Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 7 octombrie 2010

Ingerii slujesc, nimeni nu vrea sa fie inger.

     Religia la scoala ...ne vedem in toamna.
     Un moment de reculegere pentru mintea guvernantilor si speram sa ajunga la manastire in vizita, poate ii trece Dumnezeu la el in camera, sub forma de pedeapsa rugaciuni spre eternitate.
     Hai sa facem Religia obligatorie in Parlament si la fiecare sedinta in plen cand mai doarme vreun mamut sau da cu degetul soios pe touch screen-ul de la Iphone, din tavanul salii sa apara un preot in lumina unui reflector cu biblia intr-o mina si portavocea in alta:TREZITI-VA !!!


     TREZITI-VA  pacatosilor, ati mincat ceafa aproapelui vostru la prinz cu garnitura de cartofi prajiti si vreti sa ne violati mintea copiilor cu religia obligatorie in scoli ? De ce sa dam scris ca noi nu vrem copilul la ora de religie, nu cumva mai bine asteptati voi sa ajunga copilul la 18 ani si puneti preotii sa-l gaseasca prin Vama Veche pentru convertire? Sa vedem cum se descurca Cuvintul Domnului in fata cartilor, educatiei si intrebarilor de adolescent. Lasati copii cu mintea aerisita nu le bagati Duhul Sfint cu forta cand nu sunt in stare sa se apere, nu ne castrati intelectual speranta de evolutie. 
     Viata voastra se termina acolo unde incepe Imparatia Domnului, noi nu avem nevoie de Apocalipsa , va avem pe voi, ne-ati judecat si ne-ati gasit vinovati aprioric. Nu vrem in scoli religia voastra cu mentalitate de asasin platit...platit prost. 

Un comentariu:

  1. In programa de liceu apare ,,Istoria Religiilor". Eram chiar incantata pe clasa a noua, cand am vazut ceva mostra de manual.
    Dar nu asta se preda.
    Abia in clasa a 12'a am avut un profesor mai tinerel care chiar era curios in CE credem noi, daca credem si a acceptat un semestru intreg discutii ce nu vizau ortodoxia neaparat. Desi argumentele lui lasau MULT de dorit, initiativa a fost de apreciat. Dar a ramas fara job, ca e bataie mare pe locuri :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !