Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 26 august 2011

Vineri seara


E vineri seara, pentru cei recent aterizati din spatiu. Stau si imi belesc ochii in monitor si ma gandesc ca deja mi-e somn si ca pechinezii astia mici acum o sunt prin oras cu berea in bot ori se aranjeaza pentru o seara de destrabalare, fapt ce ma scarbeste complet.

O fi bine bai parazitilor sa traiti pe spinarea oamenilor muncii, care stau vineri seara sa se gandeasca cum sa duca inainte tara asta, si lumea asta?! Si dupa ce ca eu stau aici si ma chinui sa imping legendarul bolovan la deal voi, va distrati de va doare la basca si va bateti joc de noi cu organele voastre interne perfect functionale si cu energia  tineretii si pofta de viata si alte lucruri dezgustatoare.



Pun pariu ca multi va holbati dupa femei sau fete (daca nu stiti inca diferenta fetele sunt alea care arata bine si n-au cearcane si laba gastii) si va ganditi numai la sex salbatic si tot felul de perversiuni cu frisca ieftina cu aroma de capsuni! Si in tot timpul asta dati pe gat tot felul de bauturi cu continut ridicat de metilic fara sa faceti nici un drum la WC sa bagati pastile de ficat!

Pai e corect, ca acum imi vin dracii si-mi iau costumul ala bun si caramida de bani si vin sa va fur fetele. Sau sa le sperii, una sau alta, nu e o stiinta exacta! Dar e o stiinta, de care voi n-aveti habar natafletilor! Poate nu mai pot eu sa dansez ca pe vremuri fara sa ma apuce tusea, si poate nu mai arat ca-n tinerete, desi mi-am ascuns chelia sub o tunsoare de soldat american din Wyoming, si poate ca povestile mele de la pescuit nu impresioneaza asa de usor sexul slab ca betiile, petrecerile si destrabalarea voastra, dar eu sunt un om matur si femeile asta vor: maturitate si stabilitate si siguranta!!!

Stati ca vedeti voi imediat! Mai imi aranjez un pic unditele, repar sifonul de la WC si mai bag o masina la spalat, si dupa aia, imi iau hainele de hipiot si plec spre discoteca! Unde dracului e surubelnita aia, ca am pus-o aici, cine mama dracului a mutat-o. Aoleu! Sfaraie mancarea in cuptor! Vedeti voi imediat!!!! Stai sa iau mancarea din cuptor si sa-i bag niste condimente! Dar dupa!!! Dupa ati pus-o! Si as fi jurat ca e aici.....

8 comentarii:

  1. Ceri să se dea timpul înapoi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact!!! Sa se dea timpul inapoi sa ajunga la toata lumea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Că bine zici Doxatule! Să se dea timpul înapoi să ajungă şi la ăi din spate!!!!
    Da' nişte vegeta pusăşi la mâncarea aia? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptiu! Uitai vegeta!!! Mama ei de vineri seara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Om batran cu par la c.. Lasa prostiile si mergi la culcare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Melodia îmi transmite mai mult senzaţia de luni dimineaţă, mai ales după ce am băut duminică seara cam mult, dar asta-i doar părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dex, te rog sa nu mai asculti astfel de melodii vineri seara. Uite ce patesti.

    Si? Ai speriat/furat vreo fata ? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Colorbliss
    Nu! Dar am facut niste ciuperci cu maioneza nemaipomenite!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !