Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Tabloidul de weekend. Stiri cu vedeta

Fiind in continuare ingnorat de ceea ce o sa ramana in istorie ca una dintre cele mai fraiere reprezentante ale sexului frumos si mai ales slab, incerc sa-mi regasesc increderea pierduta in mine in modul clasic: bautura, femei si muzica tare. Cu multa, multa, bautura si fara femei, cine dracu' are nevoie de bestiile astea mici?!

Vestea buna e ca "I still got it!". Se pare ca inca mai pot, si se pare ca imi si place, culmea. Si se pare ca inca mai reusesc sa dansez fara sa rada toata lumea de mine. Ori asta ori radeau in gand. Una peste alta m-am descarcat complet dansand cateva ore bune in clubul semi gol, si am avut si impresia ca ceva fete se uitau in directia mea probabil incercand sa isi aminteasca daca am fost coleg de generala cu parintii lor. In urma sondajului ad hoc de opinie pe care l-am realizat la fata locului am realizat ca nici una n-are chef de calareala, fiind toate obosite! Cam ciudate femeile astea, daca sunt obosite la ce mai vin la dans? 

La creme de la creme, la capitolul privit, au fost cele 3 picolite incredibil de dragute! Atat de dragute ca am impresia ca mi-au ramas intiparite pe retina cum ramanea Norton Commander intiparit pe monitoarele alea verzi. Dupa ce mi-am facut curaj cu inca 4-5 beri (inca mi-e frica sa ma uit in portofel, apropo), asa de dragute erau, am realizat un alt sondaj, de data asta cu 3 respondenti, deci nu foarte semnificativ stiintific, din care a rezultat ca baiatul adormit pe bar e prietenul lor. Ce bulangiu norocos!

In incheiere era sa zic ca nici nu stiu de ce m-am lasat de ocupatia asta, la cat de tare a fost, dar am zgaltait un pic din cap si mi-am adus aminte: "Mahmureala doare la fel de tare si in 2010!". Gata, v-am pupat, ma bag la somn! Spre ca cele trei picolite sa fie in stare sa-i rupa picioarele stiu eu cui prin visele mele.

2 comentarii:

  1. "But I, being poor, have only my dreams;
    I have spread my dreams under your feet,
    Tread softly because you tread on my dreams"

    W.B. Yeats

    Snif!

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi ar trebui să repeți experiența !

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !