Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 21 februarie 2011

cea mai simpla metoda de sinucidere

Cineva se pare ca a ajuns la noi pe blog cautand fraza asta. Eu unul sper ca a citit ceva articole si a zis sa mai astepte sa vada ce tampenii mai scriem. Nu de alta, dar si asa nu avem multi cititori. Eu ai apreciez pe astia cu tendinte sinucigase, nu stiu de ce, poate pentru ca mi-a trecut si mie prin cap.

Pentru cei care vor sa ne gaseasca mai repede recomand niste cautari mai la obiect: "cea mai penibila metoda de sinucidere", "cea mai obscena metoda de sinucidere", "cum s-ar sinucide Isus?", "daca ma sinucid si vreau sa-i las lui Milogul averea mea, ce fac?", "am o lama si doua maini, cum ma rad mai repede?", "m-am sinucis! acum ce fac?", "mama nu ma lasa sa ma sinucid", "poti sa te sinucizi daca ai erectie?" etc.

P.S. "Eu ai.." e de fapt "Eu ii...", mentionez asta ca sa nu se sinucida Altruista noastra, cunoscuta si drept Inchizitia Gramaticala.

13 comentarii:

  1. :))) Degeaba menționezi, dacă nu și corectezi ... :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @Altruista SA
    Te rog iarta-ma! Nu scoate instrumentele de tortura :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai uitat de întrebarea cea mai tare "De câte ori am voie să mă sinucid?" :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @mitzaabiciclista
    Ai dreptate bineinteles. Totul depinde de vietile pe care le-ai adunat si de sticlutele de viata magica pe care le-ai gasit in diverse catacombe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dex, tu cate sticlutze ai gasit?
    P.S. Azi sunt libera! Schimb decorurile de primavara si o sa va ucid ca un postac de-acum celebru ce ma aflu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o camera am sa decorez cu mov- brandusa(crocus) si cu accente subtile de verde! Intr-o alta am sa schimb in culoarea lalelei semper nu-stiu-cum!

    RăspundețiȘtergere
  7. @La Fee
    Eu toate sticlutele pe care le-am gasit le-am galgait cat ai zice peste!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu singur , ma raule! aseara era sa pretind sampanie, dar sunt la dieta, ca mi-ai dat de gandit cu lenjeriile de acum 5 ani, transparente sau nu, nah, c-am zis-o! Sunt din ce in ce mai frivola! Imi place de mine!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Altruista
    Ce a zis Dex era o capcana "Te rog iarta-ma! Nu scoate instrumentele de tortura :)" , el maninca tortura la micul dejun, respira tortura pe parcursul zilei si seara pina nu isi smulge niste unghii nu poate sa adoarma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Radem, glumim... dar e destul de grav ce se intampla. Imi trec doua variante prin minte. Ori persoana in cauza nu e chiar disperata, din moment ce are timp si chef sa caute pe la milogi metode simple de sinucidere... Ori a trecut pragul disperarii, isi doreste de mult sa se sinucida, iar acum pune la cale totul foarte tacticos si cu rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Colorbliss
    Grav intr-adevar, adica ma rog, iti creeaza instinctiv o parere de rau. Nu stiu de ce sper ca nu a trecut mai departe de cautarea aia. Poate n-ar trebui sa scriu articolul pro-sinucidere pe care il am in cap, daca nu cumva l-am scris mai demult.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Doxatul Dex
    Nu stiu daca l-ai scris, nu imi amintesc sa fi citit, dar memoria mea e cam searbada asa lasata in libertate..
    In mod normal as fi curioasa sa aflu argumentele tale PRO sinucidere. Dar cred ca tocmai mi-am dat seama in mod activ ca internetul asta poate schimba vieti, influenta vieti sau chiar pune capat unei vieti. Ma gandesc aici la ,,puterea cuvantului"... Si la ce ar insemna argumentele PRO sinucidere pentru unul care vrea sa se sinucida si intamplator ar citi undeva de ce e bine/ok sa faca asta. Pe de alta parte ma gandesc ca asa ceva ar trebui sa fie o decizie strict personala, si nu ar trebui sa fie influentata de internet. Daca e, inseamna ca putea fi influentata si de un caine care a latrat cand nu trebuia.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Colorbliss
    Pai in esenta ramane o decizie personala chiar daca cineva incearca cu tot dinadinsul sa-ti bage ideea in cap. Acum ce mama dracului pretentii poti avea de la un om mai mult decat sa stie daca vrea sa mai continue? Mi se pare cel mai de jos nivel posibil.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !