Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

O noapte perfecta! Muzica, dans, fete frumoase si bataie


Problemele astea ale mele de corason imi par din ce in ce mai folositoare, mai ca m-as duce sa-i multumesc bestiei ca m-a ignorat. Una peste alta, mi-am redescopertit pasiunea pentru dans si picolite. Nu e mare lucru de zis, dansul dans, bautura bautura(dar cam scumpa si cam multa :)), picolitele rapitoare ca si data trecuta. De fapt ce zic, mult mai misto ca data trecuta, nu stiu ce au patit intr-o saptamana dar erau si mai frumusele si mai haioase. Si una cred ca mi-a zambit, deci o sa am material pentru blog inca cateva luni :)

Dar sa ajungem la momentul culminant al serii noptii diminetii: niste labe triste s-au gandit ei sa ma bata! Mai exact l-am injurat discret pe un handicapat care facea pe taxiul cu o masina galbena si a avut amabilitatea sa ma urmareasca pana acasa cu alti doi (sau trei?) oligofreni ca sa ma bata.


Acum eu am o nelamurire!
Nu esti cam prost sa urmaresti pe cineva cu masina sa il bati? Din pacate nu am vazut numarul, ca altfel stateam sa-mi iau vreo doua ca sa-mi suplimentez si eu veniturile. Acum ma gandesc sa ai fac o vizita in noaptea asta cu un cui, sau doua caramizi, sa ai zgarii masina sau sa-i sparg toate geamurile. Adica, nu stiu, mi se pare ca eu sunt in avantaj, ca n-am ce mama dracului sa patesc, sau oligofrenii cum sa ma gaseasca.

Interesant oricum stilul neandertalian de a reactiona violent la orice provocare. Plus lasitatea de a mai chema inca 2 sau 3 prieteni sa bati un om de aceleasi dimensiuni cu tine. Mata cred ca e super mandra de tine ba!!! Plus retardarea de a nu reusi sa-i aterizezi decat un pumn in spate. 

Deci sa recapitulam: urmaresti un taxi un sfert de Bucuresti, te pui ca vita cu masina fix in fata taxiului ca a ma prind si eu in betia mea ca vrei sa ma bati, te miri cand o iau in sens invers si incepi sa strigi dupa mine, trimiti un alt oligofren bine plasat din fata mea (la asta nu ma asteptam, era sa fiu KO), dar care e atat de oligofren ca trec pe langa el (probabil se astepta sa il iau eu in brate si sa-i iau limba in gura), si, cand ma prindeti, reusiti trei natafleti sa-mi dati un pumn in spate??? Ce mama dracului, chiar voiam si eu o bataie mai serioasa sa imi revin un pic psihic!!! Ca nu mi-am mai luat de ...hmmm... nici nu stiu, mai mult de 5 ani!?

Una peste alta va implor sa va suiti in masina si sa sariti cu ea de pe un pod. Chiar e pacat sa va inmultiti!

9 comentarii:

  1. E pe bune faza ? :)) Ce imi plac astia, sunt preferatii mei. Nici nu stii daca sa razi sau sa te enervezi. Eu ma bucur totusi ca au fost oligofreni. Spune sincer, omoplatul tau ce crede? :)

    Si de ce ma rog nu i-ai cerut numarul de tel daca ti-a zambit ?? Sa ai un subiect mai concret :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Colorbliss
    Numarul de telefon i l-am cerut data trecuta :))

    @carbonaru
    Pai cum ziceam am incercat sa fug, dar era cam obosit si m-au prins :D Bine ca nu m-am gandit sa-i bat eu pe toti trei ca eu mai fac faze d-astea, acum probabil eram in gips. Anayway, intre timp ajunsesem la un loc destul de luminat. Si atunci bagat capul in pamant, tinut garda si tipat din toti plamanii :"Politia!Ajutor!" :)))))) Si saracii fiind papagali au dat ei acolo, dar n-am simtit nimic, si daca eu tot tipam s-au speriat si au tulit-o. Spre norocul lor, si probabil si al meu, nu i-am mai gasit cand m-am intors cu doi bolovani mari sa le sparg geamul la masina :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sint siderat O:-)
    tu care esti un pacifist in esenta ta, sa reusesti sa trezesti atitea sentimente criminale in semenii tai oligogreni?
    incep sa regret ca singurul meu amuzament dupa seara de vineri a fost mahmureala de ieri :(

    RăspundețiȘtergere
  4. @romKenny
    Daca vrei sa incerci senzatii tari putem merge la o repriza de zgariat masini de oligofreni vinerea viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Schema 1: incepi sa plingi si cand nu e atent ii scoti 1 ochi il mesteci si il intrebi daca are niste sare.
    Schema 2: suni niste baieti si mergi cu taxi in zona respectiva(cred ca ai si numarul meu)
    Schema 3: daca esti beat nu fugi, riscul creste exponential aplici schema 1
    Schema 4: cand sunt mai multi si ai norocul sa fi beat aplici drunken master :D
    PS. Nu prea aveai multe optiuni, fara gluma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vrut sa fug, pe cuvant, dar eram cam penibil, ca nu depaseam 1km/h :D
    Si apoi am zis ca macar daca tot mananc bataie sa nu ma mai si obosesc degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am patit asta intr-o buda dintr-un "club" comunal...ei erau 3 si eu eram "roacar". Asta a fost singurul motiv sa sara ca papagalii la bataie. Partea trista e ca cel mai mare dintre ei, si prin mare zic gras, incerca[cum vazuse probail prin desene] sa imi dea in cap cu picioru. De vreo 3 sau 4 ori a incercat si tot de atatea ori a cazut.

    Acu'...morala mea: NU loviti oamenii prosti. Daca nu fug se vor bate singuri!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Edward
    Bine ti-au facut roachere!!!
    Glumesc :) Mare noroc ai avut, pe la tara se utilizeaza mai mult parul.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !