Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 1 octombrie 2010

In timp ce unii consuma produsele din reclame altii sunt consumati de reclama.

     Municipalitatea vrea sa interzica amplasarea reclamele de tip plasa pe suprafata imobilelor, firmele si asociatiile de proprietari se impotrivesc.  




     Noi consumatorii recunoastem ca mai vrem, nu ne-a ajuns, vrem orice, nu ne lasati viata pustie si fara culoare. De ce exista reclame in spatiul public? Cine credeti  ca se poate plimba pe strada cu telecomanda in mina si in momentul in care gaseste un panou publicitar schimba orasul ?

NU avem nevoie de spatiu publicitar oriunde, NU in parcuri, NU in statii de autobus, NU la Metrou si in special NU in WC-urile din pub-uri . Acolo esti cel mai vulnerabil, te-a prins reclama cu pantalonii in vine, nu poti sa faci nimic, o sa fii abuzat... acolo nu te poti apara. Psihologic vorbind e periculos, pleci de la WC satisfacut fiziologic ca te-ai eliberat de presiune iar pe fundalul creierului ai imaginea reclamei , asocierea e iminenta. Reclamele pot fi afisate in spatiile unde sa avem si noi o alternativa sa alegem , adica pe cer undeva in dreptul soarelui. Gasiti aici si mai sus un punct de vedere, nu uitati suntem liberi sa ne exprimam, deocamdata...

2 comentarii:

  1. La pericolul asta care te surprinde la WC nu m-am gandit :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ carbonaru
    Sunt sigur ca ai inteles gluma cat si legatura dintre reclame si WC care e una evidenta :))

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !