Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 5 noiembrie 2013

Adopta o rima

    The police is coming, put your dicks behind your legs! Adopta o rima sa le-o dam prin gura. Cui?
    Stirile cu maidanezi s-au oprit, parlamentarii au incetat sa scuipe opinii despre subiect exact ca un dobitoc gras, care obosit sa isi mai apere tavita cu mancare de mustele de cacat, a inceput sa pleoscaie porceste plin de subinteles logic, multumit de  transpiratia ce se scurge pe ceafa inelata si dovedeste la fel de logic implicarea.
    In vara asta, am avut de cel putin 5 ori situatii in care m-au incaierat cainii, de fiecare data eram pe bicicleta, de vreo 2 ori erau si niste oameni homo bloctus maidanezus neerectus care tineau sa ma linisteasca, o femeie induiosata,indragostita nu numai de emisiunile difuzate in perioada respectiva.... nu sunt rai , doar latra asa, nu musca, nu muscaaa, sunt blinzi...Daaa stiu, au si boticul ala umed si limba moale si lunga, va inteleg perfect! Vreti limba la pachet sau o serviti aici? Specia homo bloctus maidanezus neerectus  este in sevraj inca, umblind haotic pe strazi datorita presiunilor facute asupra postului OTV care au culminat , culmea culmilor cu oprirea emisiunilor.
    Daca as avea bani as face o fapta buna, as adopta toti maidanezii si as face sapun parfumat din ei, cu miros de nu ma uita, iar din blana animalute cu chitaitoare pe care le-as exporta la orfani in Kamchatka, cu instructiuni, suporta un numar ridicat de lovituri de topor.Have fun!
    O seara minunata si nu uita! Adopta o rima!
   


Un comentariu:

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !