Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 15 decembrie 2010

Italian Job - O afacere de succes

     Am fost sa platesc internetul, fiind un mic revolutionar, in afara de faptul ca incerc sa cumpar produse romanesti acolo unde am alternativa si la net am preferat o retea de cartier(denumita in continuare RC) in defavoarea marilor companii.(denumite in continuare CM)
     Acum fix 2 ani am fost anuntat prin email ca intreaga retea RC a fost preluata cu surle si trimbite de catre o CM si ca sa vezi trai pe vatrai de aci incolo, o sa curga premii, canale pentru adulti mocca in primele 2 luni, telefoane cu impulsuri nemiluite si alte cele.Concluzie: RC vinduse clientii sau firma catre CM.
     Nu s-a intimplat nimic din ce spuneau ca o sa fie mocca,dar tremuram cu gandul ca datorita fluxului informational  baba de la 3 o sa apara cu casca multimedia la piata ca sa nu intrerupa vreo convorbire Skype.
     8 luni mai tirziu au aparut din nou la casierie baietii pe care ii cunosteam de la RC, am salutat, am intrebat cum mai merge treaba si ei in loc de raspuns mi-au spus ca sunt tot ei RC dar cu alta denumire si mi-au dublat viteza la internet pentru aceiasi bani pe care ii plateam, au zis ca e de fidelizare daca mai semnez pe 1 an. Am semnat si am ametit in fata PC-ului din cauza uraganului provocat de pachetele TTL din noua retea care era aceeasi.
      Dupa alte 5 luni am fost din nou preluat de o alta CM de nivel un pic mai scazut si din nou, porno, televiziune, telefoane si surprize care mai de care.
      Asa cum banuiesc ca intuiti, in vara m-am intilnit din nou cu o parte din cei de la fosta RC si nu am mai intrebat nimic, am inceput sa hohotim de ris cu subintelesuri si am ajuns din nou la aceeasi viteza net pe care o stiam.
      Azi am ajuns sa platesc netul cu banii pe care ii oprisem pentru sorcova, adica sa-mi cumpar sorcova ca sa nu se inteleaga gresit, triiiing surpriza CM is back again. Am fost preluati din nou de o CM nu prea cunoscuta in Bucuresti dar cunoscuta in tara dupa cite vad si vazind pe cineva din fostii RC am intrebat umil;
    - Mai baieti nu gasim un loc si pentru mine in echipa voastra?
Si am parasit casieria exact cum Elvis has left the building.



10 comentarii:

  1. Si cu care credeam ca singura afacere in care vinzi aceeasi marfa de mai multe ori e prostitutia.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dox - aia o poti vinde si la aceasi persoana de mai multe ori..cred ca RCul ala nu prea poti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Situatia e foarte tare, sunt incintat de atitudinea celor din RC.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum asteptam another one bites the dust? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca mai plang dupa reteaua "mea" de cartier... dar e dusa! Acu, traiasca rds! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Aoleooo fara numeeee, m-am chinuit atit sa le spun CM si tu vii si imi desconspiri protejatii. :))
    E ok asta ar fi una dintre cele care au cumparat. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pot sa deconspir si IG. Pardon, RC. Recunosc, m-a ajutat un pic si statcounter.
    Prolific si mofest, remarc ca an deja doua chestii cu care sa te santajez, in mai putin de 24h de cand mi-am propus asta. :D La mai multe?

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum nu esti o sursa de incredere, plus ca e aproape inevitabil ca daca ii spui cuiva nu spune, primul lucru pe care il face e sa sifoneze tot.Ia gindeste-te daca era ceva care sa vreau sa fie confidential iti mai spuneam tie? :))

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !