Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 15 februarie 2012

Tovarase Director Polimedia.us/fain(Mircea),

"Incepind din 24 Ianuarie 2012, blogurile de pe blogspot, precum si orice bloguri hostate pe platforme care folosesc interstitiale (ca de exemplu o pagina de “avertizare asupra continutului”), indiferent daca aceasta pagina apare pe un blog anumit sau nu sunt banate in fain."
In urma adaugarii unui articol de pe wordpress, dupa ce prin repetate clickuri in prostia si neglijenta mea incercam sa adaug un articol de pe milogul.blogspot.com, discutia porneste  de aici:
Bogdan:Ai ajuns in cele din urma pe wordpress? :)
Milogul : Nu inca, din cauza zapezii am avut nitel timp, asa ca am vrut sa vad daca merge sa introduc un articol atat, pentru ca de pe milogul.blogspot nu functiona si nu inteleg DE CE. Poate la urmatoarea zapada ma mut definitiv pe wordpress.:) Multumiri votantilor, daca ies presedinte va maresc ce vreti voi... salarii, pensii, hai s-auzim de bine!

PS. Eram curios mai e cineva de pe blogspot care sa nu poata introduce articole deoarece primeste url inactiv sau blocat ?
Mircea:Puta nu ne-o maresti ? Ca tot sper sa ajung sa ma scarpin in ureche...


Apropo de ps, vezi http://polimedia.us/fain/internet/fain-baneaza-blogspot-pe-trilema-un-blog-de-mircea-popescu-

Milogul:Mircea,tu ai spus cuvintul puta, eu as fi pus pula in pauza de cele 3 puncte,dar asta e o libertate pe care mi-o asum. Acum ca tot ai adus vorba, eu cred ca tu ajungi deja sa te scarpini in ureche, dar mergind pe principiul daca nu se mai scoala, macar s-o admiram cum atirna, pot sa te invat cum sa nu calci pe ea cand mergi. :)

Multumesc de link, am inteles acum, sa ma scuzi de neatentie, dar eu zic sa nu te opresti cu interzisul aici, sa dai un exemplu tuturor de ce inseamna libertate on line, poti sa interzici si membrii cu adrese de gmail, sau sa blochezi google sa te indexeze, stii cum e, nu sunt de acord cu ce zici dar as fi in stare sa-mi dau viata ca sa te poti exprima liber. 

PS. Daca eram mai pupincurist, crezi ca obtineam o exceptie de la regula de publica articole de pe blogspot?Nici eu.

Cu tot respectul cuvenit Mircea, te salut din contul meu de blogspot. :)
    Ca sa nu plictisesc intram in subiect, pe cati dintre voi ii afecteaza si in ce fel?
     Bun mi-ar place sa vad opinii argumentate aici, nu cum am gasit in comentariile de la Trilema (no offence) sau de aici. In afara de Oama de tinichea care dupa ce a inceput talent a murit promisiune, a dus discutia la sarmale,(hipnotizind audienta cu un singur cuvint"sarma") as mai avea de subliniat ca din nefericire multa lume intelege ca pula, pizda, futut, coaie, etc. inseamna libertate de exprimare.
    E adevarat inseamna ca niste timpiti au murit ca sa se poata injura, corect, e un fel de libertate de exprimare, dar de cele mai multe ori aduce a timpenie, lipsa de inspiratie, subcultura, analfabetism. (astept injuraturi pentru confirmare)
    Polimedia e un loc unde gasesti lucruri bune de citit si ce ma intereseaza gasesti oameni interesanti, cu dubla, tripla personalitate, cu fata de on line, de off line nu conteaza, oameni care au cate ceva de spus, imi plac tipul asta de oameni. Daca avem norocul sa fie si inteligenti (intelepti) atunci ne putem considera privilegiati.
    Ca sa nu ne diluam in discutie, niciodata nu mi-au placut atitudinile care afecteaza in vreun fel libertatea(de orice natura ar fi ea) deoarece orice actiune care poate crea precedente nesanatoase aduce mai mult rau cu ea decat poate aduce bine.
    Intrebari pentru Mircea:
1. Cum ai stabilit tu ce vor cei care citesc/adauga articole pe Polimedia?Sau nu conteaza ce vor si ce fac sau ce scriu?
2. De ce nu ai facut un semi-poll, sa vedem ce parere au toti, dar nu despre platforme, care e mai buna etc. conteaza mai putin, ci un poll despre actiunea in sine de a interzice blogspotul(in cazul asta) ? Cred ca nu are rost sa dezbatem subiectul sa vedem cat de "free" e ce ai facut tu acolo nu?
Multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi buna in continuare.

13 comentarii:

  1. Tovarase, libertatea de exprimare e un lux pe care fainul nu si-l mai permite de foarte mult timp, cam de pe vremea cand prin spatiul stimabilului au inceput sa se perinde diverse personaje care n-au fetisuri cu tatuci dictatori de opinii publice, ba mai mult aveau si meteahna de a-i baga condeiul in cur (vai, am zis CUR!) cam de fiecare data cand aveau chef. Faptul ca acum CENZURA s-a impaienjenit crunt este si datorita fetisistilor care au orgasm produs de traficul de pe fain si se masturbeaza cu carme.

    Te salut si iti multumesc ca ai atras atentia asupra subiectului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, ai dreptate, merge si invers, au orgasm la carma si se masturbeaza cand vad traficul, ar mai fi un aspect care m-a deranjat la polimedia si pe care l-am mai sesizat si cu alte ocazii, acela ca se perinda multe lume(trafic) dar nu prea sunt oameni(comentatori). Personal nu ma incalzeste cu nimic sa am 1 milion de vizite/zi daca toti sunt zombi, se uita la poze, citesc 2 rinduri si pleaca sa le curga scuipatul in barba pe alt blog.

      Ștergere
  2. Tovarăşe, tovarăşe, aţi îndrăznit care va să zică să dispuneţi adicătelea de propriul curaj de a arăta cu degeţul domniei voastre, cel din mijloc adică, către haInele împăratului?
    Hehehehehehe, da nici şoşeta nu s-a râs degeaba de ei :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu detegetul zici, DA! Dar degetelul ce-l privesti nu e un degetel de rind, el este degetelul Blogarimii Rominesti. :)
      Cat despre soseta, in mod clar ca e mai agresiva decat un ciorap de lina-n toata firea.

      Ștergere
  3. Fainul se va dezvolta indiferent de parerile noastre. Deocamdata nu exista nici o concurenta serioasa pentru el. Cat despre Popescu, e afacerea lui ...
    Nu intelege prin comentariul asta ca aprob ce se intampla acolo. E ceva vreme de cand m-ma retras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok sa se dezvolte, nimeni nu vrea sa nu se dezvolte, personal nu imi place ce s-a intamplat acolo cu limitarile lor, simplu, nu ma leg de nimic altceva. Asta e si motivul pentru care e a 3-a oara cand cer sa imi stearga toate articolele ce tin de milogul.blogspot si de milogul.wordpress.
      Momentan nu au sters nici un articol, mai asteptam putin.

      Ștergere
  4. Eu fiind unul dintre cei ce s-au îmbătat cu gloria cibernetică plus peneluri înfipte în cur ar fi fost poate înţelept să stau în colţul meu mucegăit. Însă am scuipat la limbă şi nu pot pentru care să mă abţin. Fainul este întradevăr o chestie unică în online-ul românesc. Ca platformă nu e genial dar ca simtire este un melanj de miere si venin, un loc unde ai putea fi orice dacă ai fi lăsat să fii. Un cenaclu. O vreme aşa a părut a fi. De aceea cred ca ai putea sa consideri ca şi mine fainul o etapă consumată, să uiţi de egoticul dom' derector pulimedia şi să-ţi vezi de-a dumitale şapcă. Oricum acele articole nu v-or fi şterse pentru că polemica, voturile, tot ceea ce este legat de ele ar rămane agăţat în eter. Iar fainul merită să fie pomenit ca experiment sau experienţă indiferent in ce fel. Zen :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma uimesc anumite personaje de pe acolo, dar e normal suntem online, in fine, am considerat ca ar fi fost bine sa fi avut mai multa atitudine fata de de se intampla pe polimedia.us/fain deoarece e gresit cand ei cred ca fainul e al lor. Fainul a fost: continut in postari si oameni care aveau inteligenta in comentarii, adica voi,unii,altii, fara ei fainul e nimic si o parte din oamenii astia erau/sunt pe blogspot.
      Poate daca toti ar avea ceva de spus despre lucrul asta probabil ca unele lucruri s-ar schimba, dar daca nimeni nu zice nimic atunci tovarasia merge mai departe.

      Ștergere
  5. Io pe fain nu-s demult, Balșu ce mă mai bârfea pe acolo încă dinainte de a-mi face cont, dar pentru că zicea de bine n-am ce comenta, mi-a plăcut. N-am apucat deci să mă simt chiar ca acasă precum ăi mai vechi, dar recunosc că atât cât a fost reprezenta un loc în online în care mă simțeam foarte bine.
    N-am continuat discuția de atunci pentru că nu mai avea rost. Spusesem ce aveam de spus, și anume că nu-mi voi muta blogul pe o altă platformă, nu din motivul ăsta cel puțin. Recunosc neajunsurile blogspotului, dar în niciun caz nu mi-aș schimba lăcașul pentru un așa motiv. Apăi dacă zisesem ce aveam de zis ce rost avea să continui o discuție care era pierdută din momentul în care s-a ajuns la analogii cu vizite la ginecolog?
    Am făcut ce-am considerat potrivit adică m-am retras. Păcat totuși, fain chiar era...fain :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect dar te-ai retras prea tarziu, dupa ce ai scris acolo "sarma" e ca si cum ai fi strigat "pisica!!!" intr-o haita de caini.:P

      Ștergere
    2. Praz bobinat, n-a strigat Oama ce-a rea?!

      Ștergere
  6. Nu prazul era pe terminate si nu a dat nimic la share. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Uploadez arpagic şi downlodez praz. Seed please!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !