Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 27 februarie 2012

Gheata face victime


     Reporter special Gheorghita Namete, trimis special la ce a mai ramas din fata locului, relateaza ca 89 % din romani cunosc termenul de lopata, pe care e posibil sa-l fi auzit in copilarie, dar nu sunt in stare sa recunoasca una daca o vad.
     O nava s-a scufundat la Calarasi, marinarii au reusit sa se salveze, cei doi eroi scapati de pe vas sunt in regula insa e posibil sa fie afectati psihic, trauma pierderii celor 3 obleti prinsi la copca si a cutiutei cu rime, este de nesuportat.
     O patrula de graniceri a prins 3 pakistanezi, 2 mongoli si 5 pigmei incercand sa treaca fraudulos frontiera in urmarirea unui obiect neidentificat, care ulterior s-a dovedit a fi o minge de fotbal iar infractorii niste conationali de etnie rrommma aflati in pauza de Fiareee luaaaam !

     Guvernul in colaborare cu marile companii de gaz au investit 2000 miliarde de euro intr-un proiect ce presupune reamenajare catorva pasaje aeriene care vor fi folosite pe timp de iarna. Sinistratii vor fi trimisi, conform proiectului, cu un nou mijloc de locomotie numit "A3 bum-bum", acest vehicul spatial e alcatuit din 3 subansamble: o butelie de gaz, pe care se aseaza o paturica si o bricheta.Calatoria Bucuresti -Timisoara doar dus, va costa 20Ron, deplasarea va fi subventionata 50 % de stat, pentru studenti si copii sub 10 ani GRATIS.
     S-a constatat in urma experientelor ca momentan totul decurge conform planului doar ca pasagerii vor fi obligati sa predea fisa dentara inainte de decolare, pentru a putea fi identificati la sosire.  
     In acest fel Guvernul ne asigura ca economia va avea cresteri anul acesta, nu vor mai exista politicieni corupti, salariile vor creste, vor fi locuri de munca, se va investi in invatamint, in mediul sanitar, la tarani o sa le dea mu...lti bani pentru a dezvolta sectorul agricol, romania va fi o tara civilizata, se vor investi miliarde de euro in toate fermele de porci, pentru ca acestia din urma sa fie bine hraniti si pregatiti de zbor.

2 comentarii:

  1. Eu cred ca ramele au scapat tefere. Orice copcar stie ca trebuie tinute sub limba sa nu inghete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pffft si eu care le tineam la subrat si ma miram de ce isi schimba culoarea...

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !