Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 23 decembrie 2010

Prima dragoste

"Prima dragoste nu se uita niciodata!"
Mare zicala, avea dreptate rapsodul cand a zis-o, Bula probabil. Undeva acolo e o steluta care trebuie sa zica ,prin lege , "Atentie! Prima dragoste poate sa nu fie prima! poate e a 2-a ca prima a fost doar sex. Sau poate s-a combinat cu frate-tu si ai sters-o de pe lista, retroactiv. Poate primei femei careia i-ai zis ca o iubesti, te-ai gandit tu mai bine peste 2 ani si ai zis ca era doar o toana de-a ta."




Mi s-a pus pata pe subiectul asta pentru ca am impresia ca mi-am zarit prima dragoste prin oras. As fi putut sa aflu, in primul rand sa ma uit mai atent, ceea ce am evitat si, doi, sa o intreb, dar n-am vrut si nu vreau. A trecut vremea, s-a dus dracului orice ar fi fost, suntem alti oameni cu alte chestii pe cap.

Ajungand la subiect, bine, bine, nu se uita! dar la ce mama dracului foloseste? Asa ca amintire? Hmmm, ce tin minte din anul 2000??? Aaaa, prima dragoste si primul bocanc in coaie! De ce nu iti zice nimeni: "Primul bocanc in coaie nu se uita!". Asa ca sa pretuiesti momentul! Sa savurezi fiecare secunda de durere care nu credeai ca exista, sa gusti, plin de entuziasm, tarana in care te tavalesti dupa acest minunat eveniment.

Prima dragoste! Vai ce frumos suna! Ce innaltator! Si ce? Au trecut n-spe ani, aia se lupta p-acasa cu 2 copii, tu o freci prin cluburi cu pustoaice, sau te joci WOW zi de zi! La ce conteaza? E doar una dintre zecile de chestii prin care te-ai balacit si care au lasat un semn, mai mare sau mai mic pe tine. Mai mic oricum decat ala cand a varsat maica-ta oala cu ciorba pe tine la 3 ani! 

Asa ca, propun ca aceasta zicala sa se extinda la:
"Prima dragoste nu se uita niciodata si cui pula mea ai pasa?!"

7 comentarii:

  1. Mie imi pasa na >:P
    In general, nu uitam nimic din ce tine de categoria ,,prima/primul ceva". Caci a fost ceva total nou, iar simturile noastre au fost mai active.
    Nici mie nu mi se pare ca prima dragoste a fost chiar dragoste, in cazul meu. Insa atunci credeam asta si era frumos :) Si nu as vrea sa o tarasc prin noroi, e o amintire frumoasa.
    In rest, bravo tie ca ai trecut mai departe, la figurat vorbind, ca puteai sa o saluti sau ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti pasa :D
    Evident si mie imi pasa suficient cat sa scriu acest articol de luat in ras minunata institutie a primei iubiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima dragoste e ca o pastila Sandosz intr-un pahar cu apa! E efervescenta si atat!Frumusetzea ei consta in spectaculul consumarii prin dizolvarea cu balonele si bulbuci. (10-15 ani). Prima dragoste e ca un vin spumos baut in pahare de cristal de Bohemia.(15-25 ani). Prima dragoste e ca o sampanie frantzuzeasca , la alegere, cu gatul smuls de sabia unui saint-cyrian,bauta in cupe de cristal Lalique!(25- la 75). Nu stiu inca ce se intampla mai de parte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incep sa realizez ca ma pricep mai bine la prima dragoste decat la degustat de vinuri, si asta spune totul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Detaliaza! Experienta ta va infrumusta lumea nostra de naivi1

    RăspundețiȘtergere
  6. tastatura mea e defecta! mi-e lene sa fac erata de fiecare data! laptopul meu are ecranul rupt de atatea calotorii la scola .Acum e imobilizat pe o masuta si proptit cu cele mai groase carti din casa!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Era un fel de-a spune ca daca la dragoste nu ma pricep, la vinuri nici atat.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !