Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 27 mai 2011

Viata fara de moarte

    
     Tinerete fara batrinete... posibil nu se stie , la ce creme exista o sa ramin la 22 de ani pentru totdeauna, mai greu insa cu viata fara de moarte. 
     Poate cu 2 rinduri de glet si niste chit de cutit o sa reusim sa aratam ca baietii cu peruci din renumitul ev mediu, insa cum facem cu hidoasa, doamna cu coasa, singura certitudine care nu linisteste?
     Tocmai am aflat un secret din textele unor tablite in scriere partial cuneiforma , partial hieroglifica, pentru nedumeriti, eu in timpul liber studiez limbile moarte, cateodata si a mea are culoarea potrivita, dar asta nu are importanta.
Secretul e asta:
     Pentru cine poate explica de ce merita sa traiasca vesnic, se spune ca o singura data la 3000 de ani, un singur om, daca explicatia convinge, primeste viata fara de moarte. 
    Din pachet lipseste, fericirea fara mahnire, iubirea fara sex, prietenia fara interes, succesul fara murdarie( a se citi kkt ) si intelepciunea fara depresie,  ne aflam totusi in realitate nu intr-o poveste.
     Cine vrea sa traiasca pentru totdeauna sa ridice doua degete in sus, azi sunt intr-o dispozitie buna, daca imi dati un motiv serios, va indeplinesc dorinta.
     Avem pe cineva care sa vrea Viata Eterna? 







9 comentarii:

  1. In mod uimitor chiar nu vrea nimeni viata eterna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aş vrea viaţa eternă pentru ca să pot iubi la nesfârşit. Pentru că ne e frică de moarte fiindcă moartea este asociată cu o mare răceală şi singurătate eternă. Problema care se pune însă când voi primi viaţa eternă este că ce mă fac atunci când eu voi rămâne pe pământ în timp ce fiinţele iubite de mine dispar, ele neavând viaţa eternă. Nu poţi dori viaţa eternă pentru că ar fi ca şi fericirea. Nu poţi fi fericit de unul singur. Şi chiar dacă, să zicem, avem abilitatea de a înlocui fiinţele iubite cu altele, ce facem cu dorul care se acumulează, pe măsură ce se strâng cât mai multe fiinţe iubite care dispar din viaţa noastră eternă?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am şi eu o întrebare: Aţi rezolvat problema tehnică a lui La Fee? Că eu cred că v-aţi prins de mult că zânele în ale calculatoarelor sunt nişte verze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cioc! Cioc! E cineva acasa?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dex
    Chiar si asa eu sunt bucuroasa ca mi-am gasit si cheitza si portitza,adica tineretea fara batranetze si viatza fara de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca am trai in lumea basmica, potrivit esteticii basmului, tema evocata de Maria Sa Milogul ar reprezenta "lipsa acuta", adica intriga pregatind aparitia eroului ale carui actiuni vor permite desfasurarea firului epic. De aici incepe drumul initiatic la finalul caruia se va restabili echilibrul dintre fortzele benefice si cele malefice. Tema "tineretzii..." exprima increderea oamenilor intr-o lume armonioasa, fara contrarii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Basmul tinerete fara batranete este inca o incercare prosteasca de a limita imaginatia poporului, care si asa nu dadea pe din-afara. Eroul care descopera utopia este macinat de dorul de casa, chiar daca acea casa este un rahat gen Romania, si renunta la tot pentru acest rahat. Inspirat din realitate, ce sa mai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum spunea si Zefira, pentru a iubi la nesfarsit... Dar daca oamenii pe care ii iubim nu au si ei viata eterna alaturi de noi, nu vad sensul.
    Daca am avea abilitatea de a fi nepasatori fata de ceilalti oameni, daca nu ne-am atasa unii de altii, ar fi interesant sa fii nemuritor pe acest pamant din perspectiva curiozitatii si a setei de cunoastere. Ai avea timp sa cunosti tot ce se poate cunoaste despre lumea in care traiesti. Tot ce a fost, tot ce este, in toate colturile de lume.
    Insa, la un moment dat tot devine plictisitor. Cred ca vreo cateva sute de ani sunt suficienti pentru asta. Se mai satura omu' :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !