Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 16 decembrie 2010

A treia planeta de la SoarePe ce lume traim? 

     In afara de importanta de furnicar omenesc cu un grad de inteligenta mic, raportat la vechimea si la numarul de locuitorilor, pe care imi place sa-l numesc boala de piele a Pamintului, ar fi bine sa intelegem rolul major si deosebit pe care il avem in Sistemul nostru Solar, adica zero.

     Continui sa cred ca viata asa cum o stim noi, nu are nici o implicatie divina si de fapt este o alta ipostaza minunata prin care se exprima materia, sa nu uitam ca nu avem nici un ingredient secret in interiorul nostru, avem aceleasi elemente pe care le gasim si in exterior.Citeodata in pietre, citeodata in apa, citeodata in aer, alteori in pamint si totusi am reusit sa trecem de perioada in care eram rima de pestera, am evoluat la cea de pasarica zburatoare spre alte planete, pentru moment Luna.

     Printre cele mai mari realizari ale noastre este faptul ca am pus piciorul pe luna si aici trebuie mentionat ca totul s-a facut din ambitie, patriotism, si dorinta de control.
     In urma lansarii lui Sputnik 1 in 1957 primul satelit artificial al Pamintului , lansat dupa cum va dati seama de Rusi, in urma acestui eveniment a luat nastere in 1958 NASA, faimoasa Agentie Spatiala atit de cunoscuta din filme, facuta rapid din ambitie pe genunchi. 

     Acesta a fost inceputul a ceea ce urma sa vina, programul Apollo care a reusit sa duca primul om pe Luna si pe al 2-lea si pe al 3-lea ...si pe al 12-lea ca de fapt 12 oameni au pasit pe Luna, cu toate ca marea majoritate stie decat de "un pas mic pentru om un pas mare pentru omenire" Neil Armstrong .
In ordine cronologica au pasit pe Luna, Neil Armstrong / Buzz Aldrin 21 iulie 1969 Apollo 11, Pete Conrad / Alan Bean  20 noiembrie 1969 Apollo 12, Alan Shepard /  Edgar Mitchell 6 februarie 1971 Apollo 14, David Scott / James Irwin 31 iulie 1971 Apollo 15, John W. Young / Charles Duke 23 aprilie 1972 Apollo 16, Eugene Cernan / Harrison Schmitt  14 decembrie 1972 Apollo 17. 
     De mentionat ca nu exista un om care sa fi fost pe Luna de 2 ori si ultimul om care a parasit luna este Eugene Cernan. 
     Pentru cei care sunt amatori de teorii ale conspiratiei exista si variante ca nu s-ar fi ajuns pe luna, parerea mea ca sunt total nefondate iar filmele respective nu sunt concludente. Nu mai stiu daca a dat drumul NASA la filmul HD despre prima aselenizare din 1969, anuntase ca a gasit prin Australia duplicate VHS ale casetei originale.

*Acest articol este legat de Soarele in jurul Pamintului  "Nu ar fi o surpriza prea mare sa auzim si ca gravitatia e un stil literar ce tine gravitatea informatiilor, dupa cum s-a spus deja ca punctul G e pe la coastele femeii, la gat sau pe marginea patului, in felul acesta o sa ajungem plante si  singurul proces cognitiv o sa fie cel de fotosinteza in cazul in care il facem la nivelul creierului."


si de

Asa ar putea sa arate Soarele nostru dupa 5 miliarde de ani
Helix Nebula sau "Ochiul lui Dumnezeu" se afla in constelatia Varsator la 700 de ani lumina departare.Steaua din centru este o pitica alba, ultima etapa din evolutia Soarelui nostru.

4 comentarii:

 1. Ador imaginea respectiva, ochiul lui dumnezeu. Este mai sugestiva decat o icoana, de miliarde de ori :D Si ne plangem ca nu putem sa-L vedem :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai Colorbliss eu cred tu vrei sa te convertesti, poate vrei sa anulez Craciunul, iar daca tot vorbim de icoane asteapta urmatorul post. :D
  O sa merite sa dai print la foto si sa o agati in camera. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu anulaaa Craciunul, nuuuu :D E sarbatoarea mea preferata, fie-ti mila :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Am inteles, dar asta e singura dorinta reala pe care ti-o indeplineste Mosu. :D

  RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !