Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 24 februarie 2012

Hai in centru !

   
            Noi stim ca e e posibil sa fim mai destepti unii decat altii, cateodata mai destepti decat toata lumea, suntem diferiti, ne place sa fim liberi, sa fim oameni de cuvint, cu o mare vointa, ne place sa avem dreptate, ne place sa spunem ca suntem rationali, ca gandim, ca  suntem unici, ca suntem o specie deosebita, ca suntem de fapt deasupra a tot ce cunoastem, argumentam, birfim,judecam,rationam, cateodata avem intotdeauna dreptate.
     Daca ati reusit sa cititi pina aici e bine, daca nu, ramineti la click pe foto, nu deranjeaza decat convinge.
     Din cutia magica razbat cateva imagini cu soare, iarba, munte, mare, oameni razind, familii fericite, batrinei simpatici care din priviri iti povestesc de viata lor implinita, tineri frumosi cu o dorinta cast-modesta in priviri si un suras la limita dintre sex salbatic si respect reciproc...
     Arta, artaaa de a spune unui mamifer plictisit de evolutie, ca stralucirea vietii lui depinde fix de actiunea rotativa, fix de existenta lui de țâță de muls, fix de dramele si de suferintele lui, ca el prin asta e deosebit etc... 
     Ce nu e clar pentru toata lumea, e ca  un mamifer de tipul apatic evolutiv, poate trai hranindu-se cu durere si suferinta, dar nu cu plictiseala si rutina.
     Ca sa nu lungim vorba, exista oameni pe care nici musca nu vrea sa se cace.
     Suntem plini de pareri, idealuri, de acolo din coltul intunecos inconjurati de niste decibeli in aerul ce contine o cantitate de nicotina si gaze cu o pondere demna de suprafata lui Jupiter, acolo unde admiram personaje de sex opus care ne-ar fi placut sa fie si din contra, acolo unde parfumul fin de femeie si mirosul pregnant de after shave se amesteca animalic cu mirosul acru de pisat de la WC si cu beșinile uneori netrase, acolo unde suntem inflacarati si destepti, acolo unde le facem pe toate si stim ca orice e posibil, ca putem fi ceva,cineva...Daaaa...acolo e locul unde musca te ocoleste si nu se caca pe tine.

     PS.Am uitat sa va spun despre fotografii, fata are mina dreapta lipsa iar masculul are muschii formati de la scaunul cu rotile.

4 comentarii:

  1. Unde zici ca este locul ala unde nici musca nu zboara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cu zborul are probleme, ci devine pretentioasa la tinta.

      Ștergere
  2. ...doar ca si durerea se poate transforma in rutina. Si mamiferul isi va dori altceva. Poate nu plictiseste, dar cu siguranta te conduce la saturatie.
    Ia uite ca au evoluat si mustele, isi permit pretentii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am revenit sa iti spun ca ti-a furat cineva pozele.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !