Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 29 octombrie 2010

Insomniac

Pierdut somn odihnitor si de durata, plus liniste interioara. Gasitorului i se ofera un citit in carti gratis, cu happy end.
 Are cineva un leac babesc pentru somn sau trebuie sa iau matza de coada si sa imi pornesc fantana de la gradina Zen? Cu bere am incercat. Cu niste coniac am incercat. Cu lapte cald am incercat. Zi-mi doctore mai am vreo sansa sa scap sau imi pun patul pe EBay???



 Eu recunosc, sunt dependent de somn si gata. Sunt cu curul in sus daca ratez o noapte, acum, paradoxal, dupa o saptamana de somn de 2 lei, inca nu m-am certat iremediabil cu nimeni. Dar am o lista! Acum trec prin viata ca o fantoma cu ochii mici si incetosati si ma chinui sa-mi indeplinesc indatoririle cotidiene. Si dupa tot dormitul asta pe mine, pe altii, pe unde apuc, cum ma bag in pat cu incepe adrenalina sa fiarba. Poate ar trebui sa ma culc pe masa?! Sau in cada, o fi frig? A incercat careva?
 Una peste alta, cum zicea un intelept: "Prost moment mi-am gasit sa ma las de aurolac!!!". Hai, stimati cititori si hate-ri (se pare ca avem si hateri pe blog, ce true e blogul nostru, he,he) dati acolo o sugestie, o urare, o rugaciune, un blestem ceva, un amestec de ierburi, primesc orice. Dau suflet la schimb, putin uzat.

7 comentarii:

  1. Un coment de la mine, ca aia care se fac ca nu inteleg au alte ocupatii :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceai de tei ? sau alte ceaiuri...
    In principiu, vezi sa fie cald in camera de dormit. Caldura moleseste. Si... poate cel mai bine ar fi sa iti cauti linistea interioara intai, somnul vine si el apoi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai o caut, o caut, dar continua sa se ascunda. Greu cu cercurile astea vicioase.

    Momentan mi-e mai bine, ca la AAA:
    "Numele meu este Doxatul Dex si de doua nopti n-am mai stat treaz!"

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=t894eGoymio

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=vXRzq_8bJ3c&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  6. Dormi, nani, dormi, puisor,/Umbre s-aduna-n pidvor/Si din gradina prin geam/Luna-ti zambeste pe-un ram./Iata nu-i nimeni pe drum,/Pasari si lori dorm acum/Si cant un cantec de dor,/ Dormi, nani, dormi puisor!/ Usoooor, uuusoooor!
    P.S.
    Ti-am dat si versurile de la cantecelul de Mozart!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si ti le-am dat gratis ! Nu-ti cer nimic in schimb!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !