Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

duminică, 7 noiembrie 2010

Bosorogii in mediul lor natural (Un pamflet comico-tragic)

[In aceasta imagine un bosorog ii explica tinerei sale consoarte cum se bandajeaza corect o taietura de la barbierit!]

E sambata seara si stau si scriu pe blog, cum nu sunt tocilar, sunt nevoit sa recunosc ca sunt un bosorog.

Toata chestia era oricum evidenta. Cand incepi sa-ti vezi parul din nas e clar ca esti un bosorog cu acte in regula. Nu mai vorbim de celelalte avantaje, burta, chelie si cont in banca. 

Aud zvonuri ca exista locuri unde un bosorog ca mine ar putea sa cunoasca fete tinere care vor siguranta si stabilitate. Cred ca mi-ar prinde bine o fata d-asta tanara, dar nu stiu cum sa fac sa ajung, ca eu, pacatele mele, la ora doispe ma ia somnul. Pai fetele astea tinere stau pana la 5 in discoteci, auzi si tu, 5 noaptea!!! Si daca, sa zicem, as face un efort, si as sta pana la cinci, pai dupa aia sigur o sa aiba chef de zbenguiala si ma prinde naiba rasaritul. Pai eu dimineata trebuie sa fac piatza, sa citesc ziarul, daca ma trezesc la 10 pierd toata ziua. Pai la varsta mea zilele sunt numarate, nu mai pierzi asa cu una cu doua o zi intreaga, fara motiv.

Asa ca o sa prezint propria mea intalnire idela, poate vreun patron se axeaza si pe target marketul in care ma aflu eu.

Practic, o intalnire ideala ar incepe sa zicem pe la ora 5 dupa amiaza, la o cafenea, unde bosorogii cu burta ar admira talentul fetelor tinere (cam ca acum numai ca nu incepe la 12 noaptea), ar face remarci intelepte despre nurii si potrivirea fiecarei fete de a da nastere la copiii sanatosi si la termen, apoi ar invita fetele respective la masa si le-ar uimi cu cultura lor generala si intelepciunea dobandita intr-o viata de om. Evident in fata acestei demonstratii de virtuozitate intelectuala, fetele se vor indragostii imediat de cate unul dintre bosorogii de la masa, si evident ritualul de imperechere va trece la stadiul urmator. Bosorogul va invita fata la el! Bineinteles este deja ora 8 seara si deja potentialul cuplu trebuie sa  fie destul de infometat! De aceea pitipoanca se va apuca sa faca o ciorba de vacuta la domiciliul clientului pentru a demonstra ca e nu numai capabila de a da nastere si a alapta (doar nu credeati ca aleg una cu sanii mici ;) ), ci si de a hrani copilul care va rezulta in urma relatiei. Dupa ce ciorba este gata, se serveste o cina romantica, cu sus numita ciorba si "Stirile de seara", prilej cu care bosorogul va uimi inca o data tanara fata cu cunostiintele sale despre politica interna! 

Fiind deja aproape ora 10 evident bosorogul va invita galant fata sa o conduca pana acasa, pentru ca asta nu e ora pentru o fata serioasa sa umble hai-hui. Ea va afirma ca este foarte obosita si ca ar prefera sa ramana sa doarma la el, desi stie ca nu se cade, si n-ar face asta cu nimeni altcineva, totusi oboseala este prea mare si parca bosorogul are o privire de om bun care n-ar profita de o biata fata tanara si naiva (wink ;)).
Odata terminat acest ritual, cei doi se vor imbraca in camasi de noapte si vor trece la consumarea relatiei carnale intr-un cadru organizat si igienic. Odata treaba fiind terminata si contractul nuptial pecetluit conform datinilor, cei doi se vor odihni fiecare in patul lui, gandindu-se unul la altul si cat de mult se iubesc!

Ei, asa mai merge, si nu renunti nici la odihna care e asa de importanta la o anumita varsta. Asa ca ma felicit pentru idee si va pup, ca e aproape 11:30 si maine ma duc la piata devreme.

11 comentarii:

  1. Dwight remarks "most people think Marv is crazy. He just had the rotten luck of being born in the wrong century. He'd be right at home on some ancient battlefield swinging an axe into somebody's face. Or in a Roman arena, taking his sword to other gladiators like him.":D

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi la el, face discriminare la sâni. :P

    Chiar așa bătrân te simți, nene ? :P

    Și chiar ai vrea una așa de proastă încât să fie cum ai zis tu acolo ? Că aia fix deșteaptă nu se poate numi. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @miscellaneous11
    Buna seara, doxatu nu poate simti daca e batrin sau nu, el s-a nascut batrin.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. @miscellaneous11
    1.Nu fac nici o discriminare, doar am analizat cantitatea de lapte necesara pentru copil :)
    2.Mult mai batran, deja nici pitiopoancele nu ma mai plac.
    3.Nu mai imi distruge tu visele aici! Poate sa fie indragostita de mine fata si stim cu totii cat de prosti sunt indragostitii.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Milogul.SRL
    M-am nascut batran, frumos, inteligent si bine dotat. Noroc ca mi-a trecut. Ce drak Milogule, macar spune si tu povestea completa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi tu nu știi că sânii mici, după nașterea unui copil, se augmentează ... ? Of of.

    Bine, bine, treacă de la mine asta cu îndrăgosteala, deși ziceai la 2 că nici pițipoancele nu te mai plac ... :P

    TE ROG, TE IMPLOR să nu mai scrii ”ai” în loc de îi ... uite în descrierea pozei ( și am mai văzut în alte articole ) ”un boșorog AI explică ...” :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @miscellaneous11
    Multumesc si eu am zis de vreo 2 ori.:D
    PS. Cred ca o baga pe aia cu "bine ca sunteti voi destepti" :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @miscellaneous11
    Ca sa citez dintr-un joc: "You must learn to respect our differences!". Nu stiu sa scriu cu diacritice si "ii" arata nasol, asa ca "ai" ramane, desi arata a ceva vorbit de moldoveni.

    Plus ca la cat am violat eu gramatica pe acest blog e si pacat sa te ataci pentru un amarat de "a" din "i".

    RăspundețiȘtergere
  9. @miscellaneous11
    Pai si ce? Sanii mari nu se augmenteaza? He,he,he!
    Nu ma lua in serios, de cand ma stiu am zis ca-mi plac blondele cu sanii mari si nu m-am indragostit niciodata de vreuna, dar pastrez acest principiu ca amuzament.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu trebuie sa stii sa scrii cu diacritice, ii nu arata nasol, e mult mai corect decat ai. :P
    Tocmai ca nu prea ai violat gramatica pe blog, ai doar mici scapari de-acest gen, daca erai total agramat, nici nu mai scriam la voi.

    RăspundețiȘtergere
  11. @miscellaneous11
    Mrci ma bucr katzi place cum srciu!
    :p

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !