Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 27 octombrie 2010

Motiunea de cenzura

  
    
   Nemuritorul nu poate fi doborit, in ciuda faptului ca l-au atacat in plina zi, unii chiar la pielea goala, vampirul ramine la palatul unde cinta cucuveaua .
   Peste toata zarva se asterne cheful de birfa, dupa 2 saptamini de discutii motiunea de cenzura pica si dovedeste calitatea noastra caracteristica romanului contemporan, esueaza lamentabil in orice actiune,tolereaza orice, inghite orice, se uita la orice, cumpara orice, barfeste orice si oriunde.

   

      In bezna noptii se vede un singur rand de dinti lucind si o elipsa miscatoare cu emanatii de chelie...
 Monstrul se hraneste cu ura ramasa pe strazi dupa pro(s)test, There can be only one , el nu are nevoie de protectie, ceilalti au nevoie de protectie cand este el in preajma.
     Opozitia e o curva la varsta a treia care se da cu ulei de motor pentru lubrifiere sperand la o noapte de cadina, se pare in schimb ca pretendentii o vor fara proteza si cu mina tremurinda. Sub demon toti spun Yes Master fara ezitare, cu gandul ca o sa capete un strop de nemurire, un os si cateva valize de bani. Toata lumea e perplexa, o singura intrebare staruie in mintea poporului greu incercat si constient de gravitatea situatiei... cine a ucis-o pe Elodia?

2 comentarii:

  1. Sexy baba! Are prieten?
    (Am zis sa comentez ceva despre politica in Romania dar apoi am zis ca mai bine ies cu baba la un film)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Doxatul
    Baba nu are timp de prostii, ea sta on line pe noi2, acolo are 24 de ani si e asistenta medicala obraznica dornica de injectii. :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !