Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 23 aprilie 2011

SENZATIONAL !!! Cele mai mari secrete ale lumii dezvaluite!

IMPORTANT: Pentru cine nu are rabdare recomand minutul 6, 8, 13, 16, minutul 20-25 si cam din 3 in 3 minute pina la sfarsitul filmului o sa mai gasiti cate ceva.
PS: Pentru cei care l-au vazut probabil ca deja zambesc din oficiu.

7 comentarii:

  1. Super comedie! Nu am văzut-o niciodată. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am vazut-o niciodata! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Distinse reprezentante ale feminitatii, de asta suntem diferiti. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Meseria mea de scrumeur are anumite avantaje.

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur ca filmul opereaza cu diverse simboluri pentru a transmite cu ironie amara mesaje despre existenta de fiecare zi, puse pe seama diferitelor epoci istorice. Cel mai frecvent simbol este al halterei preistorice care il insoteste pe erou de-a lungul intregului scenariu. Haltera este un simbol al masculinitatii, al "semintei", deci vehicol pentru trecere, progres...Dar personajul nu e constient! De cate ori apare haltera, se arata mirat, confuz.Halterera l-a inviat de fiecare data ca alt personaj...si Lazar a inviat...,si Iisus a inviat... Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Intregul film este o subtila alegorie a esecului.Expozitiunea ni-l prezinta pe un dumnezeu, pe care nu il vedem, creand lumea. Apoi brusc D-zeu se decide sa faca o faptura dupa chipul si asemanarea sa. Ce constata D-zeu? Ca e Fantozzi.Odata cu D-zeu si spectatorul face aceeasi constatare si anume ca D-zeu nu e prea reusit. Atunci inseamna ca toate incercarile prin care trece Fantozzi de-a lungul filmului sunt confirmari ca si lumea pe care a creat-o Dumnezeu-Fantozzi nu e chiar reusita. Barbatul perfect, creat dupa, este idealul lui D-zeu-Fantozzi de masculinitate. Inseamna ca D-zeu insusi e in competitie cu alti D-zei mult mai potenti. Deci haltera e simbolul angrenajului masculin din care lipseste ceva. Asadar Fantozzi si D-zeu- fantozzi au potential(vezi bilele), dar nu au elementul care sa confirme potentialul, asa cum sta bine unui mit falic, cum este si mitul invierii.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !