Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 31 decembrie 2010

Lu malti Ani ?

     Imbuibat cu de toate imi ragai inteligenta la ceas de seara. Imi pacane urechile de la salata de boeuf si nu mai vreau sa vad piftie sau carnati pe linga mine. Oricum in timpul anului ma uit cu jind la carnatii de prin magazine poftind la cele 18 procente de pulpa identic naturala de carne din interior.


     Resterospecitiva anului 2010 are 2 ipostaze, una pentru blog si una pentru mine.Blogul nu sunt io, io e diferit de blog si totusi o asemanare avem, pesimism cronic de nu stiu cum de nu ma inghite vreun canal uitat deschis intamplator.
     Pentru ipostaza blog, sunt surprins de oamenii care se tasteaza prin mediul asta virtual, incercand sa radieze umor, inteligenta, eruditie, mistocareala, tupeu si asa mai departe. 
Oricum Blogul asta nu e al meu, blogul asta sunteti voi, aia care cititi si nu comentati, aia care cititi si comentati, aia care nu cititi dar comentati, aia care va uitati la poze,  aia care intrati si iesiti repede ca e prea "negru" blogul, aia care il cititi de pe telefonul mobil ca sa fiti jmecheri(cu JME mare), aia care cautati pe google o timpenie si ajungeti aici.

     Multumesc tuturor celor care au scris, atit autorilor, celor care au comentat cat si cititorilor ocazionali, e o mare onoare pentru mine timpul pe care il petreceti aici.

     In ceea ce priveste retrospectiva de offline, scrasnesc din dinti si imi musc buzele pina imi dau lacrimile, am multe de restructurat, am multe de facut, sunt multe locuri pe care as vrea sa le vad, sunt multi oameni cu care as vrea sa vorbesc, mai am multe carti de citit si de cumparat. Sunt destule la care vreau sa renunt si sunt destule pe care vreau sa le incep.
     Daca o sa realizez ceva din ce mi-am propus, o sa ma vedeti la TV, eu imi pun tinte dificile, nu ca sa reusesc cu cele mai putin dificile ci doar ca sa am motivatie atunci cand nu imi iese nimic.
     Sa ne tastam sanatosi in anul care vine!




4 comentarii:

  1. Anului care vine ai urez explozii nucleare in zonele carpatine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va urez un an nou cat mai bun, plin de bucurii si impliniri.
    Nu ma pricep eu la uraturi dar sunt din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Milogul.SRL
    De cand imi doresc si eu sa pot citi milogisme pe telefon mobil. Da' degeaba. In rest, ma incadrez bine la toate categoriile enumerate de vizitatori :D

    Trecand peste, 2011 sa va aduca impliniri - in ce arii de interes vreti voi :) Sanatate sa aveti, energii multe si liniste sufleteasca (nu prea multa, ca veti vegeta) :D:D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !