Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 2 decembrie 2010

Singuratate

Un vechi proverb zice: "Daca vrei sa-l auzi pe Dumnezeu razand spune-i planurile tale!"
Mare dreptate aveau oamenii astia. Tocmai cand eram si eu OK, scriam pe blog, mergeam la sala, ma chinuiam sa ma las de fumat si ma lafaiam intr-un mini concediu domestic, deci toate bune, pe cat posibil, imi pune barbosul piedica pe gheata si ma transforma intr-un zombi grotesc. Cum sa-mi mai agat eu femeia visurilor in conditiile astea? Asa ca acum barbosul ranjeste cu gura pana la urechi si eu imi tarasc piciorul umflat prin casa asemenea celebrului Igor, din si mai celebrul film al carui nume l-am uitat, sprijinit intr-un bat de la draperie, cu tot cu inelele aferente.

Asta ma aduce subtil la subiectul discutiei (monologului) de azi: singuratatea
Eu am fost mai tot timpul singur, n-as putea sa zic de ce, banuiesc ca e ceva grav de tot in neregula cu mine si nimeni nu vrea sa-mi zica. Probabil e una dintre chestiile alea super nasoale despre care vorbesc prietenii intre ei, cand se intalnesc, dar nimeni nu are tupeu sa zica nimic. Gen : "Dex asta n-ar fi baiat urat, daca n-ar avea paianjenul ala mare care ai creste pe spate ar putea sa-si gaseasca si el o naspeta la un moment dat!" Sau poate este fenomenul invers: "Mama cat de misto e tipul asta, mor dupa el, dar e asa de frumos si de inteligent incat sigur n-ar vrea sa stea cu mine, o biata stea de cinema, dotata de natura, din pacate, doar cu un corp perfect si cu nevoia permanenta de a face fericit un barbat!".

Dar sa revenim, m-am obisnuit si oarecum resemnat cu situatia. Eu nu sunt genul ala de italian care ajunge la 60 de ani si umbla in blugi stransi pe cur, ciocate, cu ce-a mai ramas din par plin de gel si cu o pereche de ochelari de soare lipiti de respectivul gel, alergand dupa fete influentabile, de preferinta in apropierea receptiei unui hotel de firma. Ciao bambina che faci al Hottelo de Firmo? . Cand vezi ca ai o varsta, si pana acum n-a picat nimic, iti dai seama ca nu mai are rost sa te zbati aiurea, ca mai frumos n-o sa te faci, mai puternic nici atat, mai destept... nici aia, dar poti sa pari daca te chinui. Mai ales daca fetele care iti plac sunt aceleasi fete la care te duci noaptea la ora 10:00 sa le zici sa dea muzica mai incet. La matrmoniale pe Noi2 n-am gasit mare lucru, numai femei serioase care vor sa se aseze la casa lui, pe banii lui, cu jumatate din dragostea ei. 

Poate pe blog as putea sa agat ceva, dar va avertizez, ca eu sunt om serios, n-am nevoie de fete d-astea tinere inebunite dupa sex si care nu vor nimic la schimb de la mine. Eu vreau o femeie serioasa, care vrea o relatie clasica, serioasa, bazata pe principiile familiale clasice: "distrugerea fizica si psihica a victimei!". Hai totusi sa atasez niste poze, poate cine stie, am noroc si imi gasesc si eu dragostea (aoleu nu e voie cu cuvantul asta pe blog) linistea sufleteasca. Dar sa nu radeti de mine!!!


Dar sa ajungem si la subiect: Singuratatea e de rahat! Over and out!

17 comentarii:

  1. Hai mah...m-ai impresionat pana si pe mine :D F tare :) Apropos..pe baiatu' ala de la paragrafu 3 parca-l cunosc :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Milogul.SRL
    Tovarasul Prim Secretar Sprintenel Schiopu pentru tine Milogule.

    @Anonim
    Merci. Acum o sa ma doara capul incercand sa determin care dintre anonimi esti, asta daca nu vorbesti pentru intreaga suflare anonima din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim zicea:
    ete nah..cel mai neanonim dintre toti ;) i-am zis lu Milogul sa imi dea idu tau de mess..mi s-a nazarit ceva extra..aproape revelatie!

    Doxatul zicea:
    Eu prefer sa raman cu indentitatea de net pe net si cu aia de viata in viata si dupa. Please nu mai iesi din ecran.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok. cre ca e ceva ce mi-a scapat..in fine. sterge-l si p-asta ca il repeta pe ala dinainte sters..si cu idu oki. tine-l pour toi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu era vorba de ID, era vorba de dat nume din viata reala. :D
    Am si eu o obsesie, cand o sa fiu revolutionar o sa am nevoie de mai multe identitati.

    RăspundețiȘtergere
  6. da..si eu as fi apreciat daca atunci cand aveam un nume de net chiar ar fi ramas un nume de net numa ca au avut grija niste genii rele sa-l expire. pt mine conta..si e normal..e altceva cand te faci de ras cu masca si vis-a-vis de apropriati in opinia mea conteaza cel mai mult. in fine sterge si copia comm.daca n-ai fi facut caz ala putea fi oricine numit asa nu cineva de pe blog. in fine, idu il voiam pt altceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Nu sterg ma nimic! Ce atata sterge, sterge, sterge! Eu nu sterg nici praful ce mama drak! Si nu iti dau id-ul de mess pe blog!

    Jesus, am pus si eu trei poze si deja sari pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) ho mah! esti dus! date-n pisici ca nu ti-l cerusem pe blog si voiam sa-ti aranjez o susta cu-o fusta buna! mori singur!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Anonim
    Sa mor singur?
    Spre deosebire de o moarte sincron? Sinucidere in doi? Ingroparea nevestei si a 20 de prizonieri alaturi de seful de trib? Posibilitatile sunt nelimitate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Conform regulii de 3 simple cei care mor singuri mor mai lent. Implicit traiesc mai mult.

    In alta ordinde de idei iar face Bloggeru' misto de mine. Al 69'lea care-ti vede profilul. M-am speriat, am dat refresh, si m-am linisit, sunt al 70'lea. Stiam eu ca doar mi s-a parut.
    În Blogger din iunie 2009
    Vizualizările profilului (aprox.) 70

    RăspundețiȘtergere
  11. Că vă sunt infidelă, deși nu v-am înșelat cu nimeni ... decât cu mine. :(((

    RăspundețiȘtergere
  12. @Altruista SA
    Suna a ceva care ar zice o femeie si eu n-as intelege nimic :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Singurătatea este un lux pe care doar doxaţii îl apreciază. Se pare că al nostru o apreciază negativ!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut Radu, Dr. Love putin probabil sa-ti raspunda, asa ca ma bag eu in seama, in afara de posturile astea roz , tovarasul in cauza mai are si asa ceva http://milogul.blogspot.com/2010/10/calea.html

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !