Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 6 decembrie 2010

M-am umflat la sala

Ca orice cartof de canapea care a exersat doar cu dreapta in ultimii 10 ani (mana de maus, ciudatilor), dupa 1 saptamana de sala, sunt imens. Deci vreau sa zic, ca in ochii mei sunt de-a dreptul impresionant. Sanii mei masculini au capatat o forma apetisanta de invidiat si am impresia ca reusesc deja sa ii fac sa miste la comanda. E drept am si exersat in prealabil pe acest exercitiu de aerobic pe care il recomand tuturor fetelor si femeilor care au o camera video la indemana si adresa mea de email.

Una peste alta, in ciuda acestor fenomene inexplicabile care au reusit sa ma transforme din programator transpirat intr-un macho de prima mana (poate ar trebui sa scriu o carte despre asta ca nu suna rau) in doar o saptamana, observ ca pe langa mine se invart tot felul de indivizi dubiosi de cateva ori mai mari decat mine, si care au tupeul sa puna si greutati pe bara de exercitii. Evident niste fatalai care o au prea mica. Dar sa revenim, incep sa renunt treptat la ideea ca ma voi face imens si ai voi bate pe toti, si m-am hotarat sa ma fac doar irezistibil (nu mai e mult) si sa invat sa iau bataie, ca sa rezist la orice. Asa ca, in urmatoarea perioada, voi enerva pe toata lumea pe care o cunosc, online sau onlife, dupa care voi publica adresa mea personala, si voi astepta in fiecare seara pe cineva care as ma cafteasca ca sa-mi intaresc organismul. Dati fara frica, sunt foarte rezistent. Pentru femei ofer eu piciore de scaun si cozi de matura, in cazul in care clienta nu vine cu materialul propriu, ca sa facem un antrenament cat mai complet! Una peste alta, conform noului meu plan perfect, estimez ca dupa 2-3 batai fatale, ar trebui sa fiu invulnerabil.

In alta ordine de idei, ar vrea sa ai intreb discret, pe cei mai sportivi decat mine, daca este acceptabil social sa agat fete de la sala. Am si o mica nedumerire, dar care banuiesc ca mi se va elucida singura, toate fetele de pe la sala par misto. Nu stiu exact daca e de la sindromul NF (n.a. al meu) sau de la pantalonii mulati + stepper (n.a. ale lor). Am intalnit cateva fete care par numai bune sa gateasca o ciorba serioasa in weekend si ma gandesc ca ar trebui sa-mi dau frau liber sentimentelor si sa le invit la o seara romantica. Si asta am cam uitat! Cu ce e mai romantica? Cu sarmale sau cu o friptura la cuptor? Sau sa le las lor mana libera sa faca ce vor? Nu, asta nu, ca stim cu totii ca femeile nu stiu ce vor si mi-e ca imi trantesc vreun brocolli cu telina de ma vad nevoit sa sun la paza sa le faca sa elibereze incinta.

Va multumesc anticipat pentru sugestii!

P.S. Da-ti click pe link-uri ca sa va radeti! Daca nu v-ati ras deja cu ele!

21 de comentarii:

  1. Sportul, mai ales in cazul programatorilor, se practica strict din mouse, tastatura sau, daca te simti nevoia unei aventuri, din telecomanda.
    Cat despre fete, cele cu verigheta iti vor satisface macar una din una fantezii, fara nicio obligatie ulterioara. Ori sexuale, ori fatale, depinde de circumstante.

    P.S. m-am ras la Rowan Atkinson

    RăspundețiȘtergere
  2. @Altu
    M-am exprimat gresit, doar ala era de ras. Celalalt e postat strict in scop didactic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara nici o ezitare "da-te" la ele. Nu numai ca e social acceptabil, e de fapt ceea ce francezul numeste "a non optional social convention" :D

    Daca e vorba si de ciorba, nu vad ce ai avea de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca studiati poza o sa vedeti ca e de ajuns sa puneti 6 puncte pe muschii abdominali cu un marker permanent roz si mai avem nevoie de un aparat foto.
    Asteptam cuminti sa se aplece sa se incheie la sireturi, pregatim aparatul si cand apar catelusii sa suga pac o foto si gata succes deplin 1 000 000 de follow pe tuiter.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poza e din categoria raspundeti rapid la intrebarea: barbat sau femeie?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dannyxs Citat din opera celebrului Chuck Lorre, "The Bath Item Gift Hypothesis". Nu's singurul care citeste pe-aici, pare-se.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Milogul :)) Your mother should have you tested
    Scuze c-am sarit la concluzii pripite, se pare ca tu chiar nu vrei trafic :)

    (am vrut sa evit double post da' vad ca tot nu disapre de tot primul)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Altu
    Maica-sa l-a testat. In urma testelor a rezultat o rezistenta inumana la electrosocuri si calmante.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Altu & @Dannyxs
    Sunt nedumerit, eu credeam ca Danny citeaza doar din "Big Bang Theory". M-am inselat?

    @Dannyxs
    Una peste alta imi recomanzi deci sa imi incerc farmecele, crezi ca ar trebui inainte cand sunt odihnite sau dupa ce au alergat pe banda, ca sa fie mai usor de incoltit? Si cum se face, le pui tu piedica, sau astepti sa se impiedice ele?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Alice Georgiana
    Am inteles de prima data, nu trebuie sa ne zici la fiecare articol.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic ca in poza este un/o femel.
    Ti-as da un sfat si eu dar sigur nu sunt mai sportiv decat tine... Banuiesc ca esti in faza intermediara. Pentru ele nu esti nici "neajutorat" (cazul meu - burta, privire de inginer, glume comuniste), dar nici foarte convingator (cazul foto), IN acest caz te sfatuiesc sa ii demonstrezi una din ele..fie iei greutate imposibil de ridicat de tine...si reusesti. Atunci intri in categoria convingator...fie o scapi in cap ca Ionica cu planetara lui (cine stie cunoaste) si atunci devii numai bun de luat acasa sa te ingrijeasca.

    @ Alice, si daca nu vrem unde sa ne inscriem?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ionica Nemuritorul se hraneste cu vaselina, bea ulei de motor ca energizant si se scobeste cu surubelnita in masele(suruburi). :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca vreti sa faceti cunostinta cu Ionica incercati aici. http://standdowncafe.blogspot.com/2010/12/ionica-si-piatra.html

    RăspundețiȘtergere
  14. @Standdowncafe
    Cred ca informatiile tale sunt cam depasite, eu am auzit ca burta, privirea de inginer si glumele comuniste sunt noua moda in materie de agatzat. Pana maine am ca tema de citit lucrarea: "Rolul formulelor umoristice in construirea comunismului si efectele lor asupra societatii socialiste multilateral dezvoltate. Studiu de haz." de Prof. Dr. Acad. Inginer. Elena Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai in cazul asta nu ma mai plang ca din cauza burtii ma uit la ea cu oglinda (bine asa zic toti..defapt dimensiunea e problema)...imi mai ramane sa imi pastrez glumele...iar pentru privire merg la un curs ceva.

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Milogul...sa vezi cand isi cumpara Ionica masina :)

    RăspundețiȘtergere
  17. @Standdowncafe
    Privirea clar nu e problema, mi s-a zis la primele 150 de cursuri de la facultate, ca inginerii au privire de caine. Iar femeile sunt moarte dupa caini dragalasi, manca-i-ar mama!

    RăspundețiȘtergere
  18. Se subliniaza practic privirea inteligenta a cainelui, n-o lua ca pe o ofensa.
    Indiferent ce-ar zice lumea, pana la urma nu tot inginerii sunt cei mai buni prieteni ai omului?:D

    RăspundețiȘtergere
  19. @Altu
    Nu stiu alti ingineri cum sunt dar eu sigur n-o sa ma frec de piciorul tau in viata asta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe mine mă intrigă cantitatea impresionantă de machiaj a fetelor care vin la sală. Pentru că, indiferent dacă faci 10 sau 30 de minute de bandă, efectul va fi cam acelaşi: o dizolvare cel puţin dubioasă a culorilor de pe faţă şi un suflu sacadat de felină în călduri, însoţit de broboane inestetice de transpiraţie care-ţi încununează fruntea, nasul, obrajii şi se-nnoadă armonios în vârful bărbiei.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Corina
    I horny!
    :)))
    Astea care vin la sala unde merg eu nu li se scurge tencuiala de pe fata! Nici n-am fost foarte atent, pentru ca ma preocupa exercitiile mele, si dupa aia (la mare distanta) fundul sau sanii, in nici un caz machiajul sau parul :D!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !