Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 6 februarie 2012

Iarba fiarelor

      Iarba Fiarelor -  superstitie folclorica romineasca  [doar noi puteam inventa asa ceva], iarba misterioasa foarte subtire, veninoasa, creste pe stinci, rosie ca focul sau argintie, scinteind noaptea ca o luminare, iar ziua este invizibila.
      Iarba Fiarelor pluteste pe apa impotriva curentului[se poate folosi ca motor in barci care nu au o incarcatura mai mare de 200 Kg], vitele care o pasc mor[fericite ca au gasit-o]. Magia ei se exercita asupra fierului pe care il imnoaie, de aceea se poate descuia orice lacat sau  broasca [pentru cei cu idei va rog nu metionati sursa], tinuta sub limba sau in mina, il fereste pe om de sabie sau gloante[ pentru rachete sol-sol va rog sa folositi un buncar adecvat]. Se crede totusi ca cei mai priceputi hoti si-o implanteaza subcutanat in palma dreapta[pentru necunoscatori e mina unde gasim tatuat I love Geta si vestitul zar cu 5 puncte].
       Iarba Fiarelor poate fi folosita  in contextul unor descintece si poate fi culeasa numai devreme dimineata pe racoare si roua [din aceasta cauza e aproape imposibil de gasit], ea nu poate fi cautata, ci descoperita intamplator[ in timpul cautarilor sistematice, organizate], cel mai des se pare ca o gasesc haiducii si hotii.
      Ariciul e singurul animal care o cunoste, el fiind si primul ei descoperitor si cel care a dezvaluit-o oamenilor, impreuna cu secretul utilizarii.[asta era pe vremea cand oamenii genetic erau mai apropiati de arici decat de maimuta]. Exista si un mod prin care sa convingi un arici sa iti aduca iarba fiarelor, prinzi un pui de arici il inchizi[asa cum o sa va inchida si pe voi daca va prind facind asta] intr-o cusca de fier si astepti sa vina mama cu iarba fiarelor sa-l elibereze.[hraniti animalul in timpul asta si puneti si apa in cusca deoarece e posibil sa nimeriti vreo mama depravata si sa dureze mai mult decat va asteptati] .
       Dupa ce a ajuns crestinismul la noi, se pare ca a fost gasita si adevarata sursa a provenientei pentru Iarba Fiarelor, dupa niste legende[din folclorul batut cu levierul peste gura de catre curentul religios crestin] iarba fiarelor a rasarit din stropul de sange scurs pe pamint din ombilicul lu Isus Cristos, in clipa rastignirii.[aleluia s-a aflat in sfarsit adevarul]

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !