Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 3 decembrie 2010

Prototipurile armatei romane Ep. XIII: INCREDIBIL! IMPOSIBIL! IMPROBABIL! Scurgerile Wikileaks despre armata romana

Continui seria de articole senzationale, incredibile si improbabile despre armata romana, inceputa in serios, apoi pufnita in ras, acum siluita si abandonata de extraterestii, cam ca si armata romana, cu un articol si mai SENZATIONAL! si mai EXCLUSIV!
In urma cercetarilor facute in redactia Milogul SRL, a zeci de ore, nedormite, nemancate, dar bine udate cu bere, asupra documentelor scurse de pe WIKILEAKS, am descoperit cateva dintre proiectele ULTRA SECRETE ale armatei romane.

Tancul defensiv parjolitor oravitor "3TPO"
Dupa cum probabil banuiti aceasta piesa din viitorul arsenal al armatei romane este unica in lume. Observ cu bucurie ca cercetatorii nostii s-au intors la origini, daca nu cumva i-a bagat cineva, si au inceput sa se inspire din epoca de glorie a armatei romane. Acest tanc este dotat atat cu arme de foc cat si chimice, surse care vor sa ramane anonime afirma ca otrava folosinta pentru otravirea fantanilor este derivata din E-urile alimentare si deci ne periculoasa pentru romani. Acest tanc deosebit are nevoie de o tactica de utilizare deosebita, se pare ca acesta tactica, aflata inca in stadiu de proiect se va intitula : "Aoleo, vin turcii! Iara imi da muistu' de Stefan foc la recolta!"

Lansatorul de rachete anti-balistice "Ra-KK"
Continuand o traditie de aproape o suta de ani de infrangeri, cercetatorii nostii din domeniu aero-spatial au realizat un lansator de rachete unic pe mapamond. Asa numitele rachete anti-balistice, care nu urmeaza traiectoria arhicunoscuta de la Newton incoace, ci o traiectorie inversa, mai exact cad in sus, si nu in jos, sunt cercetate in Romania cam din anii 80 fara mari succese pana acum. Marea descoperire, ne spun surse apropiate de acest fenomen, a avut loc in urma consultarii cercetatorilor cu un grup de parlamentari. Se pare ca acestia din urma au dezvoltat, independent de mediul academic, o metoda de a incalca orice lege, printre care s-a nimerit a fi si Legea lui Newton. Mare noroc avem cu oamenii astia, va spun eu, ce s-ar fi facut armata fara ei.

Avionul invizibil
De departe cel mai fierbinte subiect din aceasta dezvaluire este bineinteles prototipul de AVION INVIZIBIL! Cine ar fi crezut, doamnelor si domnilor, ca armata romana, in situatia jenanta, atat financiara cat si umana, in care se afla ar putea depasi orice alta tara de pe MAPAMOND si a realiza cel mai invizibil avion!
Primele indicii despre acest proiect ultra secret au aparut in urma cu cativa ani cand o suma de 100 de miliarde de dolari au disparut din bugetul armatei. Analistii au speculat de atunci ca ei s-ar fi indreptat spre proiecte ultra secrete de cercetare precum micul electrostatic, sampania nucleara si parashuta chimico-biologica. Dar, doamnelor si domnilor, pana acum nimeni nu a dezvaluit adevarul, este vorba despre AVIONUL INVIZIBIL SI INAUDIBIL SI IMPALPABIL!!! In premiera avem si aceasta poza senzationala cu acest avion in zbor, scuzati calitatea precara a fotografiei, ea a fost facuta cu un telescop sovietic din anii 50 la care am atasat un aparat Laika. Succesul  acestui proiect a fost confirmat si de NASA! La intrebarea noastra: "Ce parere aveti de avionul invizibil al armatei romane?", dumnealor ne-au raspuns: "Bai papagalilor, n-aveti ma nici un avion invizibil, sunteti tampiti la cap!?". Va dati seama doamnelor si domnilor, nici macar NASA, care se considera pana acum varful tehnologiei, nu este in stare sa DETECTEZE acest avion!!!

Cu lacrimi de mandrie in ochi, inchei aici acest reportaj, visand la clipa in care voi putea zbura si eu cu avionul invizibil, fara butelie.


17 comentarii:

  1. Ce se intampla aici pe blog?? :))
    Avioane, armate, rachete, violenta. Puneti la cale ceva? Am ramas in urma tare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fim seriosi, noutate la voi poate.

    Avioanele astea invizibile ataca si doboara MIG-uri de prin '90.

    In mandatul 1996-2000 au reusit chiar sa faca si flota ivizibila, precum si-o buna parte din parte publici, sa nu ni-i ma ia rusii ca pe tezaur.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Luxatu Dex
    :))
    Cred ca o sa-ti zic prieteneste Dan si sa te inscriu in categoria Senzational, exclusiv , in direct.
    PS: Pirjolitoru` cred ca poate merge si cu apa de la robinet. Foarte tare, dupa ce iti trece luxatia trebuie sa inventez ceva care sa te tina in casa.O mimoza pe baza de aer comprimat. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Milogul
    Fara mimoze! Fara. Trebuie o pauza. Desi riscul e mare... A trecut de la mimoze la rachete. Cine stie ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Colorbliss & @Milogul.SRL
    Barfa, barfa, dar sa stim si noi :D Si sa nu mai aud cuvantul cu "M" pe acest blog, este rautacios si degradant pentru bestia in cauza.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Altu
    Inseamna ca este o conspiratie mult mai adinca, cel mai probabil franco-masonico-iudeo-nazista! Cineva vrea sa ne ia avioanele invizibile construite de popor si sa le foloseasca sa atace flota invizibila.
    OMG! Trebuie sa facem ceva! To the Doxmobile!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) De ce-am senzatia ca si Doxmobilu' e invizibil?

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Altu
    Daca se vede ce am scris inseamna ca experimentul nu a reusit. Revin mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Altu
    Doxmobilul nu e invizibil, dar poate lua forma oricarui mijloc de transport. Momentan are niste erori si nu poate lua decat forma unei perechi de picioare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate lua forma oricarui mijloc de transport si poate sustine ori Doxatul ori draperia. Neconcomitent inca.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Altu
    Stii prea multe. Asteapta linistit venirea echipei de exterminare. Iti multumim ca ne-ai onorat cu prezenta. O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Dex Doar daca veniti cu MIG-ul, corect e sa fie 50-50 sansele de reusita.

    @Milogul ^^^ misto aia da' jur ca n-am replica. Si m-am straduit de vreo 2 ori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ca sunteti voi destepti! Tre' sa'mi caut alte calitati.
    Apropo, v-am lasat o leapsa daca vreti sa va jucati cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Altu
    Aia de la Carbonaru? O sa o luam si noi la pila, sa vedem ce scoatem din ea. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Aia e, vezi daca-ti place. Nu e musai s-o faceti ;)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !