Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 29 aprilie 2011

Sarutul din balconul regal eclipsat de partida de sex dezlantuit...

...dintre Dex si Printul William!

Na ca am zis-o si p-asta! Sunt de acord cu stirile din ultima luna legate de nunta regala si mai ales cu aia care spune ca printul William este o fata deosebita. Mie mi-a luat ochii de la prima intalnire inoportuna cand eu am fluierat-o iar el s-a intors si mi-a zambit sugestiv, desi e clar ca nu face asta cu orice barbat bine. Stiu, suna a romanta de fotbalisti englezi, dar va jur ca sentimentul a fost autentic regizat.

Acum sa ma scuze stimata gloata, dar fiind un fel de comunist, mai putin partea in care trebuie sa te lupti pentru ca prostii sa inteleaga ca sunt prosti, nu pot decat sa zambesc crispat cand vad tot rahatul mancat pe tema acestei nunti de plastic, spoita ce-i drept cu aur prin amabilitatea caldararilor care servesc la palatul Bukingham.

In alta ordine de idei ma gandeam sa scriu "Blog in constructie" pe aici pe undeva, la fel cum ma gandeam sa scriu si "viata in constructie" pe existenta mea umila. Pentru cei mai reticenti la metafore: suntem ocupati de nu ne mai vedem ba!!! Asta e, ala care a mutat muntele a inceput cu o piatra, eu ma chinui sa strang bani de un camion sa mut macar un versant odata. V-am pupat, total ne gay, si promit sa mai aberez periodic pentru distractia Dvs. cand o sa apuc sa dorm in jur de 8 ore si sa aflu cum dracului ma cheama!? Si cine mama dracului m-a lasat sa scriu aici?

22 de comentarii:

  1. Apropo, William asta e ala care se ascundea prin Afganistan de Alteta sa Regala Doamna Masa? Eroul care insista sa fie tratat ca un soldat de rand impreuna cu cei 72 de paji si instructorul de cricket?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri mi-am amanetat cerceii cu diamante ca sa particip la aceasta nunta.Trebuia sa onorez invitatia. Ca femeie, am atitudini social- democrate, dar ca zana sunt monarhista. Acesta e secretul meu. Sunt pentru monarhia contitutionala...
    Poate a fost o nunta de plastic,dar cand ma gandesc la nuntile manjite cu rahatul ostentatiei pana la ultima limita de pe la noi, nunta de ieri mi s-a parut in limitele decentei.
    Va aduceti aminte de buchetul unor mirese romance? Au arhitecura unor coroane mortuare.
    Rochiile au in spate lungimi princiare, iar in fata alura rochiilor de la Moulin Rouge, de li se vad jartierele mireselor.
    Mi-au placut bijuteriile printesei.Diamante, dar de dimensiuni discrete in monturi simple. Tiara Cartier e cu adevarat o opera de arta.A fost facuta pentru regina Elisabeta cand avea vreo 17 ani.
    Mie nu mi-a placut printesa Diana. Si-a asumat capra, dar nu a rezistat tentatiei si a vrut si varza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si intre bijuteriile Coroanei Romaniei este o tiara Cartier.A fost a principesei Elena a Greciei, apoi a reginei Ana, care a purtat-o la casatoria cu regele Mihai. Principesa Margareta a refuzat sa o poarte la nunta cu Radu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dex, daca tu si Milogul plecati e un semn ca trebuie sa plec si eu si sa nu mai scriu nimic?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu plecam nicaieri! Suntem doar momentan indisponibili! Daca pleci si tu cine mai are grija sa nu intre vandalii, sau mai rau, tiganii, pe blog? Daca ne trezim cu vreo tabara artizanala instalata aici si nu mai putem scapa de ei?

    RăspundețiȘtergere
  6. OK! Sunt la datorie! Am crezut ca v-am plictisit asa tare ca vreti sa scapati de mine!

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ati ajutat sa imi amintesc ca stiu sa scriu! Am in proiect o carticica frumoasa pentru copii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a placut sarutul cast, timid chiar, din balcon. Unul languros ne-ar fi facut sila tuturor. Sunt aproape victorieni in atitudine si eu agreez coservatorismul si rigoarea epocii victoriene. Societatii romanesti contemporane i-ar fi de folos sa ii impuna cineva aceste valori, ca traim intr-o destrabalare boccacciana. Nu-i pauza sa nu ii vad pe unii dintre elevi pupandu-se ca in filmele de noapte. Mi-e rusine mie sa trec pe langa ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am avut parte de trei imbratisari insolite cu printul Henry.Prima data l-am imbratisat eu cand a fost admis la Scoala Militara Regala. Am vrut sa fie o imbratisare calda, duioasa, materna, dar printul crescuse si am ramas atarnata de el ca iedera pe turnul palatului.A doua oara l-am imbratisat tot eu cand a absolvit si din nou m-am trezit spanzurata de gatul lui. A treia oara m-a imbratisat el la vreo 10 ani distanta. Mi-au trebuit doua zile sa imi dau seama de ce am ramas cu mainile in aer. Fiindca imbratisarea a fost asa intempestiva si stransa ca imi blocase miscarea omoplatilor! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. De aceea imi plac diamantele. Nu din snobism sau parvenitism, ci pentru ca sunt intre putinele lucruri firesti, naturale in lumea contrafacuta in care traim. Ele poarta in sine o lume ingenua,de la inceputuri. Imi plac oamenii- diamant.
    Eu sunt un diamant cu incluziuni, nu prea pretios, dar tocmai incluziunile imi dau farmec.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va doresc tuturor o saptamana lipsita de stres, cu impliniri pe toate planurile, inclusiv sarutul din balcon. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce să mai zicem?! Pe membrii familiei regale nu îi cunosc aşa de bine încât să-mi dau cu părerea, dar nah!, când eşti persoană publică e cam greu să îi mulţumeşti pe toţi.

    RăspundețiȘtergere
  13. @zefira
    Vai saracii persoanele publice, oare cum se descurca ei, imi dau lacrimile. Desigur daca musiu William ar renunta la tron si ar locui intr-o garsoniera in Bucuresti ar fi mult mai fericit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Păi de ce ar face asta? Mi se pare mie sau ai o tentă de gândire oarecum bolşevică? :P

    RăspundețiȘtergere
  15. @zefira
    Nu accept aceasta catalogare!!! Este strigator la cer sa adaugi acel "oarecum"!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sorry, ai unele momente care mă fac să nu fiu sigură de ceea ce spun. Bolşevicule :P

    RăspundețiȘtergere
  17. @zefira
    Va multumesc pentru laude Tovarasa Zefira! Traiasca revolutia socialista!

    RăspundețiȘtergere
  18. здравствует социализм, товарищ Деx

    RăspundețiȘtergere
  19. Si daca eu sunt regalista, ce o sa-mi faceti? La ghilotina sau la plutonul de executie cu mine?

    RăspundețiȘtergere
  20. @La Fee
    Tara mai are nevoie de canale tovarasa!

    RăspundețiȘtergere
  21. Va amintesc ca eu v-am pazit blogul de"tzantzari si de tauni si de alte spurcaciuni"!

    RăspundețiȘtergere
  22. La CANAL EU? Vai, ce soarta cruda!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !