Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 7 aprilie 2011

Sterilizam sau Eutanasiem patrulaterele de pe strada?

Sa incepem cu un indemn calduros si umed: "Pupaia-ti sub coada !" clasic de fapt.

         Din nou in actualitate, maidanezii ridicati la rang de potaie pieptanata si spalata cu cocolino, ingeri prizonieri in corpuri blanoase.
      
         Cat de scarbos de parvenita poate sa fie societatea asta a noastra si de ce draq nu se duce nimeni sa vada cum se cresc porcii pentru carne, gainile, vacile etc...cred ca merita mai mult respect ca doar ii mincam, mai animalelor. Nu imi aduc aminte sa fi mincat oua de caine prajite si cotlet de catel de lapte.
         Minunea s-a intamplat fara ca nimeni sa bage degetu` in apa s-o faca vin, ne-am tampit total cu totii, avem societatea perfecta, ne doare fix intre cele 3 litere (c_r) de copii, ocolim oameni ai strazii care se pisa pe ei, familii care nu au ce da de mincare copiilor iar noi suntem ocupati de o problema etica majora: sa le taiem oIo - le sau sa ii eutanasiem?
         Frati oligofreni preocupati de situatia cainilor din strada, de ce aveti nevoie de alti cretini usor de influentat prin emisiunile de pe la TV care sa adopte cainii vostrii, de ce nu ii luati voi pe toti acasa , in felul asta rezolvam 2 probleme dintr-o data.

22 de comentarii:

  1. Sterilizare!
    Pupa-i-as eu de mititei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vezi razmerita in fata blocurilor. Condusi de baba de la 3, toti mosii vor protesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa, foarte frumos! Apoi dupa ce eutanasiati babele si exterminati toti cainii, faceti un rug in piata publica si ardeti si literatura inspirata de viata de caine incepand cu "Colt- Alb", "Chemarea strabunilor" si sfarsind cu "Catelusul schiop".

    RăspundețiȘtergere
  4. "A fost odată ca niciodată un căţeluş pe nume Rover*. Era tare mic şi îngrozitor de tâiăr, pentru că altfel ar fi avut mai multă minte, într-o zi se bucura de căldura Soarelui şi se juca fericit în grădină cu o minge galbenă, pentru că altfel n-ar fi făcut ceea ce a făcut.

    Nu toţi moşnegii cu pantaloni zdrenţăroşi sînt răi: unii sînt oameni-de-sticlă-şi-oase1, care au şi ei căţeluşi acasă; alţii sînt grădinari şi cîţiva, foarte puţini, sînt vrăjitori care umblă creanga căutîndu-şi ceva de făcut. Moşneagul care tocmai a intrat în povestea noastră era un vrăjitor. Venea agale pe poteca din grădină, îmbrăcat într-o haină veche şi jerpelită; în colţul gurii avea o pipă veche, iar pe cap purta o pălărie antică, verde. Dacă Rover nu ar fi fost aşa de preocupat să latre la minge, ar fi putut observa pana albastră înfiptă la spatele pălăriei verzi2, şi atunci ar fi bănuit că omul e un vrăjitor, aşa cum ar fi ghicit orice căţeluş cu minte; însă el nici nu a zărit pana."
    ("Roverandom",J.R.R. Tolkien)
    P.S. Nu toti catelusii obraznici au sansa de a fi transformati in jucarii de plus!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, pai, daca eutanasiem babele pe Ponta cine il mai voteaza?!!!! :((((

    RăspundețiȘtergere
  6. Era o glumă La Fee, dar nici faptul că unii oameni se nasc cu instincte criminale nu înseamnă că trebuie făcut un genocid automat.
    Dar am să vin curând, sper chiar azi cu o poveste nouă, tot din întâmplările înaintaşilor mei şi o să apară şi un câine. ... Sper să vă placă!

    RăspundețiȘtergere
  7. @zefira
    Daca printre inaintasii tai e si un caine prevad audienta record la articol ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se păru mie că e ceva în neregulă în exprimare şi parcă închisei atunci comentul cu o angoasă. Abia acu' îmi dădui seama că năpârstocul din tine nu lasă nepreluată pasa la fileu :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Zefira, eu am o nepoata caine. O iubesc mult! Si culmea, ma iubeste si ea!
    Serios! E la fel de nebuna ca mine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Suntem rude prin alianta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe mine m-a impresionat catelul japonez care si-a vegheat prietenul ranit pana la venirea salvatorilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. @zefira
    Cine e nevinovat sa latre primul :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie sa fiu onesta si sa recunosc faptul ca imi plac blanurile! Mi-e rusine sa recunosc,Zefira!Pot si renunta la ele! Trebuie sa latru?

    RăspundețiȘtergere
  14. @La Fee
    In cazul tau ai grija sa nu iti latre haina de blana :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Atunci am sa recunosc si ca poseta e din piele de ponei! Si v-am spus aprope toate pacatele.
    P.S poseta trebuia sa fie din piele de sarpe, dar au incurcat comenzile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Auu, mai am si un pulover cu guler din pene de cocos si pilota cu puf de gasca!

    RăspundețiȘtergere
  17. De mult timp nu am mai vorbit de poseta mea. Am si uitat ca o am. In ziua cand a fost gata, m-am dus cu ea la scoala.(Vreo doua ore s-au chinuit aia de la atelier sa ma convinga ca e mai la moda din ponei). Fetitele m-au intrebat curioase din ce e, iar eu,cu seninatate celei convinse ca e de top, am recunoscut. Va dati seama ca au plans toata ora si nu am fost in stare sa fac nimic sa le calmez.

    RăspundețiȘtergere
  18. @La Fee
    Teribila treaba cu poneiul si fetitele mici :)

    Ca sa raspund la intrebarea din titlu, scurt si la obiect, as opta pentru sterilizare. Ca sa divaghez de la titlu, as zice sa ne vedem de treaba noastra de specie si sa lasam alte specii patrulatere sa isi vada de treaba lor. Ca ne intersectam si ne mai musca vreun animalut? Asta-i jungla, homo sapiens modernus ce suntem. Si ei se mai intersecteaza cu vreun biped caruia ii arde sa ii taie coada, un picior, mustatile, doar pentru distractie. Fiecare cu ce-l doare.
    Revin: sa ne vedem de treaba. Caci da, avem noi destui bipezi vgabonti pentru care sa ne facem griji (eu una imi fac, mai ales cand se tine vreunu scai de mine, vreo 200 de metri. Sa nu port cutite la mine, ziceti? Sa ma feresc de caini?), avem destui copii pierduti pe strazi sau prin orfelinate - care nu sunt adoptati, caci poate nu reusim sa ii dresam, nu ?

    Mie mi-s dragi cainii, cei care imi sunt dragi. Restul imi sunt indiferenti. Oricum, Dex, ai atins niste puncte esentiale care sunt omise in general :) Exact, de ce nu adopta ei animalute ? Poate pentru ca e doar la moda sa faci asta, si e misto sa ii spui altuia sa fie sfant, in timp ce tu poti pacatui lejer :)) Iar la faza cu porcii, gainile etc, chiar nu mi-am pus problema vreodata... Chiar facem chestii ilogice. Ai fi crezut ca, dat fiind faptul ca mancarea e atat de importanta pentru noi, am trata animalele astea regeste. Insa cred ca asa e in natura, niciun pradator nu se gandeste sa iti trateze prada bine :) Cred.

    RăspundețiȘtergere
  19. oh, ce de greseli mai sus
    *hommo
    *ii arde sa LE taie...
    *vagabonti
    *sa ISI trateze prada...

    Asa :)

    RăspundețiȘtergere
  20. La mine in cartier nu sunt caini maidanezi, sunt ursi maidanezi!
    La cimitirul unde mergem saptamanal,este o ceata de pusti maidanezi. Ei spun ca mananca doar duminica si sambata cand se fac pomenirile. Administratorul cimitirului e un dur si ii alunga cu pietre ca pe caini.E un fost subofiter! Pastreaza ordinea si disciplina!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !