Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 8 februarie 2011

(18+) Lumea arde ...

Lume, lume, adunativa sa vedeti minunea!!! Doar aici, ultimele stiri, ultimele barfe, ultima boratura de vedeta marita de 1500 de ori la cel mai mare microscop electronic facut de Dumnezeu si aprobat de Vatican!

Dragi colegi planetarieni, cea mai mare stire din Univers, steaua Americii, speranta unei generatii, "schimbarea planetara" si detinator al premiului "Nobel pentru Pace", Barack Husein Obama s-a lasat de fumat!!!
Ca exemplu pentru generatiile tinere, si pentru copiii lui pe care ii iubeste nespus, Obama nu mai fumeaza de un an. Lasati in pizda masii amanunte precum faptul ca in Israelul i-a dat cu tifla si construieste orase in toate teritoriile ocupate, in incalcare flagranta a hotararilor ONU, uitati ca Hosni Mubarak e bine merci cu tot cu aia 300 de morti insemnati cu cheia pe avionul lui personal, cu care se plimba gratis si premierul Frantei, nu mai luati in seama toate prostiile!!!!

Va dati seama!?!! S-a lasat de fumat!!! Cine poate concura cu asta? Aaa? In nici un caz aia 80 de milioane de fumatori inraiti din Egipt, sau aia 50% de someri din Gaza, sau femeile omorate prin Arabia Saudita pentru au tupeul sa vreau sa voteze, ca in restul tarilor din lume, fara exceptie!!! Omul mai merita un premiu Nobel, pe cuvant, adica ce mama dracului! Lasati dracu criza mondiala, datoria de 1000 de miliarde a Americii, cretinii care stau de 10 ani la Guantanamo Bay, si in special singurul idiot dintre ei care a reusit sa fie condamnat, lasati la o parte presiunile care se fac asupra dobitocului de la Wikileaks ca sa fie disparut cumva in una din inchisorile alea secrete, care apropo, le-a vazut si Miorita noastra se pare!!!

Nu domne, marea realizare a celui mai puternic om din lume este..... chiar mi-e prea greata sa mai continui! Va rog frumos sa ma ignorati si sa va culcati linistiti in cerceaful vostru pufos imprimat cu steagul Americii, Made in China!

6 comentarii:

  1. Mmmmda. Asta e mass-media. Asta e ipocrizia tipica. Si stii ce e trist? Ca oamenii nu observa toate cliseele la care se recurge pentru a le fi distrasa atentia de la lucrurile cu adevarat importante. Doamne cat urasc stirile astea cretine.. cred ca e unul dintre motivele pentru care nu mai rezist sa ma uit la tv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cand ma gandesc ca romanii i-au astptat pe americani ca pe Sfintele Moashte vreo 50 de ani, de mi-am luat si eu un costum de baie in ton cu evenimentul sa nu fiu surprinsa in papuci si in halat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba, da chiar ma oftic!!!
    Te bucuri si tu ca tot omul ca iese un negru presedinte si zici: Ba, asta trebuie sa fie ceva special de a reusit performanta! Si cand colo el e colorat manual sa ia ochii la prosti in timp ce lobiurile isi vad de treaba ca si pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar impresiona doar dacă aș vedea alăturat și știrea cum că încă x milioane de americani s-au lăsat de fumat. Până atunci ... mi-e silă.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Altruista SA
    Pana una alta unii mor impuscati sau de foame din cauza lui mister Obama, fumatul e ultima lor problema. Fumatul este o problema pentru fitzosii din vest care n-au altceva la ce sa se gandeasca.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !