Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 29 decembrie 2010

Efectele alcoolului

Fiindca in perioada sarbatorilor sunt foarte frecvente cazurile de abuz de alcool, echipa Milogul SRL in colaborare cu "Ministerul Sanatatii si Cultelor", va prezinta cateva sfaturi utile despre cum puteti evita cele mai neplacute efecte ale excesului de alcoolemie.

Efectul Superman
Se manifesta printr-o dezvoltare instantanee a musculaturii si a reflexelor (cu exceptia notabila a reflexului de echilibru) si prin nevoia acuta de a demonstra noile puteri capatate prin confruntari cu persoane similar de musculoase. De obicei are ca efecte secundare, a doua zi dimineata, o senzatie de surpriza la realizarea faptului ca, da! ai chilotii peste pantaloni! dar, nu! nu mai exista alta asemanare cu respectivul personaj, iar suvita carliontata care iti atarna pe frunte este probabil din blana unui maidanez pe care ai vrut sa-l adopti intr-un exces de bunatate, condimentat cu multe lacrimi.


Efectul Don Juan
Se stie din cele mai vechi studii stiintifice ca excesul de alcool promoveaza promiscuitatea sexuala. In plus, acesta scade drastic sansa de a folosi metode de contraceptie, de aceea recomandam instalarea in prealabil a prezervativului, evident gaurit, pentru a elimina excesul de lichide care se va produce din cauza berii. Trezirea la realitate este de obicei groaznica, unul dintre participantii la experiment ne spune, citam: "Cine mama dracului este bunaciunea asta dezbracata!? Ultimul lucru pe care mi-l amintesc e ca nevasta-mea isi punea bigudiurile si eu plecam sa duc gunoiul!"

Efectul Romeo
Unul dintre cele mai problematice efecte, nu atat prin impactul de moment cat prin cel de lunga durata, se manifesta prin realizarea faptului ca fiinta care nu te suporta ieri azi este indragostita de tine si nerabdatoare sa o contactezi. Cu siguranta ordinul de restrictie si faptul ca te-a ignorat ultima jumatate de an se datoreaza faptului ca ea este nesigura pe sentimentele ei, lucru ce poate fi spulberat prin cateva romantisme rasuflate care iti vor veni pe moment. Se manifesta ori prin discutii scurte la ore tarzii din noapte cu referire la mame si morti, ori cu discutii interminabile punctate de milogeli sentimentale de mare efect. Atentie, pe moment acest efect iti da impresia ca ai cucerit-o, culca-te si mai analizeaza situatia a doua si dimineata!

Efectul Tyson
Este descris prin sintagma: "Cu cine se freaca curva dracului cand trebui sa fie aici sa se intalneasca cu mine!". De obicei acest efect te face sa ignori ca intalnirea era acum doua ore, timp in care tu ai baut cu 3 bagabonti, i-ai respind 13 apeluri si ai raspuns o singura data cand i-ai zis: "Eu ma duc la curve, naspeta dracului!". Tratamentul recomandat este odihna. In cazul nerespectarii tratamentului efectele secundare ce pot aparea sunt zgarieturi, vanatai si impresia pregnanta ca nu mai ai prietena.

6 comentarii:

  1. Incepe sa ma enerveze blogheritul asta, e ca in viata normala: nimeni nu vorbeste cu mine!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da , eu scriu cu tine! toata ziua ti-am scris povesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te bucuri de o rara gratzie!Va dura pana luni cu intermitente!

    RăspundețiȘtergere
  4. DA!!! Acum vorbiti dupa ce v-am trimis deja coletele capcana. Ete ca nu se mai pune! Eu si Posta Romana suntem de neinduplecat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Efectul Zuperman e cel mai misto! :)
    Acum la modul serios, sa fiti cuminti in seara asta, sa nu va atasati de vreo boala enumerata mai sus. Mai ales, sa nu va treziti goi langa un alt barbat, cum am auzit ca au patit unii. Intreaga voastra viata de masculi se va schimba :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Colorbliss
    Hai ca ai bagat frica in mine, o sa petrec cu ceai revelionul.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !