Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 22 octombrie 2010

Un retard la Primarie

   
      In timp ce prin Romania a inceput sa bata Vantu falimentului nu numai de firme cat si cel personal, reusim sa gasim niste mamifere aflate in stadiu incipient de dezvoltare, deranjate de faptul ca sunt prinse la furat.
Organizarea guvernului pe Kg.
     Adica ai sub 1, 80 m si peste 95 de kg, se retrage mandatul(porcii la cotetz), declaratiile de avere sa aibe o nota in subsol in care sa fie specificate rudele de gradul 1 care au afaceri si numele firmelor, orice parlamentar sa treaca un test de inteligenta facut pentru absolventii de facultate. In fiecare an sa mergem la vot sa alegem 5 parlamentari care sa fie destituiti, pe criterii de performanta sau de nonactivitate, iar acestora sa li se retraga Cetatenia Romana pentru 4 ani, cat ar fi fost mandatul. Interzis al doilea mandat si interzis sa mai lucreze vreodata in orice institutie a statului.
     Indiferent de performante toti cei care au fost in Guvern nu pot fi administratori de firme timp de 2 ani de la expirarea mandatului, timp in care beneficiaza de salariul avut, in cazul in care nu au nici un venit.
     Gloantele sunt prea scumpe pentru cat valorati voi, mai bine va legam pe calea ferata, aliniati sa treaca trenul peste voi pe timp de vara in zona cu restrictie de 3 km/h.

3 comentarii:

  1. Sincer, ei nu au nici o vina, sunt votati de oameni. Hai sa luam masura impotriva celor care voteaza. Ar fi mai corect.

    Mi se pare utopic sa ai o anumita pretentie, realist vorbind, de la un ales atat timp cat alegatorii se identifica cu personaliatea, valorile morale si intelectuale ale celui ales atunci cand voteaza.

    Hai mai bine sa ne concentram pe aia care pun stampila pe buletinul de vot.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !