Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 8 noiembrie 2010

Lumea sunt eu



Si tu...
7 miliarde de oameni, 7 miliarde de ipostaze, 7 miliarde de fete, 7 miliarde de ganduri cu 7 miliarde de vise, 7 miliarde de vieti cu 7 miliarde de inimi, 7 miliarde de morti dupa care nu plinge nimeni.
Fiecare privim lumea din coltul nostru de vedere, avem pareri diferite despre cum ar trebui sa fie Pamintul, societatea, nevasta, sotul, copilul, viata, vecinii, prietenii sau ce schimbari trebuie facute la Nationala. 
    Avem in noi  intreg pamintul cu tot cu cer si Dumnezei , cu tot cu neamurile vii cu toate neamurile moarte, cu tot cu Soare si cu Luna si tot mai vrem cate ceva si transformam un varf in trambulina, ca sa putem sari spre alte lumi din zare, cu gindul ca o sa fim din nou copii.

     Suntem uimiti de noi proiectii, de alte puncte de vedere, privim cu indignare cum tot se schimba-n jurul nostru, avem 1 miliard de intrebari ba nu 7 , cu 7 miliarde de raspunsuri si nu avem nici unul pe masura.
     Ne ducem spre apus mereu, crezind ca poate om scapa cumva, ca poate avem o gena lipsa ce ne fereste de abisul negru ce duce catre cunostinta, prin drumul larg al vietii, in drumul catre nefiinta.
     Cu fiecare neam al nostru am mai murit cu totii odata, cand vine randul nostru o sa murim cu totii iar si iar... Lumea  cum eu o vad, exista doar in mine, e coltul meu intunecat din care marai ursuz adeseori si daca plec in alta camera, faceti bagajele... va iau pe toti cu mine.
Lumea esti tu.
Si eu...

13 comentarii:

  1. Milogule sper din toata inima ca lumea mea sa nu fii tu! :D
    Asta m-ar duce pe alte taramuri de depresie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si asta e la fel de trist. Ce mama drak e pe blogul asta in ultima vreme, inmormantare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea sunt eu și gata :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu sunt! Sic!
    Lumea sunteti voi si va urasc pe toti! Mami!Mami! Lumea e rea si se ia de mine!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @dox
    Nimeni de pe blogul asta nu fuge la mami dupa 1 pumn in bot...poate dupa 2 directe sh`un croseu.
    Pe astia cu nevoie afectiune as vrea sa ma joc cu ei tandru pana le scot ochii.:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cati oameni, atatea realitati. Simpatic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Colorbliss
    Ai scris gresit: "Cati oameni, atatea iluzii"

    "Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away." ~Philip K. Dick

    Si omul chiar ar trebui sa aiba o idee ce e aia realitatea fiind schizofrenic. Realitatea e una singura, restul sunt perceptii gresite despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Doxatul Dex
    Tind sa cred ca si asta e relativ.
    Exista o realitate general valabila, un adevar general. Dar e doar un schelet (care ar trebui stiut os cu os). Muschii, pielea si alte tesuturi depind de fiecare persoana in parte. Si deja comparatia devine ciudata :))

    RăspundețiȘtergere
  9. That reality is just a nightmare, maybe it is time to wake up. Mhilog Y. Cock
    Realitati posibile sunt mai multe, din ele tu iti alegi una in functie de cine esti, ce decizii ai luat, ce preferinte ai, etc. Este exact cum ai sta in fata unui magazin cu 1 milion de tipuri de marfa si doar cateva corespund cu tipul de activitate pe care vrei sa il desfasori. Si acum gandeste-te ca de fapt nu stii nici ce vrei sa faci atunci toate optiunile sunt valabile pentru tine si asta se intampla in fiecare zi. In fiecare zi putem sa ne schimbam viata 180% din nefericire aici sunt alte aspecte de discutat de ce nu o facem.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Colorbliss
    Realitatea e un zid. Daca te legi la ochi nu poti trece de el. Daca nu-l intelegi, nu poti trece de el. Daca il intelegi nu poti trece de el. Cum ar veni, i se rupe de noi :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Milogul.SRL
    Alege-ti ce vrei, pana la urma poti sa faci doar ceea ce poti sa faci. Ca nu faci e partea a 2-a.

    Daca vrei sa te referi doar la coltul tau personal de realitate, la "lumea ta", banuiesc ca acolo ai ceva mai multa mana libera, dar aia pentru ca nu te referi la realitate, ai ales ceva din ea si ti-ai imaginat ca e al tau si ca o poti controla.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !