Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 8 aprilie 2011

Un nou cutremur in Japonia

Inca 28 000 de morti si nu se stie cati disparuti.Se pare ca Dumnezeu ii pedepseste pe Japonezi pentru ca nu sunt crestini. E cam greu de inteles pentru El ca e nevoie de mai mult decat de niste cutremure sa dobori un Samurai. Intre a intoarce si obrazul celalalt si a pune mina pe minerul Katanei, e cale lunga. Ma mir ca nu a aparut nimeni sa profeteasca Apocalipsa venirea judecatii de apoi, ingerii calare pe cai de foc maturand pamintul cu fulgere in maini, mortii ridicandu-se printre cei vii. Se pare ca Dumnezeu asta "it`s a persistent M.F" si e foarte  busy, busy like a bee.

14 comentarii:

  1. Eu nu gasesc cuvinte pentru a-mi exprima compasiunea, dar si nelinistea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai impresia ca nu a profetit nimeni apocalipsa!????? Mai cauta pe net, o sa vezi ca:"Dumnezeu ii pedepseste pe Japonezi pentru ca nu sunt crestini" este de fapt un citat. Mii de cretini cred in chestia asta, nu le pot dori decat sa ajung inchisi intr-un tarc cu un samurai bine antrenat. Pariez ca nici nu isi stirbeste katana pe cateva mii de capete seci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba trista e ca strictura lor geofizica nu le da motive de liniste. Se pare ca vor urma ani plini de asa ceva pentru ei. Dar mai e o treaba. Pe ei nu cutremurul i-a pus la pamant, ci apa.
    Sunt imagini cu zgarie nori care se clatinau si nu au cazut. Si discutam de 9 Grade (NOUA). Ca un exemplu - un cutremur de 7 grade este de doua ori mai puternic decat unu de 6.

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi săracii oameni, greu le mai este acum. Rău îmi pare!:(

    RăspundețiȘtergere
  5. @Standdowncafe
    Citeam undeva, dar mi-e greu sa gasesc, ca 9 grade e de 500 ori mai puternic decat 7 :)
    Eu nu-i plang, adica ii plang individual, dar ca natie dezastrele astea o sa ii ridice. Sunt oameni invatati cu adversitatea de mii de ani si au reusit sa tina capul sus toate miile astea de ani. Maxim respect pentru Japonia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cifra de 28000 de morti e din burta, nu? Ca eu nu vad nimic de nici un mort nicaieri. La 7 grade am inteles ca au oprit 5 minute trenurile si cam atat. Se pare ca ei n-au dezastre d-alea ca in Ro sa li se dilate sinele si sa stea 5 ore in camp.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da da...asa e. Am uitat sa spun ca dupa diferenta intre 6 si 7, urmatoarele diferente sunt incredibil de mari.
    Oricum...nu cutremurul i-a pus la pamant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Copii, stau la et. VIII! Mi-e groaza!Stiti ce balans e la un cutremur de 6,2 in locul unde stau eu? Mare! Asa se zguduie blocul ca aud cum sare apa din closet! Parol!

    RăspundețiȘtergere
  9. Au o cultura si o civilizatie impresionanate. Ce uimiti or fi fost cand primii europeni paduchiosi au ajuns pe-acolo. Si totusi cate o doamna Fluture s-a lasat ademenita de vreun corabier!

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca frumoasele lor si-au cultivat deformarea piciorului pentru a corespunde unor exigente estetice, sunt convinsa ca ar exersa sa mearga si-ntr-un deget, daca vor fi nevoiti.

    RăspundețiȘtergere
  11. @La Fee
    Cred ca mai degraba a fost saltata cu forta doamna fluture, daca nu cumva era vreo sarantoaca care s-ar fi multumit cu oricine ai dadea un colt de paine. Ca saracii nici la ei n-o duceau bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.youtube.com/watch?v=mbG1ySzPMsM&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  13. Am auzit si eu pe cineva citand prea inteleapta fraza, pe un mijloc de transport in comun... Japonezii nu vor intoarce si celalalt obraz, si bine fac. Imi par demni de respect pentru modul in care fac fata la aceste dezastre...

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !