Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Mesaj pentru Preafericitul de la Patriarhie, din partea Preatristilor ramasi in tara.

     Catedrala Ignorantei, Prostiei si a mantuirii neamului romanesc.



                

                      A mantuirii neamului roamnesc?


     Adevarul e ca am venit pe lume uzi, goi, morti de foame si imediat apare biserica ortodoxa care iti aseaza parinteste PACATUL in spate.
     Dupa ce ca nu te intreaba nimeni daca vrei sa te nasti, 3 luni mai tirziu dupa eveniment, un Batman barbos si trist iti vinde Sfintul Duh pe o suma oarecare de bani .
Adica, exact cand incepeam sa ne simtim mai bine, mincati fiind si cu hainele uscate, te trezesti ca un tip in negru vrea sa te inece dupa ce ti-a dat de baut niste vin. Ai nevoie de ajutor ...te uiti dupa tanti care iti da sa maninci si dupa barbatul pe care il vezi putin si miroase a bere seara. Cand colo stupoare... stau linistiti si muruie ceva in timp ce fac semne scurte spre cap,buric si umeri, semn ca ii bazaie vreo musca extrem de rapida.

     Incet, incet, incepi sa realizezi ca esti singur, de aici mai departe esti singur, e clar ca esti nefericit...mobil nu ai, cablu tv nu ai, internet nu ai, bani nu ai, ziare nu mai vorbim si totusi ai senzatia clara ca poti sa vezi lucrurile asa cum sunt ele. Intri in panica in timp ce te imbraca dupa tentativa de asasinat si vrei sa le explici cum vezi Tu lucrurile, dar constati ca nu poti sa vorbesti si incepi sa plingi de nervi. De undeva din spate se aude o voce de femeie in varsta "Lasati-l sa plinga ca asa e bine sa iasa Raul din el si sa aibe noroc"...
     Nu vrem mintuire fara sa avem nevoie de ea, NU vrem Catedrala Mintuirii de Nimic a Neamului Romanesc, vrem sa dati 200 de milioane de euro(nu 400 cat e catedrala) inapoi oamenilor sub forma de ajutor, catre invatamint sau casele de copii, daca e vreun Isus pe acolo? Nu cumva sunteti exact fariseii din cartea voastra sfinta in continua adaptare?
    Mesaj pentru Preafericitul de la Patriarhie, din partea Preatristilor ramasi in tara:
    Sunt 18300 de biserici inregistrate oficial dar avem decat 4700 de scoli si 11000 de cabinete medicale, va rog  incercati sa nu mai profitati de prostia oamenilor care va platesc acatiste sau va dau bani sub orice forma,nu mai vindeti icoane si daca tot vreti sa vindeti ceva, vindeti-va sufletele ca noi nu avem ce face cu ele.

3 comentarii:

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !