Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 16 august 2011

Banii sunt problema

Am gasit explicatia la starea mea, oarecum, deplorabila:

Am prea multi bani!!!

Sunt unul dintre bulangii de chiaburi care nu traiesc cu grija zilei de maine. Ati putea crede ca sunt genul care imi gasesc scuze sau justificari pentru opulenta extraordinara in care ma balacesc, dar nu, eu sunt acelasi comunist de care v-ati indragostit:
Jos burghezia! Jos chiaburii! Jos mosierii!
Eu, si ce de teapa mea, suntem cei mai neproductivi membri ai societatii, suficient de bogati sa nu stam dupa urmatorul salariu, sau sa nu lasam o dira de bale pana la bucataria corporatiei cand se dau clatite gratis, dar suficient de saraci ca sa nu putem intra in "biznisul" corporatist, asa cum ar fi vrut Dumnezeu, tatal si mama noastra cereasca.

Este greu sa te bucuri de viata de om normal cand nu transpiri pentru bani ci iti vin de undeva din cer, de la etajul 10, departamentul de contabilitate, in schimbul a 9 ore zilnice de prezenta reticenta la locul de munca. De unde sa scoti entuziasmul sau satisfactia cand o zi de munca nu-ti aduce absolut nici o schimbare in viata? Pentru toate trebuie sa existe un scop, si pe planeta asta, la momentul asta, scopul sunt banii sau, ma scuzati, pizdele. Cum partea a doua ma tenteaza doar arareori din cauza unei rani capatate in ultimul razboi, unii ar zice ca e doar un cos, dar eu sunt sigur ca e de fapt o rana cat se poate de periculoasa, raman doar banii, si d-astia am!

As putea, evident, sa-i sparg pe toti cumparand o masina la mana a doua sau dand prima rata la un apartament, dar asta mi-ar incalca principiile comuniste. De aceea m-am hotarat sa-i dau cuiva care ii vrea si care ii merita, asa ca va rog sa ma contactati pentru a efectua transferul daca treceti urmatorul test cat se poate de simplu:

1) Nu lucrati la stat, ca eu nu dau bani la incompetenti.
2) Nu aveti nevoie de bani, ca eu nu dau bani la incompetenti, si nu aveti bani de la tata, ca eu nu dau bani la copii de bani gata
3) Vorbiti cursiv o limba straina, in afara de romales
4) Nu sunteti niste tampiti care cred ca pot primi ceva pe gratis vreodata in viata asta
5) Sunteti deprimati din cauza ca aveti prea multi bani si nu mai puteti simti bucuria de a trai pentru urmatorul salariu
6) Nu aveti o boala incurabila. Exista un motiv pentru care unii mor si altii traiesc. Eu nu-l stiu, dar am auzit ca nu e o investitie rentabila sa investesti in cineva care e pe moarte. Companiile de asigurari medicale pot dovedi statistic ca daca mori in 3 ani nu apuci sa primesti nici un ban.

Va multumesc pentru atentie! Astept cu nerabdare aplicatiile dumneavoastra!

31 de comentarii:

  1. 1.nu lucrez la stat. in general as putea spune ca nu lucrez de loc.
    2.sunt un orfan putred.
    3.ma inteleg foarte bine cu cainele meu. ma inteleg foarte cursiv cu mai toate femeile din viata mea.
    4.sunt cateva lucruri pe care nu pot sa le fac pentru tine, dar in rest pe cine trebuie sa bat/omor?
    5.nu raspund la intrebarea asta, e mai evident ca lumina zilei ca-s un deprimat.
    6.am un congelator foarte mare in care am un pat cu baldachin in care ma voi odihni pe timpul procesului de criogenie.
    Nota: primesc ofrande doar vinerea, intre 17.00 si 17.05, sa fie in lingouri de aur in forma de bata de baseball, pe o farfurioara cu chenar albastru.

    RăspundețiȘtergere
  2. @oretarzii
    Cu siguranta o sa participi la procesul de selectie! Trimite-mi un numar de card si codul PIN pentru a-ti transefera banii in cazul in care iesi castigator.
    Va multumim, veti fi contactat in cel mai scurt timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai eu nu am plastic, eu tin totul in metal. daca vrei iti dau cheia de la tainita-tezaur, dar vezi ca nu prea mai e loc. si sa nu-mi rupi cheia-n broasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. !. Nu lucrez la stat, fiindca sunt Zana.
    2. Nu am nevoie de bani, fiindca am bagheta.
    3. Vorbesc limba gnomilor, spiridusilor si elfilor.
    4. Nu sunt tampita, fiindca eu cred in magie.
    5. Nu ma deprima decat Vrajitoarea cea Rea,
    fiindca are niste pretentii uluitoare.
    6. Sunt nemuritoare.
    P.S. Banii tai sunt in deplina siguranta la mine.
    Fac pui mai multi decat la banca. Daca te razgandesti, ti-i dau inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  5. @oretarzii
    Plastic, metal, tot aia, tot MADE IN CIHNA scrie pe ele.

    @La Fee
    Da din bagheta si fa-ti 50 de miliarde din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dex
    De unde stii ca nu am si mai mult. Nu de bani am eu nevoie!
    Nu stiu cine mi-a deocheat OPC-ul. E praf! Dau din bagheta de n-am aer!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si lumea basmica e comunista. Detinem Toti magicii Taramul Acesta si Taramul Celalalt, basca toti codrii concentrici de aur, de argint si de arama. Am baghetele pe inventar, iar manualul de exploatare e un document ultrasecret. Avem si agentii de spionaj. Si constiinta, pe Jiminy.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Dex
    Dau din bagheta sa ai tu 50 de miliarde, dar spune-mi la ce ti-ar trebui.
    Va veni asa o foamete ca nu o sa ai ce cumpara cu banii.
    Eu zic sa punem deoparte 3 boabe de mazare, trei de grau si asa mai departe...Si cand oamenii vor muri de foame vom da cereale pe diamante si pe aur. Vrei sa intri in afacere cu mine? Deja nu mai folosesc alunele pentru a indeplini dorintele Cenusareselor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Faceti provizii, cum sa nu, e o idee buna. Eu o sa-mi cumpar munitie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Deja ferma mea de pe Libertatea 12 e prospera. Unele capre ma dezavueaza, dar incerc sa ma acomodez cu pretentiile lor.
    Dex orientarea mea sexuala e definitiva. Imi plac aproape toti fetii frumosi din povestile unde am fost chemata la nunti si botezuri. Am sa adun si resturile de la ospetele imparatesti si la pun ca provizii la congelator.

    RăspundețiȘtergere
  11. 1. Nu lucrez la stat, am firma proprie, deci am oameni care lucrează pentru mine.
    2.Nu am nevoie de bani decât pentru shopping, în rest mi se par inutili. Nu'ş cine io mai fi inventat şi p-ăştia. Probabil un frustrat pe care nu-l iubeau fomeile.
    3.Vorbesc cursiv două limbi de circulaţie internaţională şi pot învăţa în continuare şi pe a treia fiindcă îmi place, am timp, voinţă şi mai ales ureche muzicală.
    4.Evident că nu-s tâmpită, nu te uiţi la faţa mea? :P
    5.Încă nu s-a inventat suma care să mă deprime, dar dacă insişti cu multe zerouri după cifra 1. s-ar putea la un moment dat să-mi iasă vreun fir de păr alb.
    6. De când s-a inventat latexul şi vaccinul antiorice putem spune că facem faţă tuturor nevoilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si, SURPRINZATOR, Zefira tocmai trece in capul listei! Daca in 5 minute trimite parolele de la e-banking si numerele de cont poate castiga toti baniii!!!1!!1!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Primul loc? Am vrut sa zic ultimul!!! Se pare ca Zefira nu are bani de ajuns ca sa treaca de pasul 2, deci este descalificata!!! Toti ceilalti sunt inca in joc!!! Acum acceptam si dinti de aur sau bijuterii de familie!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Dex
    Vezi ca ti-am lasat pe biroul de mahon, langa ceasul cu cuc, piatra de incercare a varietatilor de aur si solutiile aferente. Chestia aia care seamana cu un pix e un dispozitiv de citire a diamantelor, ca nu cumva sa te pacaleasca cineva si sa iti vanda vreun Moissanite. Moissanite-ele sunt diamantele false.

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.youtube.com/watch?v=kuxYtWys-Hc

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.youtube.com/watch?v=rdLKo_XEwtI

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce batalie acerba. Ma inscriu si eu, timid asa.

    1. Nu lucrez la stat, nu stiu unde lucrez de fapt. Cateodata pentru mine, cateodata la privat, da, cred ca asa ii spune.
    2. N-am nevoie de bani, hartiile astea sunt un moft, nu o necesitate.
    3. Vorbesc, vorbesc. Pot invata si jidaneste, ca sa-ti traduc injuraturile iscate de ultimul articol al tau, prin randul evreilor.
    4. Totul are un pret. (sunt curioasa care-i pretul pentru indrazneala de a posta un comentariu)
    5. Hahah, la modul cel mai serios, chiar trec printr-un episod depresiv, cica. Nu stiu care o fi cauza, dar daca e sa ma iau dupa tine, banii sunt problema :))
    6. Toate bolile mele sunt trecatoare. Garantez :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @Colorbliss
    Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Colorbliss
    Sper ca n-ai luat vreo boala trecatoare prin vacanta ca nu e frumos :p

    Nush ce sa zic, ai putea sa fi si tu fericita castigatoare, dar am impresia ca mai multi bani ti-ar face mai mult rau decat bine. Pentru binele tau ar trebui mai degraba sa-mi dai tu jumate din banii tai, ca eu sunt mai obisnuti cu greutatile.

    RăspundețiȘtergere
  20. @Dex
    Vad ca te-ai molipsit de la jidani. Vrei sa administrezi tu banii celor de pe blog. Eu ti-i dau. Am incredere in gandirea ta inginereasca!

    RăspundețiȘtergere
  21. @La Fee
    Hahah :)) Exista o teorie conform careia noi observam la ceilalti acele defecte care ne apartin. S-ar putea sa fie si cazul lui Dex :))

    @Dex
    M-am pricopsit cu asa-zisa boala ,,dor de duca". Leacul ar fi sa imi iau rucsacul si sa merg :)

    RăspundețiȘtergere
  22. @Colorbliss
    Am citit cu drag si admiratie un articol de pe blogul tau. Mi-au placut comentariile, ele insele adevarate articole. Nu am avut cuvinte sa scriu ceva pe masura, asa ca am ramas frumoasa si am tacut.Felicitari pentru toate observatiile tale de bun gust si de bun simtz!

    RăspundețiȘtergere
  23. La Fee, ma bucur ca te-au incantat, atat articolul in sine, cat si comentariile care, da, au fost ele insele adevarate articole, prin complexitatea si sinceritatea lor. A fost foarte constructiv, pentru mine cel putin...
    Iti multumesc pentru apreciere, La Fee! Si sa nu te sfiesti, pe viitor, in a-ti exprima gandurile, indiferent de contextul discutiei (ma refer in viata de zi cu zi, nu neaparat pe bloguri). Uneori, poate, ai vrea sa spui doar trei cuvinte, dar nu se stie pe cine ajuta acele trei cuvinte.. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc, Colorbliss! Citind ce s-a scris mi s-a parut ca s-a spus tot ce se putea spune. Sa citesti si la Iulia. Si ea scrie foarte frumos. O sa iti placa.
    Eu cu voi mi-am petrecut vacanta si mi-a fost bine. Am citit ce ati scris si a fost ca si cand as fi mers intr-un loc cu oameni dragi.
    Nu in toate calatoriile te nimeresti cu cineva sa iti placa si poate de aceea nici nu calatoresc des.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Voi rasfoi si blogul Iuliei zilele acestea, caci imi amintesc ca am ramas placut impresionanta citind in urmca cu ceva timp o poveste scrisa de ea, acolo pe blog :)

    Persoanele alaturi de care calatoresti confera savoare calatoriei... Dar La Fee, poti si alege alaturi de cine pornesti la drum :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Da ma, luati-va toti de mana si plecati pe alte bloguri! Noi nu mai suntem de nasul vostru a???

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Dex
    De mine nu scapati nici morti, ai inteles?
    Eu sunt a voastra pentru totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dex, ti-am zis ca am fost data afara de pe un blog? Ei bine, da. Si nu mi-a luat nimeni apararea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Doar de pe unul? La Fee trebuie sa admit cu umilinta ca esti mai populara decat mine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dex, nu sunt populara, sunt persona non grata.
    Sunt dezolata!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !