Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 3 noiembrie 2010

Interesnaia ori ba

Iată și primul meu articol, ca și colaborator al acestui minunat, dar întunecat blog. Dacă vreți să aflați mai multe despre mine ... sunați-mă. Oricum, înainte să accept invitația Milogului, m-am tot gândit de ce m-a ales, ce am special, oare sunt suficient de cool ca să scriu aici sau oriunde ?

  
  Păiii ca să vezi, nu m-am uitat la The Simpsons. Nu mă uit, nu mă voi uita. Nici la South Park, nici la Lost. N-am văzut nici Prison Break, Dexter, Dosarele X etc., dar cred că am un plus pentru că mai trag un ochi la House MD sau la CSI.

      Habar n-am să fluier, să înot sau să merg pe bicicletă. Cât de lălâie trebuie să fiu să nu știu să fac din astea ? :D

      N-am mașină, nu particip la beții ( m-am lecuit de ultimele două ), nu fumez, nu mă duc la sală ( se pune dacă joc volei ? ), nu-s bronzată, n-am botox, n-am silicoane. Practic, nimic interesant.


      Sunt cuminte, frecventez cursurile la facultate și concertele simfonice la Filarmonică, citesc și îmi duc sanviș la școală și mănânc măr pe stradă - totally uncool, fată. Mi-ar plăcea să învăț japoneza, germana și să aprofundez portugheza, n-am cu cine să împart interesul pentru limbi straine. Aș înota cu delfinii, m-aș da cu parapanta sau aș face sky diving, aș vrea să merg pe-un elefant sau pe-o cămilă și unii se uită cu plictis la mine când visez la lucruri din acestea.
      Nu-mi place auriul și nu-mi port geanta pe mână, ci pe umăr. Uneori nu înțeleg un text filozofic nici din prima, nici din ultima. Alteori spun doar lucruri simple și mărunte, povestesc tâmpenii și poate că nu sunt foarte ”profundă”.

Așa că mă întreb ( o să mă ocup de întrebări pe acest blog ): ce îi face pe oameni să fie interesanți ? Cât de interesant poate fi un om ? Ce nu îi face pe oameni interesanți ? Ce îi face neinteresanți ? ( par banale întrebările, dar nu sunt, să știți asta ! )

Sau, de fapt, nu contează decât ce-i în capul omului și ce-am zis eu mai sunt sunt detalii irelevante ? :) Cum credeți că sunt acceptați oamenii diferiți într-o comunitate ?
Apropo, cred că m-am convins: aici nu e oriunde. :) ( asta ca să revin la o idee din primele rânduri ale articolului )

10 comentarii:

  1. Willkommen! Bine ai venit si ce sa vezi chiar impart interesul tau pentru limbi straine, fie si alea din care stiu doar un cuvant, please nu uita cuvantul "straine" ca eu am o imaginatie bogata, si cititorii nostrii la fel.

    Ce te face pe tine interesanta chiar nu stiu, ceva trebuie sa fie, ca eu nu comentez asa la oricine pe blog, dar n-as putea sa zic exact, ca m-am bazat doar pe intuitia mea feminina cand te-am descoperit.

    Ce ma face pe mine deosebit e ceva care ma macina de dimineata, azi o colega de servici imi zice in lift: "Doxatule cine te vede nici n-ar banui cat esti de de treaba"? I kid you not!
    Din senin asa. Tipa asta are niste gusturi groaznice se pare! Lasand gluma la o parte aprecierile astea spontane sunt ceva care chiar merge la inima. E a doua pe care o primesc de acest fel, cealalta de la un tip, in 30 si UNU de primaveri, cum ar zice cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Danke ! Știu, știu, încerc să am mereu grijă la limbi, străine ori ba. :))

    Cum adică e a doua pe care o primești de acest fel ? ... Adică în x ani de când exiști tu, nu ți-a spus nimeni niciodată vreo vorbă bună, de apreciere ? Rău, f rău, pentru că meriți. :) Nu știu să-ți spun nici eu exact de ce, dar când aflu, te anunț musai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma refeream la astea spontane, adica nu de la sef, nu de la oamenii din gasca, de la oameni relativ straini.
    Poate si la astea exista un interes, si aici ating si blogul tau cu complimentele, dar cum zicea Twain, aprox: "Anumite pacaleli sunt asa de bine facute ca e de bun simt sa-ti iei tzeapa!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, am înțeles. Well, cumpără-ți și tu o cravată nouă sau ceva și fâțâie-te cu ea un pic, vezi reacții :)) :P

    Io mă retrag în altruistul meu pat, noapte bună și somn ușor :) Complimente, complimente, ah, lume veche.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum te retragi? Pai si schimbul trei cine e? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Altruista
    Primatele(si deprimatele :D) cool aici sunt omorite cu pietre si pe care le vezi pe strada sa stii ca nu le-am dat drumul, ne-au scapat.
    Oamenii pot fi interesanti daca au ceva de spus sau pot fi interesanti si daca nu spun nimic(asta e arta deja)
    Dupa convingerile mele umile(ca doar sunt milog ce mma draq) aduc trinitatea in discutie, ii impart in 3 pe cei interesanti intelectual.
    1. Cei care spun ceva care tu ai vrea sa auzi si ai senzatia ca exista un semn de egalitate in anumite idei.
    2.Oameni care socheaza prin exprimare si iti stirnesc interesul imediat.
    3. Oameni care comunica o idee si iti ridica semnul de intrebare pe anumite subiecte.
    E greu sa categorisesti fara sa nuantezi, adica atitudine, comportament(ceva care iti atrage atentia), prezenta fizica, de ce nu legatura chimica, un zambet cateodata(chiar daca tamp), o situatie, etc...

    PS:Dobrodoshla

    RăspundețiȘtergere
  7. @Doxatu
    Inca ceva ca am uitat, cere-i si tu IP-ul sa nu o mai las sa intre pe blog ca isi formeaza o impresie gresita despre tine. Canalie !

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. Habar n-am ce-i Dobrodoshla aia :P Și care-i faza cu IP-ul ? E schimbător al meu :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Dobrodoshla = esti bine venita (serbia) Daca skinheadul ti-a zis willkommen. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Era mai puțin probabil să știu ce înseamnă dobrdoblabla decât willkommen :P:P

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !