Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 26 noiembrie 2010

De ce mi se rupe de Dumnezeu

1. E o inventie penibila, cu aer de poveste din Libertatea, facuta in principal sa sperie prostii si sa ai faca sa cumpere produsele: lumanari, vin de paste, nunta, inmormantare, etc.
2. N-a aparut niciodata nimanui. Apare doar in carti demult uitate si la oameni cu grave probleme psihice sau morale, gen George VV Bush
3. Desi atarna ca sabia lui Damocles deasupra tuturor amenintand cu nebanuite chinuri vesnice daca nu crezi in el, lumea e plina de credinciosi care se zvarcolesc in chinuri.
4. Odata ce ai trecut de indoctrinarea primita in copilarie, realizezi ca il preferi de departe pe Mos Craciun.
5. Poporul ales este poporul evreu. Eu nu sunt evreu, si ca sa fiu sincer, evreii nu sunt printre cei mai simpatici oameni oricum.
6. Se presupune ca el ne-a facut ceea ce suntem si totusi mintea noastra este suficient de avansata sa realizeze ca el nu exista. Paradoxurile in general abunda in toata povestea asta.
7. Am mai zis asta, dar repet, milioane de oameni si-au irosit energia si inteligenta incercand sa inteleaga o inventie groteasca. Acesti oameni ar fi putut avansa enorm omenirea. Vezi Kepler, de exemplu.
8. Am de ales. Exista o infinitate de zei si entitati in care pot sa cred daca am inclinatia respectiva. Ii prefer pe zeii greci sau pe cei nordici. Cumva niste barbosi imbracati in rochii negre nu mi se par niste persoane care ar putea sa ma invete ceva.
9. Istoria ne-a aratat de mii de ori ca, daca prin absurd ar fi existat, l-a durut fix in cur de noi cei care misunam pe aici, ba mai mult, a tinut sub aripa sa unii dintre cei mai nenorociti si corupti monstrii pe care i-a creat rasa umana (ex. Torquemada, Papa Borgia,etc.)
10. Cele mai credincioase tari de pe planeta sunt cele mai sarace, cele mai corupte si cele mai periculoase. Cam atat despre cele X porunci.
11 - 100. Daca ai doi neuroni conectati unul de celalalt poti sa scrii inca 90 de motive.

P.S. Pentru handicapatii care zic acum: "p-asta o sa-l pedepseasca Dzeu", daca o mierlesc zilele astea, stati linistiti asta nu inseamna ca barbosul din ceruri cu care aveti voi vise erotice exista. Oameni mai buni si mai rai ca mine mor in fiecare zi. 
Amin. Idi Amin.

3 comentarii:

  1. O sa fac un post de la 11-100 ca sa le demonstrez tuturor ca nu ma laud, chiar am 2 neuroni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac olimpienii :) Au personalitate! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Personajul din poza vrea sa fie Tyr. Baiatu asta trebuia sa omoare un lup imens care voia sa manance luna si nu reusea sa-l prinda, asa ca a bagat mana in gura lupului ca sa stea nemiscat si ceilalti zei sa-l lege.
    Evident este un personaj cu care n-as vrea sa intru in conflict vreodata, fie el si imaginar si ciung :D.
    Baiatul cu bursa de paine si peste in schimb nu-mi inspira mare lucru.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !