Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 8 noiembrie 2010

Nevoia de afectiune

Cat naiba o fi trecut nu stiu! Cred ca un an!? Doi!? Nu de cand n-am mai facut sex, obsedatilor! Ca era 3 si ceva! 3 si un pic, 12 noiembrie, 1997!

Stateam eu linistit la servici, arzand teancuri de dolari pentru corporatie, cand sunt instiintat ca e dracia aia de control cu medicina muncii. De obicei nimic palpitant, in afara de faptul ca astia sunt ca vampirii, vor sange! Ai tusit? Vrem o fiola de sange! Fumezi? Sangeeee!!! Bei? Sangeeeee! Te droghezi? Fa si mie frate rost, ca n-am mai tras de cand au uitat astia usa deschisa la dulapiorul cu morfina!

De data asta am fost lovit direct in plex! Control psihologic! Aoleu, zic! M-am ars, ma prind astia ca vreau sa-mi asasinez doi colegi si sa dau foc la bloc. Nasoala treaba! Ma dau eu ocupat, ma sucesc, ma invart, dar nimic! Obligatoriu!

Ma duc eu cu privirea in pamant, stil condamnat la moarte, urmarind cu coada ochiului caile de scapare si calculand din cate miscari o pot omora pe baba de psiholoaga cu teancul de foi, pixul sau cana de cafea, si ranjind in sinea mea: "Macar cu alea 2 agrafe si cu posterul motivational cu indianu', de pe perete, aranjez si echipa de HR!"


Si cand colo, desenez un copac, fara spanzurati in el, fara nimic, fara cranii la baza tulpinei, curat, curat, copac desenat ca la scoala de arta! Si ce sa vezi: "Am avut parinti autoritari si am nevoie de afectiune!!!" Va dati seama ca m-a pufnit rasul, am aruncat la cos capsatorul, cuter-ul si abajurul de la veioza si am plecat razand sa imi distrez colegii.

Colegii am fost cat de cat impresionati de faptul ca eu am nevoie de afectiune. Ma rog, am avut impresia ca oscilau intre frica de a fi violati si frica de a fi obligati sa zica ce le-a zis lor psiholoaga, si mai mult cea din urma. D-aia nici n-am intrebat! Ce naiba, as muri de frica sa stiu ca lucrez cu niste nebuni!

Una peste alta, groso modo asa, baba m-a cam nimerit in aripa. Ca o fi fost ca la horoscop, le-a zis la toti la fel, si complexatilor le-a fost frica sa recunoasca, ca nu cumva sa se prinda lumea ca ei s-au insurat ca sa ascunda faptul ca le plac baieteii, si asta e posibil. Dar de, ma vad pus in fata faptului implinit: Am nevoie de afectiune, toata lumea stie asta, si nimeni nu mi-o ofera ca se gandeste: "Ce mama drac, asta arata bine si tot are nevoie de afectiune, e ceva in neregula cu el!". 

Gata, va pup! E tarziu!
Imi bag teancul de foi, pixul, cana de cafea, 2 agrafe, un poster motivational, capsatorul, cuter-ul si abajurul de la veioza in geanta, ca maine am mult de munca!

17 comentarii:

  1. Cred că există mulți oameni care au nevoie de afecțiune ... :) Nimeni, însă, nu prea recunoaște asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu recunosc, si cum ziceam nimeni nu ma ia in brate in mod spontan. E si pacat sa recunosti in conditiile astea. Macar daca nu recunosteam ramanea ceva faima de macho man, pe ici pe colo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine, făcând abstracție de tine. Eu una n-aș recunoaște asta în ruptul capului. :)
    Ola ola eee, macho maaan =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiind pe internet si existand o oarecare sansa sa nu apartii speciei umane, o sa explic mai clar.
    Daca nu iti decapitezi si devorezi partenerul dupa partida de sex, este probabil sa apartii speciei umane si ca atare ai nevoie de afectiune! Poti sa te dai cu fundul de pamant cat vrei, ca tot ai :p

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am spus că n-am nevoie, ci că nu aș recunoaște asta în public. :P Mă rog, e deja pe jumătate recunoscută treaba odată ce am afirmat asta, nu ? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. What do you see here?
    A pretty butterfly.(Rorschach)
    In mod cert e vorba de afectiune.:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Lume, lume! Altruista are nevoie de afectiune, sa radem de ea! Ha!Ha! Ha!
    Vezi? Nu e prea haios daca nu esti in evul mediu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mi se pare nimic amuzant :P :P
    E tristă situația când ai nevoie de afecțiune ... pentru că nu o primești sau nu o primești de unde ai vrea.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Altruista SA
    Aici cam ai dreptate! Cum simt sangele hienele dau rotocoale! E ca in bancul sado-maso:
    Masochistul: "Bate-ma! Biciuieste-ma! Fa-ma sa sufar!"
    Sadicul: "Nope!"

    RăspundețiȘtergere
  10. Awww! How sweet! Somebody needs a hug!

    RăspundețiȘtergere
  11. If(nevoia_de_afectiune == true) {
    Eu cred ca Dex ar trebui sa-si exprime aceasta nevoie, nu doar sa o afirme. Si cum si-o poate exprima mai bine decat oferind la randu-i afectiune. Dar deocamdata oferta e tinuta la pastrare in turnul de fildes unde Doxatul Dex s-a pedepsit sa stea si de unde e mai comod sa interactioneze cu lumea;
    } else {
    no_fucking_idea;
    }
    Semnat: Ormo.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim
    Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi my friend!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.youtube.com/watch?v=SxHb35me4A8

    RăspundețiȘtergere
  14. @Anonim
    Merci Anonim, nu eram destul de deprimat inainte. Acum imi dau seama ca se poate si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai stau pe coji de nuca sau mi-ati ridicat pedeapsa?

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !