Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 24 noiembrie 2010

6. Sa nu ucizi*? (* where applicable)

M-am apucat sa trag de fiare cica. Acum sunt relativ paralizat de la febra musculara. Ca sa devin o fiara! Rrrrrr!
De fapt, doar ca sa scap de burta si sa devin mai atractiv pentru sexul slab. Ba nu, cred ca mai degraba ca sa scap de sedentarismul cronic in care ma lafai de multa vreme. Si ca sa mai fac pe justitiatiarul si sa bat cativa idioti in tramvai. De fapt, mint! Acum sincer, recunosc, n-avem prea multi cititori si am zis sa scriu chestia asta ca sa ma citeasca macar baietii de la SRI! Si aia de la politie care stiu sa citeasca! La ce grad ajungi sa dai teste de scris dupa dictare???


Ma cam seaca chestia asta, eu nu sunt facut sa fiu badigard. Ma plictisesc repede de saltat haltera de 150 de ori pe zi. E stupid! Mi-am antrenat un creier si acum ma intorc la stadiul de maimuta care nu stie sa utilizeze uneltele din cauza legilor. 

N-ar trebui sa fie o lege care sa apere evolutia?


De ce se incurajeaza reintoarcerea neandertalienilor in societatea moderna. Am vazut o gramada de baieti d-astia de 130 de kile si un metru 50, tot rezultatul stiintei bineinteles, nu ca ei ar pricepe ceva din ea. Daca unul se supara pe mine si ma ia la bataie, trebuie cavalereste si legal sa il pocnesc si eu, care n-am bagat pic de steroid, tot cu pumnul/piciorul de parca suntem in cine stie ce ring la un sport stupid. Ce e in neregula cu bata, sulita, arcul, pistolul? Sunt chestii pe care oamenii le-au inventat ca sa nu mai fie limitati de regula stupida a muschilor. Ca, sa ma scuze Bob, un om contra unui tigru rapciugos, tot tigrul castiga cu tot steroizii si deltoizii si caratele celuilalt.

Am arc, ma antrenez de vreo 2 ani din pura pasiune. Sunt varza la ochit! Nu m-as baga la d-astia mici ca dau pe langa, dar un badigard d-ala 2/2 e victima garantata. Dar nuuu! Biblia, legea, draci laci! Sa-i lasam pe aia prosti sa le-o traga la aia destepti ca altfel se duce societatea pe copca. Stupid! Complet stupid! 

Ar trebui sa se dea o lege ca in momentul in care esti atacat sa poti folosi orice arma facuta cu mana ta! Va dati seama ce distractiv ar fi??? Si stirile ar fi mai interesante: "Cocalar inarmat cu buzdugan chinezesc strapuns legal de sulita cu varf de cremene! Evolutia:1, Idioti: 0". Va spun eu, e o idee buna de tot in postul asta, ar trebui extinsa! Cred ca o sa-mi fac un partid: "Partidul pentru apararea homo sapiens sapiens de homo cocalarus steroidis", sau PPAHSSHCS!!! Se pronunta pahs'hics!!!

16 comentarii:

  1. Bai daca esti jmecher si zici ca ai antrenament ii faci brain-O telepatic..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca putini dintre umflatii astia chiar au si forta. Multi nici nu stiu sa dea cu pumnul. Un pumn de-al lor e ca un sut in fund de la mine :) Eu dau cu pasiune(a se citi nervi si ura), ei dau din prostie. Se compenseaza.
    Adrenalina face minuni sa stii. Ai fi uimit ce fortos poti fi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Colorbliss
    Asa credeam si eu la un moment dat ca sunt fortos, dupa ce mi-am luat 2-3 batai m-am calmat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Erai beat ? aflat in minoritate?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Colorbliss
    Pai daca nu incepi tu conflictul cam tot timpul esti in minoritate. Nu toata lumea a citit Pardaillan cand era mic sa creada in onoare si alte chestii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai incercat sa fugi sau nu ai avut timp , te-o fi tinut burtica pe loc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Colorbliss: E o legenda urbana ca astia umflati nu au forta, crede-ma. Chiar au si au multa. Pentru ca nu te umfli cu pompa, orice ai lua. Ca sa cresti trebuie sa folosesti greutati mari. Si astea iti dau forta.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Standdowncafe
    Hmm, fuga, o metoda foarte eficace de a scapa de orice. Uneori prea eficace, si te face sa fugi si de chestii care ar putea fi bune pentru tine :)
    Fuga nu prea e stilul meu. Incerc sa imi dezvolt controlat impulsul de a fugi. Am preferat tot timpul sa fug spre pericol, dar se vede ca m-am mai maturizat. Oricum, aviz amatorilor, eu fug doar ca sa lupt intr-o alta zi.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Doxatul Dex & carbonaru
    Poate am intalnit eu exceptiile de la regula si mi-am format o parere eronata.
    Mi se pare ca multi sunt umflati nu din cauza greutatilor ridicate, ci mai degraba din cauza proteinelor respective (nu stiu sa le spun pe nume). Plus ca la sala de forta nu te invata nimeni disciplina necesara unei lupte, nici cum sa iti focalizezi intreaga forta si intreg corpul in pumnul ala pe care il imparti altuia. Multi nici nu stiu sa tina pumnul corect cand lovesc. Daca au noroc si dau prima lovitura, sunt mari si tari, da. Caci au mana grea.
    Dar repet, poate am vazut eu doar exceptiile de la regula :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Colorbliss
    Dap, e mare diferenta intre unul antrenat si unul neantrenat, dar una peste alta fizica e nemiloasa, 130 de kile care se indreapta spre tine, fie ele si de grasime, provoaca ceva pagube.
    Astia care trag de fiare chiar sunt puternici, pentru ca iau fie proteine, supliment alimentar, care te ajuta sa faci mai multe exercitii, fie hormoni/steroizi care iti umfla muschiul direct, cu un efort minim din partea ta. Una peste alta, muschiul tot muschi e. Evident, daca ai picat pe spate e mai greu sa te ridici ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Doxatul Dex
    Asa, la hormoni/steroizi ma gandeam. Un muschi umflat fortat/direct nu e la fel de eficient ca unul care functioneaza la parametri normali :)
    Dar aici e problemuta, ca sunt multe kile pe tine cand te loveste un astfel de individ. Nu e corect :(
    Anyway, eu zic ca o solutie buna ar fi ceva bat metalic. Autoaparare. Ii bati la fundic :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @Colorbliss & Doxatu:
    Sunt doua chestii aici: cantitate și calitate. Fiecare v-ați referit, în mare, doar la una din ele.

    Acum, retoric mă întreb, dacă calitățile unui individ care nu sunt pur fizice îi sunt oarecum suficiente în astfel de conflicte de ce ai pierde timpul cu antrenamentul fizic de luptă?
    Sau sa zic altfel: dacă ești destul de inteligent încât să domini un conflict (în majoritatea cazurilor, nu 100%), de ce să investești în fizic?
    Nu mă refer la a o face pt. condiția fizică ci la pregătirea de "luptă" (fizică).

    RăspundețiȘtergere
  13. @Dannyxs
    Good point :)
    Poate pentru ca suntem un intreg. Psihic si fizic. Iar corpul ajuta la modul de manifestare al inteligentei noastre. Un fizic... disciplinat, sa il numim, nu poate decat sa puna ideile inteligente in aplicare, cat mai eficient - sau mult mai eficient decat un fizic mai slab.

    RăspundețiȘtergere
  14. In momente de conflict creierul/inteligenta e dezavantajat(a) in fata automatismului aparare/atac format in ceva ani de antrenament, reactia instinctuala este cea care face diferenta si te face sa ramai in picioare la final. Aici ma refer la situatiile conflictuale ce nu pot fi evitate.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !