Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 20 aprilie 2011

From Mexic with love

   
    Dupa cum se vede Dl. Dex a destainuit planul nostru de afaceri cu fonduri din UE cu M iar acum tot ce imi ramine de facut e sa va tin la curent cu noutatile.
   Transmitem in direct de pe strada cu trei capace unde toti românii zace, zace pe ganduri ca e preocupati daca numarul de icoane pupate de nea Puiu la Mondialul ala de nu am avut un parcurs bun, este cel recomandat de mama Omida.
    Referitor la anumite aspecte sociale, un nou studiu aduce in prim plan faptul ca românii sunt deprimati, iar un alt studiu arata ca deprimatii traiesc mai putin. De ce?
    Pai simplu , esti plicitisit, te crezi cel mai destept(cu toate ca-ti dai cu inghetata in frunte cand prinzi cornetul in mâna), fumezi mult ca ca ai sau ca nu ai servici stresant, bei din cauza necazurilor de acasa, te enerveaza sefu(ala de a fost un sef mai mic, ex. coleg cu tine)vrei compatimire, te crezi sensibil, ai impresia ca lumea nu te intelege, ei bine, tocmai ti-a scazut media de viata cu 40%. Mult succes companiilor de asigurari de viata.
    Vesti imbucuratoare vin din sectorul invatamintului(pe camp ca in clase sunt din ce in ce mai putini) alfabetizarea românilor este in crestere, deci deprimatii, mai culti fiind, o sa schimbe sintagma:"Dă mama cu biciu`n mine/ Ca n`am ascultat de tine" in "Mama sa fiu suparat/ Ca tu nu m-ai flagelat"

   Din motive manageriale am renuntat la iarba gasita aici, deoarece se foloseste in scopuri de iluminare si initiere, la cum mesteca baietii de pe aici iarba cred ca renuntam si la caprele din Ucraina. Ba mai mult ma gandesc sa deschid o firma de recrutare, deoarece capacitatea de munca este foarte crescuta in urma vitaminizarii si e de ajuns sa-i hranesti cu cateva frunze si muncesc intr-o zi fix cam cat muncesc firmele de constructii autostrazi intr-un an, adica nimic. Aici am un amendament de facut ,  la baietii astia chiar le iese nimicul din prima, nu e nevoie sa revina in fiecare zi ca ieri nu le-a iesit, ei revin așaaa...de placere.
   In concluzie propun sa revenim la titulatura de Republica Socialista si sa ne frecam in palme cateva tigari de foi ca sa punem la cale o Revolutie(de data asta fara agenturili straine) si sa impartim tara dupa judete si sa le declaram State pe fiecare in parte. Traiasca Estados Unidos de Romania.

   De maine sunt in Peru, am auzit ca acolo daca ceri o tigaie de cartofi prajiti, primesti tigaia prima data fara cartofi in cap, pe motiv ca faci misto, au peste 200 de soiuri, asa ca trebuie sa specifici de care vrei altfel le sare țandara.

37 de comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=SfrThZcz7G0 Data viitoare cand vreti sa v-apucati de afaceri de genu oferiti o bere pt know-how inainte sa cumparati beletu de havion :DD!!::::::::DD

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie asta cu inghetzata nu mi se pare un standard! Am impresia ca iei in deradere un lucru normal! Acum ce daca mi-am dat cu inghetzata in frunte o data, sau de 46 de ori, nu mi se pare ceva semnificativ. In rest sper sa iasa Vadim presedinte si sa curete o data tara asta de comunisti batrani sariti de pe fix ca m-am saturat. Viva la exterminasion!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum ca ai renuntat la ierburi, eu nu mai pot inrosi ouale de Pasti la modul clasic, adica in ciorap si cu frunze de coca!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am mai gandit si am schimbat lista de cumparaturi. Daca tot esti in Mexic, da o fuga la San Luis Potosi si ia vreo doi pumni de topaze rosu-deschis, ca numai acolo se gasesc. De la Durango, ia niste opale de foc, dar daca nu au, nu-i nimic poti lua si din Peru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu uita de granatele grossulare mar-verde si vreo 5 curcubee de pus in cos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa ca anul asta vom pune ouale intr-o retea de fire de platina si le vom incrusta cu topaze, opale si granate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca vei ciocni de capul cuiva un ou cu topaze, ii va creste un cucui cat un corn de inorog, ca au duritate aproape cat diamantul.
    De aceea topazele se mai numesc si diamante sasesti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si vedeti sa nu pierdeti vremea! Pana'n seara sa fiti pe blog, ca eu nu fac ouale in alta zi decat in Joia Mare.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Dex
    Mai bine o ingheta de frunte decat un ou cu topaze!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si Dex, dupa ce vrajesti caprele, ia-le cotletele de berbecut ca nu avem cu ce face medalioanele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah, da, din Golful Porcilor,vreo cateva perle, dar daca s-au innegrit de la titei, sa nu iei.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Milogul, @Dex

    Tenga cuidado de ustedes, con mucha esperanza y el anhelo, el Hada Buena!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hihi, La Fee, ce de lista! Sa inteleg ca azi colorezi ouale de Pasti ? Ce frumos... Mie imi placea la bunica, ma trimitea dupa frunze, floricele, plante de toate formele si marimile, pe care le imprima apoi pe oua. Ea vopsea peste o suta, caci acolo, duminica dupa-masa, se aduna lumea in curtea bisericii si incepea un fel de maraton! Oameni in varsta, copii, tineri, toti incercau sa castige cat mai multe oua. Acum din pacate nu ajung acolo duminica... Doar luni. E bine si asa!
    Cat despre afaceri mexicane si peruse, mai baieti, haideti acasa :))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Milogul
    Daca am fi, ca popor, deprimati si inteligenti, nu m-as plange. Dar suntem deprimati si prosti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ia uite-te la ea!!! Pe cine faci ma tu deprimat?????

    RăspundețiȘtergere
  16. @Colorbliss
    Adevarul este ca anul acesta voi vopsi doar cateva oua rosii.Am vrut sa pictez unele cu floricele de sezon in culori acrilice, dar mama, care e mai inteleapta, m-a certat.Pictate nu mai sunt comestibile, ci doar decorative.

    RăspundețiȘtergere
  17. @colorbliss
    Nu am sustinut niciodata ca oamenii deprimati sunt si inteligenti in mod obligatoriu, ba din contra eu am tot zis ca seriozitatea(daca vrei cu tenta trista) e refugiul oamenilor cu o inteligenta mediocra. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @Doxatul Dex
    Nu te tura!! Persoanele de fata se exclud mereu, nu stii atata lucru ? Si apoi, uita-te si tu la ce spun studiile. Am corelat studiile amintite de Milog cu ce am aflat eu recent. Stii ce? Romanii sunt cam codasi cand vine vorba de IQ. Prosti si deprimati, ce-ti spuneam? :)

    RăspundețiȘtergere
  19. In cazul asta eu imi aleg sa fiu deprimat.

    RăspundețiȘtergere
  20. La Fee, mama ta are dreptate :) Dar ai putea sa faci si cateva decorative, doar, de ce nu ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Dex, alege-ti sa fii cum vrei tu :) Doar ai grija sa mai alternezi uneori, sa nu te plictisesti de propria-ti depresie..

    RăspundețiȘtergere
  22. @Milogul.SRL
    Stiu ca nu ai sustinut asta, era doar o remarca a mea, un fel de gand adresat propriei persoane :) E interesanta si perspectiva ta. Eu ma gandeam ca oamenii inteligenti au oarecum dreptul (e putin exagerat, ok) de a fi deprimati, prin faptul ca ar constientiza mult mai multe aspecte ale realitatii, sa zicem intr-un mod mai obiectiv, aspecte care i-ar putea intrista. Asta in timp ce inconstientii sunt pur si simplu nemultumiti de orice, ca dintr-un moft, nu pentru ca si-ar da ei seama de prea multe.
    Si mi se pare ca in cazul romanilor, iar aici e o generalizare si evident ca exista numeroase abateri de la medie, nemultumirea constanta e un moft, e pur si simplu o atitudine generala fara vreun argument logic si, mai ales, constient. Acum, eu zic despre romani, caci pe ei ii stiu mai indeaproape, dar e posibil sa fie asa la nivel global, cine stie :)

    RăspundețiȘtergere
  23. @Colorblis
    Le fac si din vorbe daca vrei! Cu panselutze ies cel mai spectaculos! si cu fluturi,si cu lalele...dar nu vreau sa distrag atentia de la aceste comentarii la subiect!
    @Dex, Milogul
    Bine ati venit, baieti! Ati luat ce am scris pe lista? Daca nu, va trimit inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  24. @Clorbliss
    Daca nu râzi, inseamna ca nu esti destul de destept incat sa-ti dai seama ca totul e o gluma. Nu se termina nimic odata cu mine/tine/voi/noi toti si nici nu a inceput nimic odata cu mine/tine/voi/noi toti. :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa multumim lui Dumnezeu ca suntem unici.Cu totii suntem la fel de unici, suntem identic de unici, doar ca unii au curaj sa greseasca mai mult si de aici incep diferentierile. Unicitatea vine din curajul de a gresi, de a face ceva/altceva, in rest suntem identici. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. @la fee
    Am pierdut lista si banii, putem sa o luam de la capat?Sa incepem cu banii...:)

    RăspundețiȘtergere
  27. In spatele turnului vestic, in dreptul stejarului stramb, e o scorbura de arici.Acolo, sufla de trei ori din corn si ariciul iti va da si lista, si banii(dar ai grija ca nu mai sunt decat doi pumni de aur!)

    RăspundețiȘtergere
  28. @la fee
    Repet ca sa vad daca am inteles bine:
    In dreptul vestului e un turn, cu un arici strâmb ce are in scorbura un stejar. Acolo caut un arici cu trei coarne si suflu`n lista sa gasesc doi pumni de aur? :D

    RăspundețiȘtergere
  29. @Colorbliss
    Eu sunt mai depresiv de felul meu si asa am zis si eu, ca e din cauza ca sunt prea destept pentru mediul inconjurator.
    Mai de curand am avut o oarece revelatie personala si am realizat ca nu eram suficient de detept sa realizez ca e anormal sa te deprime prostia altora. Ce, te deprima ca apa e uda? Pana la urma deprimarea vine tot din prinsma propriilor esecuri, dar e mai usor sa dai vina pe unul sau pe altul, sau pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  30. @Milogul
    Exact! Ai citit in cheia potrivita mesajul meu!

    RăspundețiȘtergere
  31. Hangitei, cu drag, poezia mult iubita a lui Khayam:

    Ramai sa mai ciocnim o cupa
    La hanul vechi de pe coclauri
    Caci pentru vin si pentru tine
    Mai am in san trei pumni de aur.
    Ramai sa ne-amagim tristetea
    Si setea fara de-alinare
    Cu vinul negru de la hanul
    Din valea umbrelor fugare.
    Stii tu, frumoaso, ca ulciorul
    Din care bei infrigurata
    E faurit din taina sfanta
    Din taina unui trup de fata.
    L-a faurit candva olarul
    Cel inspirat de duhul rau
    Din taina unui trup de fata
    Frumos si cald ca trupul tau.
    Inmiresmeaza-te, frumoaso,
    Ca pe-un altar de mirodenii
    Cat zarea-i plina de albastru
    Cat lumea plina-i de vedenii
    Si-atat cat drumurile lumii
    Mai au pe margini bucurii
    Ca miine in zadar vei bate
    La porti de suflete pustii.
    Iubeste-ma acum caci anii
    Pe nazuinti vor pune frau,
    Iar clipele vietii noastre
    Se scurg ca undele pe rau.
    [Ca maine-om putrezi-n morminte
    Uitati, nepomeniti de nimeni,
    Ca maine vor veni olarii
    Sa fure lut din tintirime.]
    Iar trupul tau care mi-e astazi
    Cel mai iubit dintre limanuri
    Va fi un biet ulcior din care
    Vor bea drumetii pe la hanuri...

    RăspundețiȘtergere
  32. Am si uitat de poezia asta! Sper sa va placa si voua!

    RăspundețiȘtergere
  33. De acolo era cu "pumnii de aur" si am vrut sa fiu onesta cu voi!:D

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.youtube.com/watch?v=AnnPHM8kMJw&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  35. @la fee
    10+ pentru poezie, foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  36. @Doxatul Dex
    Da, sa stii, pe unii ii deprima faptul ca apa e uda :)) E un exemplu, dar ma refer la acele lucruri impuse de natura, iar aici intra si natura umana (partea conditionata biologic, genetic). Nu e anormal sa te deprime prostia altora, e doar... consumare inutila de energie ?
    Cat despre propriile-ti esecuri, da. Insa aici fiecare are propria scara de valori. Ceea ce pentru tine e un esec (sa ai un job sigur, dar plictisitor, un salar bun, dar sa fii conditionat de rutina acasa-servici etc), pentru altii e un real succes. Depinde la ce se raporteaza fiecare.

    Ca sa revin la umezeala apei, am colegi care, dupa ce semestrul trecut am facut genetica la facultate, au devenit mai deprimati.

    RăspundețiȘtergere
  37. @Milogul.SRL
    Clorbliss, uite la asta nu m-am gandit :)) Chiar totul e o gluma ?...

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !