem o pijama-party sa ne arate Dex pijamaua cu care se lauda! E asa... din matase sau e din bumbac ecologic?

    RăspundețiȘtergere
  11. Dex, am ras cu lacrimi! Mi te-am imaginat tot timpul cantand: Ratustele mele pe apa/Pe apa s-au dus(bis)/Stau cu capu-n apa/ Si codita-n sus!(bis)

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=LV9hg-TGO0E

    RăspundețiȘtergere
  13. @La Fee
    Cred ca la ciume o sa renunt! Restul sugestiilor nu sunt rele, ar trebui sa-ti faci o agentie de turism. Mai adauga o balaceala in raul Stix si te umplii de bani.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Dex
    Cred ca saraca cum sunt, nu-mi ramane decat sa stau si eu ca miloaga la PODUL CALICLOR.
    dar o agentie imaginara as putea sa pun pe picioare!:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Decat agentie, mai bine imi fac Podul Calicilor, ca in Evul Mediu, dar nu ca sa au mancare calda calicilor, ca n-am pasat, ci ca sa ne adunam si sa ne spunem de-ale noastre, sa ne mai alinam.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asadar Dex are o lista lunga de cuceriri:
    Primoza
    Mimoza, numita si Dimoza
    Trimoza
    Catrimoza
    Senarimoza
    Septarimoza
    Octamoza
    Nonamoza
    Decimoza
    :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @La Fee
    Ce urat, acum o sa zica lumea ca sunt o parasuta! Eu n-am avut decat o singura prietena si a fost din dragoste! O iubeam pe soru-sa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu spune nimeni că eşti o paraşută, că doar nu eşti tipă. Maxim or să zică despre tine că eşti un paraşut. :D
    Dacă te supără careva să-mi zici mie, ok?!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ai inteles gresit! Aceasta e lista de cuceriri/obiective! Ai ajuns abia la Trimoza! Mai ai pana la Decimoza!
    Era un pliant din cadrul agentiei de turism sentimental!

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi trebuie poze cu viitoarele victime. Le poti lasa intr-un plic lipit intr-o cabina telefonica, sub telefon, cum am vazut eu in niste filme.

    RăspundețiȘtergere
  21. De fapt, eu o compatimesc pe Trimoza. Dex a lasat-o sa vina ca la Podul Calicilor, la usa lui, apoi nu i-a deschis!
    Dex e pedepsit sa cucereasca frumoasele de pe lista data!

    RăspundețiȘtergere
  22. @Colorbliss
    Fictional vorbind banuiesc :P

    RăspundețiȘtergere
  23. Evident, da, fictional. Sa nu se inteleaga altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  24. esti o rara surpriza placuta !

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !