Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 29 august 2011

Top 10 cele mai vizionate Articole (partea1)

Vizitatorii au hotarit:





Locul 10: vizite 357
Romania Turistica  


Asa ca ar trebui sa vedem ce spuneau grecii despre miturile lor. Isokrates spunea despre poetii greci:
  "...au istorisit asemenea poveşti despre zei, cum nu ar cuteza nimeni să rostească nici despre duşmani; căci ei le-au reproşat zeilor nu numai răpiri, adultere şi acceptare de plocoane de la oameni, ci şi că s-ar fi înfruptat din carnea propiilor copii, că şi-ar fi emasculat taţii, că şi-ar fi pus în lanţuri mamele precum şi multe alte fărădelegi născocite pe seama lor"




Locul 9: vizite 363

Mariuca. 


Oameni sărmani, dar curaţi la suflet şi la port, cu ruşine faţă de feţele mai pricopsite ale satului sau cele  şcolite în oraşe de care nici măcar nu auziseră. Îşi vedeau de ale lor şi nu întreceau măsura ogrăzii sau a livezii şi grădinii de pe urma căreia îşi trăiau zilele. 


Locul 8: vizite 367 
Timpul, Banii, Frica si Eidon   


    Un las, un fricos sau o curva pe plan ideologic(sau nu) are sanse mai mari sa ajunga sa traiasca si maine, numai ca dispare orice semnificatie a zilei de maine, totul se reduce, asa cum vedem deja, la simple procese, mincare, bautura, sex, pisu, caca, somn, care pentru destui inseamna chiar Viata.









Locul 7: vizite 388


In Memoriam 


 Era un om muncitor, nu il mai ajutau picioarele pe final si sapa in genunchi, impreuna cu oamenii pe care ii platea cu ziua la vie si zicea in gluma "Dumnezeu mi-a slabit picioarele, dar a uitat ca am genunchii tari" si uite asa nu s-a odihnit niciodata. Acum sunt sigur ca nici Pamintul nu il odihneste, pentru ca are treaba, nu poate sta asa cu mainile la spate, Raiul e imperfect, sigur gaseste el ceva de facut.




Locul 6: vizite 409


Sex Shop


 In lumina rosie din interior iti poti gasi drumul catre fericire, ochiul profesionist al vanzatorului iti scaneaza fanteziile din cateva propozitii, ca un fin psiholog el iti face legatura cu latura ta umeda si salbatica. 

Un comentariu:

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !