Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 10 februarie 2011

Capul lui Motoc vrem !

  
      Despre circumcizie se pot scrie destule, cu toate ca multa lume asociaza acest procedeu cu Poporul Sfant  sau cu performantele sexuale, e bine de reamintit ca si grecii aveau acest obicei, ba mai mult, esteticieni din fire tineau foarte tare la dimensiuni exprimate prin rapoarte de frumusete.


     


     In urma decapitarii lui Motoc, Rabinul suge sangele cald  direct de la sursa, adica avem in plina desfasurare, violenta in grup organizat(vezi foto), mutilare, sex oral, pedofilie si un mic pionierat de vampirism.

  
     Intrebari ceva? Nu?  Bine trecem mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

10 comentarii:

  1. Acum vreo cativa ani, fina mea m-a rugat sa o gazduim ca vroia sa vina in orasul nostru sa il opereze pe finutzul mic de fimoza, ceea ce e un soi de circumcizie. Eu aveam ore multe, sotul meu si el. Fiul meu avea examane...Dar nu se facea sa refuzam. Asa ca ne-am pomenit cu fina, finul, finutzul si o bunica! Nu va imaginati ce circ a fost la noi. Internat a stat doar o zi, in celelalte a mers doar la pansat. Toti barbatii adunati in casa au refuzat sa mearga la spital. Asa ca magareata a cazut pe mama, bunica si bineinteles pe mine. Copilul asociaza si azi venirea la nasha cu trauma suferita. Dar cu nasul nashul,nu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Milogule, eu nu ma descurc in noile circumstante!~x(

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata am revenit cu mici modificari :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Care bineinteles inca nu functioneaza .:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Conform lui Freud (sigur, azi nu mai e la moda psihanaliza freudiana):

    "It is our suspicion that during the human family's primeval period castration used actually to be carried out by a jealous and cruel father upon growing boys, and that circumcision, which so frequently plays a part in puberty rites among primitive people, is a clearly recognisable relic of it."
    - New introductory lectures on psychoanalysis (1933)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu dévoreras donc tous ces peuples que Yahvé ton Dieu te livre, ton oeil sera sans pitié et tu ne serviras pas leurs dieux : car tu y serais pris au piège. Dt 7-16
    Circumcizia corespunde acestui comndament din religia evreilor. Gestul rabinului semnifica "devorarea" celui ce nu se inchina lui Yahve. Asadar baietelul proaspat nascut trebuie adus prin circumcizie la statutul de evreu. La ortodocsi corespunde acelui "te lepezi de Satana" care e mai putin invaziv. Circumcizia era un semn distinctiv pentru sclavi. "Taierea imprejur" semnifica si aduceea aminte de a nu recadea in sclavie pentru fiecare dintre evrei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Complexul Oedipian este regasit in cele mai neasteptate spatii literare.De exemplu, in inofensivul basm al lui Ch. Perrault "Piele de magar".

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !