Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 1 aprilie 2011

1 aprilie - Ziua pacalelilor


     Trebuie sa va spun, ca doar nu ne aude nimeni, ca azi daca ar fi fost sa pregatim o pacaleala, am fi facut-o dupa cum urmeaza.
     Persoane implicate, subsemnatul pe aici pe acolo prin partile esentiale dar fara mare importanta, victima(necititoare de blog- ghinion nu?) barbat feroce, manager cu chelie in tranzitie. 
     Apropo de chelia lui problemele au inceput atunci cand a ramas decat cu 3 fire de par, ca nu stia pe ce parte sa isi faca freza . Carare pe staga, carare pe dreapta, avea optiuni si de asta consulta her stilisti renumiti. La ceva timp a ramas decat cu 2 fire de par si lucrurile au fost simple, carare pe mijloc. Acum are decat 1 fir de par si din nou e dilema mare: sa se rada in cap,sa-l tunda scurt militareste sau sa mearga la cabinet sa-l faca valvoi, sa-i dea volum.
     Victima noastra, in afara de ce v-am povestit, mai are o slabiciune, masina lui. E in stare sa scuipe elegant in batista si sa lustruiasca  la masina pina ramine cu gura uscata ca un pui de pasare ce sta in cuib cu gura deschisa spre cer.
Scenariu:
     Un organ( de la rutiera pentru cei cu imaginatie)cu privirea inteligento-justitiara, asemanator cu cel din imaginea alaturata, o sa sune sa-l intrebe daca este proprietarul vehicolului cu nr. de inmatriculare...timp de 10-15 minute o sa-i fie puse diverse intrebari la care nu se ofera lamuriri, in caz ca se cer si se insista cu intrebarile repetitive: 
 Ati schimbat culoarea la masina vreodata?
 Cand ati iesit cu masina din tara ultima data? 
 Aveti modificari neautorizate facute la masina? 
 A fost implicata in vreun accident in ultima perioada?
 Aveti amenzi neplatite? 
 Ati fost implicat in vreun scandal in ultima perioada? 
 Aveti cazier? 
 Ati imprumutat masina cuiva in ultimele 24 h ?
 Unde sunteti parcat acum?
 Pina la ce ora ramineti la adresa?...etc.
     In timpul conversatiei telefonice 2 baieti operativi o sa mearga la masina cu 1 bucata perna , 15 ron/bucata, si 1 borcan miere de albine, 14 ron/ bucata.
     Reteta: se toarna continutul din borcan pe masina(dupa ce mierea a fost tinuta in prealabil linga o sursa de caldura), se scot penele din perna(ar fi bine daca ati gasi perna cu pene de papagal) si se imprastie pe suprafata masinii.
     E putin probabil sa nu coboare sa verifice masina imediat dupa conversatia telefonica. In timp ce coboara din birou, cineva o sa-i plaseze un plic cu mesajul scris"Pentru spalat masina din partea colegilor" cu 20 Ron (copii xerox) .Ce pot sa spun e un tip popular.



16 comentarii:

  1. Vreau sa protestez oficial impotriva vandalismului promovat de acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia uite cum s-a autosesizat organul...Militiaaa! "...daca ar fi fost sa pregatim o pacaleala" asa ca...:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este nimic de ras! Daca este citit blogul de copii sau persoane influentabile? Vandalismul nu este o gluma, este ceva serios care provoaca pagube importante la nivel global.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dex
    Global? :) Globala e problema cu cainii maidanezi poate. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, radeti, radeti!!! E usor sa razi cand nu ti se intampla tie! Sa va vad pe voi dupa ce sunteti victime ale vandalilor, cine o sa va consoleze!? Dumnezeu e sus si va vede, sa stiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce gest frumos din partea colegilor, sa ii ofere si bani falsi pentru a-si spala masina. Desi, ar fi comic sa faca singurel treaba, asa... scuipat-sters, scuipat-sters. O sticla de apa ar fi utila, ca poate se deshidrateaza :)
    Si de ce, ma rog, planul nu a fost pus in aplicare ? (E o intrebare inocenta, nu instig pe nimeni la nimic, da?)

    RăspundețiȘtergere
  7. Tipu' din prima fotografie juca într-un sitcom englezesc prin anii 90. Mi-a plăcut enorm, dar nu mai reţin titlul sitcomului. Dar mi-am adus aminte că într-unul din episoade era o poantă, că-l dăduseră la teveu la ştiri că-şi făcuse casă Eco. Şi din ce credeţi că era făcută casa? Din muci :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca omului i-a fost defecta instalatia nazala cum mi-a fost mie, nu ma mir ca si-a facut casa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu chiar eram convinsă că mie nu îmi citeşte nimeni comentariile. L-am aruncat chiar la mişto, deşi e adevărat ce am spus în el, da' vroiam să văd numai, că am aruncat o leapşă pe aici acum fro' săptămână, da' nu mi s-a răspuns nici că că nici că mă, şi mă gândeam că leapşa numindu-se "când mă simt român" să nu fi nimerit printre cetăţeni de altă naţionalitate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am zis acum ceva vreme "Imi iubesc prea mult locurile natale si tara ca sa mai pot fi patriot" pe undeva pe la arhiva 1 gand pe zi.
    Nu neglijez niciodata nici o leapsa, dar asta e un subiect care pe mine ma afecteaza.
    http://milogul.blogspot.com/2010/11/romania-zero.html
    http://milogul.blogspot.com/2010/11/romania-unu.html
    http://milogul.blogspot.com/2010/12/romania-doi-omul-sfinteste-locul.html
    http://milogul.blogspot.com/2010/12/roamnia-trei-o-lume-minunata.html
    http://milogul.blogspot.com/2011/01/romania-turistica.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Unii dintre romani chiar sfintesc locul! Fie pe meleagurile natale, fie pe altele.Munca unora e eroica!

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima poza e mortala :))) Ce poate sa-i duca pe unii capu', ingrozitor de hazlui :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !