Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 13 decembrie 2010

Un articol aprobat de tata

De cand fac parte din blogosfera, ca sa folosesc un termen care imi provoaca o usoara senzatie de greata, am inceput sa citesc alte bloguri, mai mult asa de curiozitate, sa vad altii cu ce va mai capteaza atentia agasata de marketingul cotidian si cu ce va mai antreneaza neuronii poluati de muntii de informatie prosteasca cu care suntem hraniti. Si stau eu si ma scarpin asa in cap, si ma scarpin, si ma scarpin si ma gandesc: "Oare iritatia asta trece singura sau ar trebui sa consult un medic?"


Scarpinatul era bineinteles provocat de faptul ca multe dintre blogurile de succes sunt pline, dar pline, de tot felul de platitudini, nu dau nume ca n-am chef sa provoc reactii alergice la nimeni si nici sa le fur cititorii. Chestii mondene de vorbit in pauza de masa cu 2-3 colegi pe care ai consideri prea retarzi ca sa porti o dicutie normala, gen: "Voi ce credeti Superman isi schimba mai des chilotii sau pantalonii?", "Aseara dupa ce am venit din mall, am observat ca am jucari albasta credeti ca ar trebui sa mi-o tai ca sa evit pericolul de infectie?". Glumesc, ma refeream la chestii legate de ultimul blockbuster, de alegerea unei veioze, de draperia ta de 20 de milioane care s-a decolorat, de berea care ai baut-o cu alt neinteresant, de ce ulei folosesti la masina si cine ti-a zis tie ca e cel mai bun, etc.

Ca tot ziceam de tata. Se pare ca a invatat omul sa dea click pe statusul de la messenger si mi-a descoperit un articol, acum evident e cel mai mare fan, si-a schimbat numele de familie si nu mai raspunde la telefon. Ca sa ajung unde voiam, daca printr-o comotie, sau grav accident legat de folosirea feonului in cada, o sa ajung sa ma comport pe net ca in viata reala, sa stau sa ma gandesc daca cineva se supara cand zic una sau alta, deci sa scriu  pe blog numai articole pe care mama si tata sa le printeze si sa se duca sa le arate la vecini, am mari sanse sa ajung blogger de top. Bineinteles am mult mai mari sanse sa cad in patima alcoolismului si a desfranarii, doua subiecte care ar face blogul mult mai interesant de altfel.

Inchei aici acest post neinspirat, probabil unul dintre cele mai proaste posturi ale mele, dar macar n-a fost lung.

8 comentarii:

  1. Nu dispera, scrie ceva frumos de braduti si de colindatori si poate iti ia totusi cadou. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Altu
    Un articul despre beneficiile educatiei traditionale si cat m-a ajutat in viata m-ar asigura ca nu-mi cere nici bani pe cadou :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am intors la vatra intr-o perioada si imi intrase in cap ca a aflat mama ca am blog(nici acum nu sunt sigur ca n-a aflat, ca am intrat de pe calculatorul ei o data). Faceam spume, jur. N-as vrea sa ma citeasca ai mei.

    RăspundețiȘtergere
  4. @carbonaru
    Aha, ti-am descoperit slabiciunea Carbon-Man, planul meu diabolic a functionat perfect Ha!HA!hA!(evil laugh), o sa te spun lu' maica-ta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine ma tot bate gandu' s-o pun pe mama sa-si faca blog. M-ar amuza teribil! Intre timp, ar fi bine s-o invat sa navigheze pe net mai intai, cred...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am început să cred că gradul de cretinism al unui blog este direct proporţional cu notorietatea de care se bucură. Cu cât mai prost, cu atât mai celebru. Ceea ce e, în ultimă instanţă, de-nţeles. Cei mai anoşti oameni ajung să facă politică într-o ţară prăpădită şi păgubită, de ce nu s-ar aplica aceleaşi legi şi-n blogosfera asta românească?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Corina
    Stai si priveste! Voi duce gradul de cretinism al acestui blog la extrem si tot nu vom avea cititori!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !