Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 18 februarie 2012

Tovarase Director Polimedia.us/fain(Mircea) 3

Mircea:Nu cred c-o mintit neaparat, din ce-mi dau seama face parte din marea massa de oameni de bine care au impresia ca vorbele inseamna ce le convine lor. Gen, e libertatea de exprimare la moda ? Pai el e pentru libertatea de exprimare! A, asta inseamna ca nu se poate apuca sa stearga chestii ? Nasol, nu conteaza ce inseamna, el vrea ce vrea el si muie lumea.

Metodele omului simplu, si-o setat un scop, daca se poate cu vorba buna face pe civilizatu', daca "argumentele" lui se dovedesc defecte renunta la pretentia de civilizatie si devine agresiv, daca agresivitatea-i se dovedeste inutila "se supara" si vrea sa plece, chestii de-astea.

Chestii de-astea de meltean prost.




 Milogul:

  Esti o puuu_(r)a nesimtire, m-as fi simtit insultat ca m-ai facut prost si carlan, dar ca sa ma simt jignit ar fi trebuit sa am vreo forma oarecare de respect(cuvintul asta iti lipseste tie fizic din comportament)pentru tine, altfel, putin probabil sa am vreo emotie la elucubratiile tale. Lipsa de inspiratie[ vezi daimon "Detectez o predispozitie pasiv-agresiva?" si uita-te aici http://polimedia.us/fain/alte-arte/cochilinul-edin-soseta-cu-povesti/ cand folosesti si tu fix aceasi exprimare si repetitia cuvintului prost[vezi aici http://polimedia.us/fain/activism/campanii-umanitare-droguri-si-bloguri-ioana-k-man/#c89471 la final bla..bla..prost. bla bla prost]dovedeste ce viitor stralucit ai.
     De curiozitate,ca tot ai acces da si tu un search in comentariile tale si vezi de cate ori ai folosit cuvintul prost sau muie, etc.
     Cand iti depaseste IQ-ul temperatura corpului da si mie un semn, intre timp cauta si solutii de a comunica cu sufletele din lumea celor drepti, pentru ca eu personal nu cred sa apuc sa prind ziua asta.
     Mircica tata, esti vazduh.
    Am primit raspuns, multumesc. "...asta inseamna ca nu se poate apuca sa stearga chestii ?" continui sa deviezi, sa le stearga cineva, oricine(ca optiunea de bun simt am vazut ca lipseste) de fapt cred ca am inteles, voi interziceti blogspot dar aveti o gramada de posturi de pe blogspot. Pai daca tot l-ati interzis, scoateti si posturile, fiti si voi militieni pina la capat.
     Bine ca m-am lamurit, acum nu ma mai intereseaza nici subiectul cu stersul posturilor, in alte conditii as fi zis ca nu aveti coloana vertebrala(sensul figurativ mindrie, onoare), dar din nefericire voi aveti decat coloana vertebrala, dar nu in sensul figurativ mindrie, onoare, ci pus si simplu traiti decat cu sistemul nervos vegetativ.

     Va salut cu respect domnilor, da fix atat cat meritati.



3 comentarii:

  1. Ei acum ai ajuns acolo unde trebe, adică în sfârşit ai obosit! Ia stai puţin, de ce foloseşti pluralul, ori sunt mai mulţi Mirci?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Totdeauna ei e mai multi. :) Era un alint. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, deci nu numai eu ziceam Popeştii, Mircii, alea valea!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !