Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 10 februarie 2011

Eu vamuiesc, Tu ne(va)muiesti...

     Sper ca nu toata lumea intelege acum ca s-a facut curat pe la marginile tarii, ani in sir  vamesii sunt cei care s-au pisat intentionat pe granitele tarii, dupa ceremonialul de marcaj al teritoriului, excitati de spaga fiind, a urmat ritualul de imperechere. S-a jucat pe nocturna, s-au dat goluri dupa goluri, intr-o singura poarta, meciul a fost tensionat, jucatorii obositi si transpirati, acum se uita baietii de la DNA la rezumatul partidei.
    " UE cu M in fata" cat de prosti se poate sa fiti sa puteti inghiti niste pirtzuri in sticle de plastic reciclabil? Fiecare vames arestat isi pune aceeasi intrebare: De ce am picat Eu? In libertate sunt unii care se bucura: Ce bine ca ai picat tu !
     De ce Eu, cand toti fac acelasi lucru, aici o sa ma stationez  pentru cateva cuvinte, cunosc personal vamesi  care isi aprindeau tigarea de la bancnote de 10 E si fumau intre 1-2 pachete pe zi sau daca ii scapa 10 E pe jos, dadea 100 E la cineva sa ridice cei 10 E, ca deh, ei aveau dureri de spate de la munca.
     Spectacol mai prost decat arestatii de prin Vama nu am mai vazut vazut de ceva vreme, interesante tipetele familiilor arestatilor, de pe linga gardul politiei:
  - Cutaricaaa, suntem aici cu tine baaa, te iubim, ti-am adus tigari...ei ia poftiti voi cu totii pe partea asta a gratiilor sa vedem cat de alaturi vreti voi sa fiti, ca imi vine greu sa cred ca o minte rationala de sot/soti/mama/tata/rude poate sa inteleaga cum copilul lor frumos si destept are 2-3 masini, consuma de 10 ori valoarea salariului / luna, si ii ramin bani din salariu sa economiseasca cate ceva si pentru concediu.
 Si la fel de interesante declaratiile din gaturile gusate si cu fetele mustind a creme si after shave-uri, postura corpului, magnifica, transmitand, am invins, ati vazut ca facem dreptate.Nu faceti Dreptate, se aplica legea pentru unii.
     Un raport de activitate bun, am prins 74 de prosti i-am inchis preventiv pe toti, sa vedem cati ramin acolo unde sunt.

5 comentarii:

  1. Justitia din Romania a arestat 5000 de vamesi pana acum si a dat 2 pedepse cu suspendare, daca asta nu e circ eu nu stiu ce-i ala.

    In alta ordine de idee nici romanii nu vor sa fie pedepsiti ca daca voiau ai turnau de mult, romanii vor sa fie si ei vamesi, asa ca ai invidiezi si speri sa prinzi si tu o bucatica de ciolan.

    RăspundețiȘtergere
  2. @miztabiciclista
    Premisa gresita "Traim in Romania..."
    Cred ca "Supravietuim..." e cuvantul potrivit si in ciuda acestui aspect, la nimeni nu ocupa tot timpul.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. E adevarat ca supravietuim intre promisiunea fericirii si anularea ei.Un dracusor ingenuu isi bate joc de noi purtandu-ne de-a lungul unor zile copie fidela a zilelor trecute intr -o existenta stereotipa ce ne epuizeaza afectiv, fizic,social, economic, financiar, dar si epic, fiindca despre noi nu se mai poate spune nimic decat vorba lui Lefter Popescu: "Prosti, prosti, prosti...".

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !