Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 15 decembrie 2010

Despre sex

      Sa incep cu un "disclaimer": Nu sunt un campion la sex si nu veti gasi aici sfaturi sa va mariti potenta! Nici nu voi spune cu cine si in ce pozitie am facut sex/ dragoste/ sport! 

     Traim intr-o societate inundata de sex! Peste tot sex, sex, sex! De cand incepi sa dai in pubertate esti ingropat in sex, parca e o olimpiada, trebuie sa fii cel mai potent, sa o ai mare, sa te tina 4 ore.
     Am crescut si eu (si apoi am imbatranit) si am mai invatat niste chestii de la unul, de la una, de la altii. Imi inchipui ca si pentru femei e ceva similar, tot stresul asta legat de sex si de performatele la pat. Acum ce sa zic, astia mai tineri, visati la ce vreti voi, dar dupa 10 ore de munca, inca 5 pana culci copilul, sexul e ultimul lucru pe care o sa-l faci. N-am copil sau nevasta, dar mai aud si eu zvonuri :D
     Ideea era ca dupa toata disperarea asta de porno star toti ajung cam tot acolo.


    Sunt oameni si oameni, unii sunt sexuali prin constitutia lor si orice s-ar intampla, cutremur, inundatie, undeva acolo, ei tot ar fute ceva (am uitat sa-l intreb pe Milogul daca am voie cu obscenitati pe blog, ma cenzureaza el daca e nevoie).Sunt altii care prefera naspeta pe care o iubesc unui top model care le face avansuri, si recunosc cu umilinta ca aici ma incadrez si eu perfect.

    Sunt multe chestii de spus despre subiect, de exemplul faptul ca femeile (si banuiesc ca si barbatii, dar nu m-am preocupat) arata mai bine imbracate decat dezbracate de cele mai multe ori. Oricare dintre noi are o burta, o alunita, un semn din nastere, o cicatrice, etc. care ar putea strica pasiunea unui partener de sex.Pe de alta parte aceeasi femeie care mie nu-mi place din motive stupide, de exemplu pentru ca nu-mi plac alunitele, desi eu am destule (stiu, ironia sortii) poate sa reprezinte pentru altul cel mai bun animal de calarit de pe planeta.

    Apoi e evolutia in timp. Incepem cu virginitatea, se pare cea mai grava boala de pe planeta. Mie unul nu mi-a fost nicodata rusine ca sunt virgin, desi undeva acolo era un ciocan social care imi batea in tampla. Nici n-am simtit vreo eliberare cand n-am mai fost. Am cunoscut in facultate o tipa care nu mai erau virgina ca de, "nu poti sa vii virgina la Bucuresti, ca te faci de ras". Una peste alta un mare bullshit! Esti virgin/a? So fucking what? Nimanui nu-i pasa, si alora care le pasa oricum sunt atat de prosti incat nu merita sa-ti pierzi virginitatea cu ei/ele. Cum zicea cineva: "Orice obsesie ai tu sunt vreun miliard jumate de chinezi pe care ii* doare in cur de obsesia ta!"

    Apoi e numaratul victimelor, probabil o reminescenta din epoca de piatra. Am futut 10 femei, 15, 1000, 100005509!!! Similar cu: Am vanat 153 de pterodactili! Vai, vai, vai! Ce rahat am realizat eu!Stiu, eu de fapt sunt invidios ca n-am avut atatea femei, si mai invidios sunt ca am mai si refuzat din ele, si aici inca mai cred ca e ceva in neregula cu mine. Eu am pierdut socoteala, nu ca ar fi multe, dar sunt eu prost la matematica, ori asta ori nu mai vad nici o semnificatie in numar.La femei e invers, nu se pun aia care nu te-au satisfacut, aventurile de o noapte si aia care o au mica, in total: la 20 de ani: 2, la 24 de ani: 4, la 28 de ani: "Ne futem sau stam sa numaram?"

    Hmmm! Cine ar fi crezut ca subiectul asta nu poate fi elucidat intr-o pagina? Banuiesc ca o sa continui, dar numai la cererea publicului!


*(cu dedicatie pentru Altruista, stie ea de ce. Doar asteriscul nu tot articolul!!!!)

10 comentarii:

  1. Daca are vreo legatura cu discutia Altu-Altruista de noaptea trecuta nu pot decat sa remarc cat de paracioasa e aia mica si cata importanta acorda unor misto-uri nevinovate. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Altu
    Gizas! N-are legatura, nici nu stiu cu ce! Are legatura cu gramatica! Nu mai poate omul sa scrie despre sex ca toata lumea se gandeste la sex!

    RăspundețiȘtergere
  3. =)))) prima dată am crezut că articolul în sine e o dedicație pentru mine și mă miram de ce, era gata gata să sar de cur în sus ! Dar apoi am văzut asteriscul, mulțumesc, muah :*

    Acum despre articol. Ai dreptate, te susțin, sunt total de-acord etc. Dar e cam trist că peste tot numai cu sexul la înaintare ... la tv, la serviciu, în bancuri, în cărți, la școală, pe stradă, în club, mna. Și naiva de mine care crede în iubire .. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca trebuie sa imi imbunatatesc abilitatile de comunicare.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Doxatul Dex
    Tu ai o problema cu fenomenul numit ,,sex" din punct de vedere social, nu ? (Adica te deranjeaza modul in care este perceput la nivel social). Caci, la urma urmei este o nevoie primara si deci, o prioritate ;))

    *Sunt multe femei care sunt mai frumoase dezbracate, decat imbracate :P (barbati de asemenea). Frumusetea e subiectiva, da :) Ce ne-am faca daca nu ar fi asa? Ar fi jale.
    *Eu nu stiu... nu am simtit ,,presiunea" covarsitoare a virginitatii. Cel putin in mediul meu nu a fost asa, nu stiu. Cred ca la barbati e presiunea mai mare.

    Personal, ma deranjeaza modul in care sexul este folosit pentru manipulare subtila. Vezi mass media. Reclamele in mod special. Ma scoate din sarite. Vrei sa vinzi o masina? Pune o femeie semi-goala langa ea. Acesta este exemplul clasic, dar e plin de astfel de clisee.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Colorbliss
    N-am nici o problema, doar niste ganduri disparate despre subiect :D
    Sexul la oameni mi se pare ceva diferit de nevoia primara originala prin prisma faptului ca exista o multitudine de abordari legate de sex, pentru placere, nu pentru necesitatea inmultirii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Na ca mi-ati dat o idee cum sa-mi cresc traficul. Mai mult sex pe blog, frate.

    P.S. Serios acum, da, e cam prea mult. Numai cand o vad pe Lady Gaga ca re videoclipuri in care doar mimeaza sexul imi dau seama cum s-au schimbat lucrurile numai si fata de acum 15 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. @carbonaru
    Se pare ca nu mai e la moda sexul, ca e cel mai scazut trafic de luna asta :D Nu pot sa zic ca-mi pare rau :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !